5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Aktarsan ayrı ayrı almış vede orda öğütüp. Tek bi poşet halinde vermişler, yengem özellikle Basenden çok kiloluydu boyu 165 kilosunda 120 idi. Hergüne mutlaka 1saat yurumus vede. Kendisi dıkkat etmiş yemeğine özel bi liste değilmiş yasında 55. Bende bugün. Otları almaya gidiyorum şimdi yalnız. Kılosu yüksek olan tatbiki daha çok kılo veriyor ben şuna 66kıloyum ayda 2 versem yeterlı

ayrıca sabah öğlen akşam her yemekten yarım saat önce içmiş

Biraz önce aldım geldim poşet çay olarak varmış.mecburen ondan aldım.yediklerime dikkat edip sabahlarıda yürüyüş yapcam bakalım kaç kilo verebilcem.bu arada boy 164,kilo 75..

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu çay ne çayı adı ne?Baştan okumaya üşendim.

hanımlar merhabalar... ben 4 ay önce doğum yaptım emziriyorum bu çaydan içebilirmiyim bazen çok tatlı krizlerim oluyo ve yemek yerken kendime engel olamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

kızlar daha yememe dikkat etmeden herzamanki gibi devam etmeme rağmen 2 kilom gitti :)) sayeniz de ben de gaza geldim akşamları 7 den sonra bişeyler yemeyeceğim bakalım ne olacak???

kızlar forumun tamamını okudum ama bana nolursunuz hazır poşet şeklinde içebileceğim hangi markayı tavsiye eersiniz 9 bir arada ve çabuk zayıflatan lütfen kullananlar ve memnun kalanlar bana yazsın lütfen

Aktardan tek tek aldım bitkileri 4 gündür içiyorum. Gerçekten hazımsızlığa iyi geliyor ve sindirim sistemini düzenliyor. Bağırsak tembelliğim vardı, çok şükür 2 gündür iyiyim. İştahı azaltıyor. İnşallah sonuçları daha da güzel olur.

Sayfaların hepsini okumana gerek yok.İlk sayfayı okusan yeter,ayrıntılarıyla yazdım.

bushra sen hala devam ediyormusun cayaa ben bırakmıstım tekrar baslamayı dusunuyorummm verdiriyormuu kiloo halaa devammı??

kızlar forumun tamamını okudum ama bana nolursunuz hazır poşet şeklinde içebileceğim hangi markayı tavsiye eersiniz 9 bir arada ve çabuk zayıflatan lütfen kullananlar ve memnun kalanlar bana yazsın lütfen
bence içmeye karar verdiysen poşet kullanma. ben ıkı ayrı marka poşet çay kullandım sonuç öyle pekte sevındırıcı olmadı, olan kaybettıgın zaman oluyo. Bitkılerı tek tek alıp demlemek gerekıyo dogrusu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…