Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi canım hele bi garantilensin sonra gönül rahatlığıyla verirsin müjdeyi.Allah diğerini almış ama bu sefer sana bağışlar ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşaAllah bu sefer.Lion81in de dediği gibi çok dikkatli ol canım lütfen.Sen de bebişin de Allaha emanet olun canım,çook öpüyorum.
selam kızlar nasılsınız :)
ben süperim süper irade ile devam ediyorum sonuçlarını gördükçede azimleniyorum.
22 kasımda hem spor hem diyet hem çaya başladım 77 kilo ile.
bu sabah aç karnına tartıldım 72,10 kg çıktım feci mutluyum. 2 sene önce giydiğim pantolonu giydim bugün.
çay bende de normal saatlerde terleme yada sıcaklık hisssi yapmıyor fakat feci ağız kuruluğu ve tokluk hissediyorum. zaten midem küçüldü sanırım isttesem de yiyemiyorum.
ben çayı günde 4 kere içiyorum çünkü vermem gereken kilo fazla. ben şimdilik iyiyim bakalım inşallah bir sorun çıkmazda bu şekilde devam ederim.
arkadaşlar bende bu çaya başlayalı 4 gün oldu. düzenli içiyorum ama anlattığınız gibi ne iştahımı kesti nede terletti. sadece çok afedersiniz geğirtiyor. adet olduğum gün başladım acaba bundanmı kaynaklanıyor dersiniz.?
Bende dün başladım çaya 10 kilo vermem gerek 3 fincan içiyorum. Sabah aç karna, öğlen yemekten 1 saat sonra akşam aç karna. Kilo veren arkadaşlar kaç günde ne kadar verdiler acaba?
merhaba, ben yemeklerden yarım saat önce içiyorum ve önce içileceğini biliyorum sen neden sonra içiyorsun.her her yemekten önce içiyorum ve 20 günde spor ve diyetle birlikte 4 kilo verdim birde yatarken içiyorum günde 4 kez içmiş oluyorum
Ayrıca acayip iştahımı kesti benim canım hiçbirşey istemiyor, bu arada sigarayıda bıraktım bugün 2. günüm çok yüklendim kendime hadi hayırlısı
ben çayı bugün aktardan aldım her poşette eşit möiktarda malzeme vardı ve hepsini karıştırıp inceltti yalnız bu çayın tadı kokusu iğrenç yaa kekik kokusu filan ağır basıyor sizce de kötü mü kokusu yoksa bana mı öyle geliyor
tansiyon problemim yok içiyorum şu an da içiyorum ama ben içine ek 1 sallama yeşil çay katıyorum yoğun tadını kırmak için bugün sabah tartıldım 92.2 kg çıktımmrblar bende bu çayı uzun zamandır kullanıyorum.içindeki yoğun aroma kekikten kaynaklanıyor zaten.ama laf aramızda kekiği bu çaydan önce hiç sevmezdim.ama şimdi bayılıyorum aromasına.hatta artık farketmiyorum bile tadını kekiğin.tansiyon sorununuz yoksa devam edin varsa kekiği azaltın.
merhaba arkadaşlar bende bu cayı aktardan tekli paketler halinde almıştır. hazırlaması zor geldiği içn birtürlü başlayamamıştım. birde bitki çayının kokusu bile midemi olumsuz etkiliyor. 9 cayın hazır satılan formlarından almayı düşünürken aklıma fikir geldi aten hazır formlarda toz halinde idi . bende hepsini blander dan gecirip toz haline getirdim ayrı ayrı.hepsini buyuk bir kapta iyice harmanladım.bugun ilk denememi yaptım. inşallah faydasını görürüm .
bu arada büsra_84 arkadsımızı tebrik ediyorum:)) hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin rabbim inşallah
selam kızlar nasılsınız :)
ben süperim süper irade ile devam ediyorum sonuçlarını gördükçede azimleniyorum.
22 kasımda hem spor hem diyet hem çaya başladım 77 kilo ile.
bu sabah aç karnına tartıldım 72,10 kg çıktım feci mutluyum. 2 sene önce giydiğim pantolonu giydim bugün.
çay bende de normal saatlerde terleme yada sıcaklık hisssi yapmıyor fakat feci ağız kuruluğu ve tokluk hissediyorum. zaten midem küçüldü sanırım isttesem de yiyemiyorum.
ben çayı günde 4 kere içiyorum çünkü vermem gereken kilo fazla. ben şimdilik iyiyim bakalım inşallah bir sorun çıkmazda bu şekilde devam ederim.