5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

merhaba kızlar, çayı iki hafta, ihmal etmeden içtim .. yaklaşık 2 kilo vermiştim .. sonra regl dönemim başlayınca ara verdim .. korktum etkilerse falan diye .. bittiğinde tekrar düzeni oturtamadım .. üşendim hazırlamaya .. tatilde de yemenin ucunu kaçırdım .. iki kiloyu yeniden aldım (2 haftada) :KK50: bugün tekrar başladım .. günde 4 kez içeceğim tekrar .. yine 55 kiloyum uff :KK53:

Canım adetliyken içebilirsin,bir problem olmuyor.Ben içiyorum etkilemiyor.

Bu arada yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun,inşAllah istediğiniz kiloya kavuşursunuz:)

Canım adetliyken içebilirsin,bir problem olmuyor.Ben içiyorum etkilemiyor.

Bu arada yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun,inşAllah istediğiniz kiloya kavuşursunuz:)

bu sefer ara vermeyeceğim canım .. sonra tekrar düzen tutturması zor oluyormuş .. ne güzel hafiflediğimi hissetmiştim.. rahatlık gelmişti kıyafetlerimde .. tam 2 kilo bile değildi ama vermek istediğim zaten 5-6 kilo olunca iyi gelmişti bana .. neyse tekrar başladım bugün bakalım ..

bu sefer ara vermeyeceğim canım .. sonra tekrar düzen tutturması zor oluyormuş .. ne güzel hafiflediğimi hissetmiştim.. rahatlık gelmişti kıyafetlerimde .. tam 2 kilo bile değildi ama vermek istediğim zaten 5-6 kilo olunca iyi gelmişti bana .. neyse tekrar başladım bugün bakalım ..

Zaten bir kere bırakınca tekrar başlaması üşendiriyor,hazırlamak külfet gibi geliyor:)Hayırlısı olsun canım,inşAllah istediğin kiloya ulaşırsın.

Benım okulda yapma fırsatım yok evde sabah yapıp saat 10 gıbı üçsem bı sorun olur mu acaba tazeliği gıder mı

büşra ben şehrimdeki aktarlarda bu otları bulamadım onun yerine poşet çay verdiler ben de aldım. Bunun da faydası olur mu ki? bir de günde kaç kere içeceğiz?

Son düzenleme:
dokuzlu çayı gunde 3 fıncan içiyorum,, kahvaltıda ve akşam saatlerındede 1 fıncan yeşil çay içiyorum acaba zararı olurmu bilgisi olan paylaşabilirmi

büşra ben şehrimdeki aktarlarda bu otları bulamadım onun yerine poşet çay verdiler ben de aldım. Bunun da faydası olur mu ki? bir de günde kaç kere içeceğiz?

Canım poşet çayın faydasını görende var görmeyende.Bitkileri tek tek alıp yapanlar sonuçtan memnun.İnşAllah sen faydasını görenlerden olursun.Vermen gereken kilo fazlaysa günde 4-5 bardak iç,vermen gereken kilo az ise günde 3 bardak yeterli.

dokuzlu çayı gunde 3 fıncan içiyorum,, kahvaltıda ve akşam saatlerındede 1 fıncan yeşil çay içiyorum acaba zararı olurmu bilgisi olan paylaşabilirmi

Canım yeşil çayın bir zararı yok.Aksine faydası var,metabolizmayı hızlandırır.9 hayat çayını yemeklerden yarım saat önce aç karnına iç ama.

Dün aksam gıttım aldım . Ayrı ayrı aldım ben. Kendım bölüp yapıyorum. Dün yatmadan içtim 1bardak sabah öğle arası içtim şimdi 1 tane daha içeceğim. 4 e tamamlasammı acaba vermem gereken 10 kılo var. Bır de şu barut ağacının 1 tanesını bölüp öyle mı içiyoruz yoksa böldüğümden ü1-2 parça mı içiyorum

Canım poşet çayın faydasını görende var görmeyende.Bitkileri tek tek alıp yapanlar sonuçtan memnun.İnşAllah sen faydasını görenlerden olursun.Vermen gereken kilo fazlaysa günde 4-5 bardak iç,vermen gereken kilo az ise günde 3 bardak yeterli.

çoook teşekkür ederim :KK3:

arkadaslar merhaba ben de bugun gördüm bu cay hakkında yazılanları pekı bu cayla 10-15 kılo arası verenler var mı ayrıca zararı var mı bu cayın benı aydınlatırmısınız :KK43:

Canım yeşil çayın bir zararı yok.Aksine faydası var,metabolizmayı hızlandırır.9 hayat çayını yemeklerden yarım saat önce aç karnına iç ama.[/QUOTE

canım bişey sorucam.benim işyerinde bu çayı hazırlamam problem oluyor(mutfak falan yok).her seferinde taze yapılması gerektiğini biliyorum .ama ben sabah mesela 4 fincanlık demlesem.termosa koysam gün içinde onu içsem.faydası olurmu?yada düzensiz içmekten iyi mi olur bilemedim

Dün aksam gıttım aldım . Ayrı ayrı aldım ben. Kendım bölüp yapıyorum. Dün yatmadan içtim 1bardak sabah öğle arası içtim şimdi 1 tane daha içeceğim. 4 e tamamlasammı acaba vermem gereken 10 kılo var. Bır de şu barut ağacının 1 tanesını bölüp öyle mı içiyoruz yoksa böldüğümden ü1-2 parça mı içiyorum

Canım barut ağacını elinde parçalayarak koyuyoruz.Az miktarda koysan yeterli.Vermen gereken 10 kiloysa 4 bardak iç daha iyi olur.

Canım yeşil çayın bir zararı yok.Aksine faydası var,metabolizmayı hızlandırır.9 hayat çayını yemeklerden yarım saat önce aç karnına iç ama.[/QUOTE

canım bişey sorucam.benim işyerinde bu çayı hazırlamam problem oluyor(mutfak falan yok).her seferinde taze yapılması gerektiğini biliyorum .ama ben sabah mesela 4 fincanlık demlesem.termosa koysam gün içinde onu içsem.faydası olurmu?yada düzensiz içmekten iyi mi olur bilemedim

Canım çaren yoksa dene,inşAllah o şekilde de faydasını görürsün.

çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin. iyi vermişsin ben bu tatlı krizine son verirsem çok güzel olacak

Teşekkür ederim canım.Aslında bu çay tatlı krizlerini azaltıyor,içindeki cinnema bitkisi insülin direncini kırıyor.Cinnemasını biraz fazla koy canım.

X