- 25 Ocak 2007
- 1.843
- 31
- 40
Bu çayı deneyenler lütfen buradaki başlığa bakabilirler mi? http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-cayi-icipte-kilo-veren-var.html#post26945083
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım barut ağacı kabuğuyla yaprağı aynı olsaydı,Ayhan Ercan kabuğu yerine yaprağını kullanın derdi.Netten bir araştır istersen canım.
birsey merk ediyorum siz /sen bu cayla simdiye kadar kac Kilo verdin/iz ?
bu tarifi türkiye aktarlar başkanı verdi zannetmem yasaklı birşey içerdiğini.deneyimlerinizi yazın arkadaşlar merakla takip ediyorum .bende denemek ve kilolardan kurtulmak istiyorum.
Bende 13 gündür içiyorum, 64,500 gramla başladım,
şimdi ise 64,700 gramım, bırakın kilo vermeyi bende aldırdı.
birde 2 kutusuna 90 tl. verdim, 15 günde kilo vermezsen geri iade alıyorlarmış heralde, 2 gün içinde vermezsem alırlarsa geri iade edeceğim.
Kutuda almamanızı bu yüzden istiyorum işte.Kutularda bitkiler karıştırılmış şekilde olduğu için hangi bitkiden ne kadar koyduğunuzu bilemiyorsunuz.Biri fazla biri az geliyor ve vücudunuza etki etmiyor.
Ben tek tek aldım.Ve 8 kilo verdim.Tek tek alın,sallama almayın dediğim zamanda bazı arkadaşlar kızıyor ama ben yardımcı olmaya çalışıyorum.
Kutuları iade edebilirsen,istersen bitkileri tek tek alıp benim tarifinde verdiğim gibi dene bakalım işe yarayacak mı?
tek tek nasıl temin edebilirim, çok uğraştırmaz mı? hepsini tek bir aktardan bulmam mümkün mü?
ben bıtkılerı tek tek aldım ama hepsını karıstırdım bır kavanoz da gunde ne kadar ıcmek lazım tarıf edermısınız bırde ek olarak sems aslanın verdıgı cayı ıcyorum
emziren anneler içebiliyor mu?
kızlar merhaba. uzun zamandır arastırıyorum bu cayı ama bırturlu alma fırsatım olmuyor. ınternetten bır sıtede ayhan ercanın yetkılı satıcısı oldugunu yazıyo. o siteden alan varmı ?