5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

buldum canım bugün çok şükür umrım doğru almışımdır ismi farklı ma 2.ci adıymıs sanırım bide çok soru soruorum ama barut ağacı kabuğu yokmuş barut ağcı yaprağı verdiler aynı dediler böle kulanan oldumu hiç acaba

Canım barut ağacı kabuğuyla yaprağı aynı olsaydı,Ayhan Ercan kabuğu yerine yaprağını kullanın derdi.Netten bir araştır istersen canım.

ben dün regl oldum .. risk alamadım bıraktım kızlar .. bitince devam edeceğim .. belki bi yan etkisi olmayacaktı ama risk almak istemedim ..

çerimi çöpümü aldım geldim.şimdi yanlışsam beni bi düzeltin hepsinden bi fiske yeşilçaydan 2 demi?

kızlar yaaa ben daha bu çayı hazırlarken enerji harcadım o ne öyle ondan biraz şundan biraz :) ben anladım neden kilo verdiğinizi. şaka bir yana da pratik bir yolu yok herhalde değil mi aynen böyle tutam tutam alıcaz?

birde içndeki otlar ağzıma giriyor içemiyorum raht bunun için bir formül var mı?

Son düzenleme:
kızlar yaaa ben daha bu çayı hazırlarken enerji harcadım o ne öyle ondan biraz şundan biraz :) ben anladım neden kilo verdiğinizi. şaka bir yana da pratik bir yolu yok herhalde değil mi aynen böyle tutam tutam alıcaz?

birde içndeki otlar ağzıma giriyor içemiyorum raht bunun için bir formül var mı?

bence var :KK9:
burada bi arkadaş bi resim koymuştu küçük poşetlere birer içimlik hazırlıyormuş .. bende eşime aldırdım onlardan ve hazırladım ilk yaparken vakit alıyor ama özellikle sabahları ve iş yerindeyken kolaylık oluyor bak şu resimdeki benim poşetim :KK34: zımbalıyorum kıvırıp .. ama ağzı kapananlarıda oluyor bu poşetlerin .. ağzına ot gelmemesi için böyle bi demlik alabilirsin .. bu benim evdeki .. birde iş yerinde var :KK31:

$images.jpg $05102012129.jpg

harikasın işte budur :)) teşekkür ederim. ben akşam oturup paketliyim bunları en iyisi otları koyana kadar suyum soğudu vallaha bugun :) acemilik gunum bugun :) inşallah bende kilo veririm ya :KK43:

harikasın işte budur :)) teşekkür ederim. ben akşam oturup paketliyim bunları en iyisi otları koyana kadar suyum soğudu vallaha bugun :) acemilik gunum bugun :) inşallah bende kilo veririm ya :KK43:

akşam biraz vaktini alır ama sonrası için büyük kolaylık gerçekten :KK34: demliklerden almanı tavsiye ederim bak şu da olabilir . ben işyerim için bundan aldım bunu temizlemesi daha rahat :KK31:

$images (1).jpg

bende başladım bugun ilk günüm sayılır düzenli içtiğim 2 bardak içtim bile. benim hedefim günde 4 bardak içmek. tadını da sevdim zaten yeşil çaydan güzel en azından :) bağırsaklarım hemen çalışmaya başladı vallaha :)

inşallah sonucunu görürüm bende.bir arkadaşımla birlikte başladık :)

X