Canım kusura bakma ben esnafım,yarın babalr günü biraz yoğunum anca girebildim:)1 kilo vermişim çok şükür:)
4 gün kullandın ve 1 kilo verdin süpermiş cnm çok sevimdim darısı bana ben 100e merdiven dayadım sabah 8 akşam 8 çalışıorum hareketsiz bir yaşaminşallah bende veririm.
iyiymiş ben 69 kiloyum diyet yaptığım zamanlar her hafta 1-2 kilo veriyorum bu çay ile kaç kilo veririm acaba :)) yinede kararsızım alerjim falan olmasından korkuyorum çünkü 9 tane yarısının adını duymadığım bitkiler bu konuda biraz kararsızım
Teşekkür ederim canım.Ben 7 ay önce 60 kiloydum.Sigarayı bıraktım ve 25 kilo aldım maalesefAkşamları eve gittiğinde yorgun oluyorsundur ama en azından 50 mekik çek her gün,kalori yakımına yardımcı olur.Eğer vakit bulabilirsende yatmadan önce yarım saat kadar danset,fena kilo verdiriyor:)
İnşallah canım sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum,tek ihtiyacın olan inanmak ve azimle uygulamak.
hmmm. aslında dans evet çok iyi oluyo doktorlar açıkladı. insan spor yaparken mutlu olmalıymış. yürüyüş bi müddet sonra sıkıomuş insanı ama dans ederken eğleniosunuz ya mutluluk hormonu salgıladığından o da etkili oluyomuş. hemen aklınıza çikolata geldi biliorum evet :) bir kareden aldığınla bi kutudan aldığın haz aynı o yüzden bi kare yemende hiçbi sakınca yok dedi doktor...bilginize
Arkadaslar bu câya dün başladık eşiyle can'imiz hiçbirşeyi yemek istemiyor benim fazla bı kilom yok 5 kilo versem yeter ama esim 30 kilo verecek sizlere detayları yazarım.
Kızlar çayı içenler ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazsınlar,motive olalım.
benim kilo vermem durdu bikaç gündür çayı her zamanki gibi içiyorum spor da yapıyorum ama ilk 6 günde 3 kilo verdim şimdi gram vermiyorum, moralim çok bozuldu. Kazıya gidicem ben arkeologum. Gidince orda çayı içmem bile zor olucak. bi haftam var ama gram değişiklik yok
faydasını gören varsa söylesin lütfeen.. zayflayamıyorum yaaaa takıldım kaldım kitlendi sanki kilo verme duyularım:18::18:
kızlar bu 9 çayı birbirine karıştırdım daha doğrusu karıştırmak zorunda kaldım içmemde sıkıntı olur mu yada yeniden mi alayım içmek için ayrıca dikkat ettiğiniz neler var
hepsi guzelde ben bunlari yurtdisinda nasil bulurum
yunanistanda yasiyorum burada bunlarin neredeyse hic birini bulmak mumkun olmadi bu gun arastirdimda malesefYurt dışında yaşayan arkadaşların dediğine göre bitki satan yerler varmış fakat isimleri farklıymış.Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama internetten araştırın isterseniz.Umarım bulabilirsiniz.Ya da Türkiye'de tanıdıklarınız varsa size yollasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?