5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Önceki yazılarda okumuştum bi tülbent gıbı birşeyi küçük küçük kesip içine 9lu larışımdan koy birer fıncaklık, al sana ev yapımı poşet çay :) taze taze içersin :)
Canım yeşil çayın bir zararı yok.Aksine faydası var,metabolizmayı hızlandırır.9 hayat çayını yemeklerden yarım saat önce aç karnına iç ama.[/QUOTE

canım bişey sorucam.benim işyerinde bu çayı hazırlamam problem oluyor(mutfak falan yok).her seferinde taze yapılması gerektiğini biliyorum .ama ben sabah mesela 4 fincanlık demlesem.termosa koysam gün içinde onu içsem.faydası olurmu?yada düzensiz içmekten iyi mi olur bilemedim

Çayımı içtim. Kızlar 4gundur dıkkat edıyorum çay da da 3. Gunüm bugün.ilk salı tartılmıştım 66.8 gelmıştım bugün 65. Nasıl ama ? Mucıze bu galıba inşallah haftasonu cozutmam yememe de dıkkat edıyorum böyle gıderse 2 aya kalmadan hedefıme ulasabılırım.

Çayımı içtim. Kızlar 4gundur dıkkat edıyorum çay da da 3. Gunüm bugün.ilk salı tartılmıştım 66.8 gelmıştım bugün 65. Nasıl ama ? Mucıze bu galıba inşallah haftasonu cozutmam yememe de dıkkat edıyorum böyle gıderse 2 aya kalmadan hedefıme ulasabılırım.

Şahane vermişsin canım,maşaAllah:nazar:
İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın,hepimiz ulaşırız:)

Şahane vermişsin canım,maşaAllah:nazar:
İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın,hepimiz ulaşırız:)

Inşallah buşracım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bır şeklide ulasabılelım. Bayramda aldığım 1.5 kıloyu veremiştim sadece az önce öğle yemeği niyetline 8 burcak bısküvi ve salep içtim. Yanlış yaptım ama çoooook actım yemek de yoktu neyse aksama da dıkkat ederım

slm bende yeşil kutu aldım üzerinde AY yazıo bi kere içtim şeker atmadan zorla acı geldi bana ya içmek istiyorum göbeğim var biraz 5 -7 kilo gibi fazlam var şaka gibi 3. günde valla tebrik ederim günde kaç kere içiyosunz aç karnına şekersiz dimi ?

slm bende yeşil kutu aldım üzerinde AY yazıo bi kere içtim şeker atmadan zorla acı geldi bana ya içmek istiyorum göbeğim var biraz 5 -7 kilo gibi fazlam var şaka gibi 3. günde valla tebrik ederim günde kaç kere içiyosunz aç karnına şekersiz dimi ?

Canım özellikle hazırları önermiyorum,Ayhan Ercan'da önermiyor.Çünkü hangi bitkiden ne kadar geldiğini bilemiyorsun.Kekik biraz fazla geldiği zaman tadı acı oluyor.Tek tek alıp birer tutam koyduğun zaman tadı acı olmuyor.Zaten zayıflama çayına şeker atma:)Günde 3-4 bardak içmen yeterli.

Teşekkürler bende şaşırdım umarım böyle de devam eder. Günde 4 bardak içiyorum. Ama tek tek aldım ben kendım hazırlayıp yapıyorum. Ben bıtkı çayı severım zaten o yüzden sorun yok tadıda kekık ağırlıklı oluyor içimi rahat.

arkadaslar ben de bugun cayı ıcmeye basladım aksam yemegınden once 1 bardak içtim devamını yarın içicem günde 3 defa dedı aktar arkadasım var ama 4 kere içsem zararı olurmu acaba ?

arkadaslar ben de bugun cayı ıcmeye basladım aksam yemegınden once 1 bardak içtim devamını yarın içicem günde 3 defa dedı aktar arkadasım var ama 4 kere içsem zararı olurmu acaba ?

Kaç kılo vermek ısıtıyorsun ona göre içmelisin ben 4 kere içiyorum mesela 10 kılo vermek hedefım 2 kılo gıttı kaldı 8.

ben çok az kattığım halde acı oluyor zorla içiyorum acı olcak die çok az koyuyorum hepsi nerdeyse bi tatlı kaşığı yapıyor sizce etki eder mi böylede

Kaç kılo vermek ısıtıyorsun ona göre içmelisin ben 4 kere içiyorum mesela 10 kılo vermek hedefım 2 kılo gıttı kaldı 8.

bende 15 kılo vermek ıstıyorum ya pekı yemeklerden önce içiyoruz ya o zaman 4. cayımı da uyumadan içsem olurmu ? ha bır de bişey sorucam dun ılk defa ıctım biraz carpıntım oldu acaba caydan mı buna bi bilginiz varmı? ayrıca 2 kıloyu kac gunde verdınız??

slm kızlar,bana da eltim söylemişti bu çayı ama,9 u bir yerde di,ye satılıyormuş aktarda,arkadaşından içmiş bir gün ve iştahı kesilmiş.arkadaşı da bayağı kilo vermiş.şimdi gelelim bana,benim 16 kilo fazlam var ve 2 ayda vermek istiyorum.kendim azıcık dikkat ederek 2 ayda 5 kilo verdim ama bu çayı da denemek istiyorum.bugün aktara gidip bir bakacağım.ama ölçüyü yamışsınız ilk sayfada fakat,şöyle daha kolay bi şekilde tarif edebilir misiniz.öbür sayfaları da okuyunca aklım karıştı.bir de annem var tansiyon hastası o da kullanmak istiyor.ona ayrı hazırlayıp kekiğini az yada koymasak içebilir mi?kilolarımı verip 2. çocuğuma hamile kalmak istiyorum,bu çayın herhangi bir zararı olmaz değil mi?herkes ne güzel çok mutlu vermiş kilolarını,darısı başıma inşallah. :KK3:

bende 15 kılo vermek ıstıyorum ya pekı yemeklerden önce içiyoruz ya o zaman 4. cayımı da uyumadan içsem olurmu ? ha bır de bişey sorucam dun ılk defa ıctım biraz carpıntım oldu acaba caydan mı buna bi bilginiz varmı? ayrıca 2 kıloyu kac gunde verdınız??

Çaydan olabılır carpıntı. Kekıkten az koyup bı dene ıstersen

slm kızlar,bana da eltim söylemişti bu çayı ama,9 u bir yerde di,ye satılıyormuş aktarda,arkadaşından içmiş bir gün ve iştahı kesilmiş.arkadaşı da bayağı kilo vermiş.şimdi gelelim bana,benim 16 kilo fazlam var ve 2 ayda vermek istiyorum.kendim azıcık dikkat ederek 2 ayda 5 kilo verdim ama bu çayı da denemek istiyorum.bugün aktara gidip bir bakacağım.ama ölçüyü yamışsınız ilk sayfada fakat,şöyle daha kolay bi şekilde tarif edebilir misiniz.öbür sayfaları da okuyunca aklım karıştı.bir de annem var tansiyon hastası o da kullanmak istiyor.ona ayrı hazırlayıp kekiğini az yada koymasak içebilir mi?kilolarımı verip 2. çocuğuma hamile kalmak istiyorum,bu çayın herhangi bir zararı olmaz değil mi?herkes ne güzel çok mutlu vermiş kilolarını,darısı başıma inşallah. :KK3:

Canım ilk sayfada ölçü yazıyor.Her bitkiden birer tutam,yeşil çaydan 2şer tutam koyuyorsun,bir bardak kaynamış suya.Yemeklerden yarım saat önce içiyorsun.Vermen gereken kilo fazlaysa günde 4-5 bardak iç,vermen gereken kilo azsa günde 3-4bardak iç.Kekik koymazsa içebilir çünkü kekik tansiyonu yükseltiyor.

bende içiyorum ama iştahımı kesmedi benim sorunum iştah abur cubura dayanamıyorum iştahımın kesilmesi lazım

arkadaslar benım cayda bugun 3. günüm ve hissediyorum cok faydalı .. zaten arkadasım aktar olmasa baskasına güvenemezdim acıkcası..ki ben hayatım boyunca normal cay bıle ıcmıs biri degilim cunku cocukluktan bu yana cay ıcmedım alısmadım .. ama bu cayı 3 gundur ıcıyıorum ve devam edicem ama bu elimdeki bitince tekrar almam lazımmıs arkadasım oyle soyledi..ben aynı zamanda ısvec dıyetı yapıorum ısvec dıyetı menusune birebir uymuyorum ama zaten ekmek sadece sabah 1 dilim ligt olarak tüketiyorum.onun dısında ekmek sürmedim agzıma ve en onemlısı kola ve cıkolatadan uzak duruyorum..artık üzülüyorum cunku kıloma :KK43: bu nedenle birçok seyımı kaybettım o yuzden kararlıyım..ama benım soyle de bi sıkıntım var boyum 1.73 oldugu icin kemık olarak da agır gelıyorum napcam bilmiyorum :KK43:

X