5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bu tarifi türkiye aktarlar başkanı verdi zannetmem yasaklı birşey içerdiğini.deneyimlerinizi yazın arkadaşlar merakla takip ediyorum .bende denemek ve kilolardan kurtulmak istiyorum.

bu tarifi türkiye aktarlar başkanı verdi zannetmem yasaklı birşey içerdiğini.deneyimlerinizi yazın arkadaşlar merakla takip ediyorum .bende denemek ve kilolardan kurtulmak istiyorum.

Zaten içindeki çoğu bitki yemeklerde de kullandığımız bitkiler sanmam yasaklı bitki çıkacağını.Canım ben geçen ay bıraktım içmedim,çünkü bebek varsa zarar verir diye düşündüm ve gerçekten hamile kalmışım ama tutunamadı yavrum.
3 gündür tekrar başladım içiyorum 1 kilo daha verdim.Bayrama kadar 1 kilo daha veririm inşAllah:)

Bende 13 gündür içiyorum, 64,500 gramla başladım,

şimdi ise 64,700 gramım, bırakın kilo vermeyi bende aldırdı.:KK43:

birde 2 kutusuna 90 tl. verdim, 15 günde kilo vermezsen geri iade alıyorlarmış heralde, 2 gün içinde vermezsem alırlarsa geri iade edeceğim.

Bende 13 gündür içiyorum, 64,500 gramla başladım,

şimdi ise 64,700 gramım, bırakın kilo vermeyi bende aldırdı.:KK43:

birde 2 kutusuna 90 tl. verdim, 15 günde kilo vermezsen geri iade alıyorlarmış heralde, 2 gün içinde vermezsem alırlarsa geri iade edeceğim.

Kutuda almamanızı bu yüzden istiyorum işte.Kutularda bitkiler karıştırılmış şekilde olduğu için hangi bitkiden ne kadar koyduğunuzu bilemiyorsunuz.Biri fazla biri az geliyor ve vücudunuza etki etmiyor.
Ben tek tek aldım.Ve 8 kilo verdim.Tek tek alın,sallama almayın dediğim zamanda bazı arkadaşlar kızıyor ama ben yardımcı olmaya çalışıyorum.
Kutuları iade edebilirsen,istersen bitkileri tek tek alıp benim tarifinde verdiğim gibi dene bakalım işe yarayacak mı?

ben bıtkılerı tek tek aldım ama hepsını karıstırdım bır kavanoz da gunde ne kadar ıcmek lazım tarıf edermısınız bırde ek olarak sems aslanın verdıgı cayı ıcyorum

Kutuda almamanızı bu yüzden istiyorum işte.Kutularda bitkiler karıştırılmış şekilde olduğu için hangi bitkiden ne kadar koyduğunuzu bilemiyorsunuz.Biri fazla biri az geliyor ve vücudunuza etki etmiyor.
Ben tek tek aldım.Ve 8 kilo verdim.Tek tek alın,sallama almayın dediğim zamanda bazı arkadaşlar kızıyor ama ben yardımcı olmaya çalışıyorum.
Kutuları iade edebilirsen,istersen bitkileri tek tek alıp benim tarifinde verdiğim gibi dene bakalım işe yarayacak mı?

tek tek nasıl temin edebilirim, çok uğraştırmaz mı? hepsini tek bir aktardan bulmam mümkün mü?

Bu arada aldığım sallama değil, kutuda kurutulmuş ot şeklinde.

tek tek nasıl temin edebilirim, çok uğraştırmaz mı? hepsini tek bir aktardan bulmam mümkün mü?

Sallama olmadığını anladım canım ama karıştırıldığında bitkileri istediğin oranda koyamıyorsun.Ben tüm bitkileri tek bir aktardan aldım.Bulabilirsin,bulamazsanda internettede tek tek satılıyor,alan arkadaşlar var.

Son düzenleme:
ben bıtkılerı tek tek aldım ama hepsını karıstırdım bır kavanoz da gunde ne kadar ıcmek lazım tarıf edermısınız bırde ek olarak sems aslanın verdıgı cayı ıcyorum

Ah canım sen sayfaları hiç okumadın mı?Hadi sayfaları geçtim bir üstünde yazan mesajıda mı okumadın?
Bitkileri karıştırdın,şimdi hangi bitkiden ne kadar koyacağını,ne kadar denk geleceğini nasıl bilebileceksin?

kızlar merhaba. uzun zamandır arastırıyorum bu cayı ama bırturlu alma fırsatım olmuyor. ınternetten bır sıtede ayhan ercanın yetkılı satıcısı oldugunu yazıyo. o siteden alan varmı ?

kızlar merhaba. uzun zamandır arastırıyorum bu cayı ama bırturlu alma fırsatım olmuyor. ınternetten bır sıtede ayhan ercanın yetkılı satıcısı oldugunu yazıyo. o siteden alan varmı ?

Merhaba canım,ben aktardan aldığım için bilemiyorum ama Ayhan Ercan'ın tek bir resmi sitesi var ve ordanda satış yapmıyor.Ama netten alıp memnun alan arkadaşlar var,bitkileri tek tek almaya çalış,daha faydalı.

bugün ben de aldım bitkileri, zaten 53 kiloyum fazla içmeye korkuyorum günde iki bardak ile yetineceğim.

49-50 kg'a düşmeye çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı?

bu arad ben de kolayca bulamam diye korkuyordum ama gittiğim ilk aktarda 9 bitki çayı mı diye hemen sordular, adam hepsini ezbbere biliyordu valla, koca poşete toplam 25 tl verdim.

bugün ben de aldım bitkileri, zaten 53 kiloyum fazla içmeye korkuyorum günde iki bardak ile yetineceğim.

49-50 kg'a düşmeye çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı?

bu arad ben de kolayca bulamam diye korkuyordum ama gittiğim ilk aktarda 9 bitki çayı mı diye hemen sordular, adam hepsini ezbbere biliyordu valla, koca poşete toplam 25 tl verdim.

nihayet bugun bende başladım gelişmeleri her hafta paylaşıcam :) bizim burdakı aktarda her bıtkı ayrı ayrı hazırlanıp poşetlenmiş 30 tl ye satılıyo.Aktarcı Poşet çayıda vardı yok satıyo deyince dayanamadım önce onu aldım inşallah işe yarar

merhaba kızlar, çayı iki hafta, ihmal etmeden içtim .. yaklaşık 2 kilo vermiştim .. sonra regl dönemim başlayınca ara verdim .. korktum etkilerse falan diye .. bittiğinde tekrar düzeni oturtamadım .. üşendim hazırlamaya .. tatilde de yemenin ucunu kaçırdım .. iki kiloyu yeniden aldım (2 haftada) :KK50: bugün tekrar başladım .. günde 4 kez içeceğim tekrar .. yine 55 kiloyum uff :KK53:

X