- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aktarsan ayrı ayrı almış vede orda öğütüp. Tek bi poşet halinde vermişler, yengem özellikle Basenden çok kiloluydu boyu 165 kilosunda 120 idi. Hergüne mutlaka 1saat yurumus vede. Kendisi dıkkat etmiş yemeğine özel bi liste değilmiş yasında 55. Bende bugün. Otları almaya gidiyorum şimdi yalnız. Kılosu yüksek olan tatbiki daha çok kılo veriyor ben şuna 66kıloyum ayda 2 versem yeterlımerhaba,
peki yengen bitkileri ayrı ayrı alarakmı içti yoksa hazır poşet çay olrakmı?
birde içtiği sürede yemesine dikkat ettimi özel birşey yaptımı neredeyse 20 kilo vermiş. çok güzel. ayrıntılarla anlatırsan sevinirim.
ayrıca sabah öğlen akşam her yemekten yarım saat önce içmişAktarsan ayrı ayrı almış vede orda öğütüp Tek bi poşet halinde vermişler, yengem özellikle Basenden çok kiloluydu boyu 165 kilosunda 120 idi. Hergüne mutlaka 1saat yurumus vede. Kendisi dıkkat etmiş yemeğine özel bi liste değilmiş yasında 55. Bende bugün. Otları almaya gidiyorum şimdi yalnız. Kılosu yüksek olan tatbiki daha çok kılo veriyor ben şuna 66kıloyum ayda 2 versem yeterlı
hipotroidi olanlarda içebilir mi sakıncası var mıdır acaba?
Aktarsan ayrı ayrı almış vede orda öğütüp. Tek bi poşet halinde vermişler, yengem özellikle Basenden çok kiloluydu boyu 165 kilosunda 120 idi. Hergüne mutlaka 1saat yurumus vede. Kendisi dıkkat etmiş yemeğine özel bi liste değilmiş yasında 55. Bende bugün. Otları almaya gidiyorum şimdi yalnız. Kılosu yüksek olan tatbiki daha çok kılo veriyor ben şuna 66kıloyum ayda 2 versem yeterlı
Arkadaşlar bu çay ne çayı adı ne?Baştan okumaya üşendim.
hipotroidi olanlarda içebilir mi sakıncası var mıdır acaba?
Sayfaların hepsini okumana gerek yok.İlk sayfayı okusan yeter,ayrıntılarıyla yazdım.[/QUOTET
Teşekkürler canım.:)
Sayfaların hepsini okumana gerek yok.İlk sayfayı okusan yeter,ayrıntılarıyla yazdım.
Sayfaların hepsini okumana gerek yok.İlk sayfayı okusan yeter,ayrıntılarıyla yazdım.
Benimde Hipotriodim var ve ben kullanıyorum.. Kullandığım çay olduğu için yani bir hap olmadığı için bir zararırın dokunacağını sanmıyorum.. Sonuçta değişik değişik bitki çayları da içiyoruz..
bence içmeye karar verdiysen poşet kullanma. ben ıkı ayrı marka poşet çay kullandım sonuç öyle pekte sevındırıcı olmadı, olan kaybettıgın zaman oluyo. Bitkılerı tek tek alıp demlemek gerekıyo dogrusu bu.kızlar forumun tamamını okudum ama bana nolursunuz hazır poşet şeklinde içebileceğim hangi markayı tavsiye eersiniz 9 bir arada ve çabuk zayıflatan lütfen kullananlar ve memnun kalanlar bana yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?