- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
valla ben nerdeyse 1 ay oldu kilo vermedim sizler nasıl oluyorda kilo veriyorsunuz anlamıyorum
Günde kaç bardak içiyorsun,yemeklerden yarım saat önce mi içiyorsun?Herhangi bir spor yapıyor musun?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben nerdeyse 1 ay oldu kilo vermedim sizler nasıl oluyorda kilo veriyorsunuz anlamıyorum
buldum canım bugün çok şükür umrım doğru almışımdır ismi farklı ma 2.ci adıymıs sanırım bide çok soru soruorum ama barut ağacı kabuğu yokmuş barut ağcı yaprağı verdiler aynı dediler böle kulanan oldumu hiç acaba
çerimi çöpümü aldım geldim.şimdi yanlışsam beni bi düzeltin hepsinden bi fiske yeşilçaydan 2 demi?
kızlar yaaa ben daha bu çayı hazırlarken enerji harcadım o ne öyle ondan biraz şundan biraz :) ben anladım neden kilo verdiğinizi. şaka bir yana da pratik bir yolu yok herhalde değil mi aynen böyle tutam tutam alıcaz?
birde içndeki otlar ağzıma giriyor içemiyorum raht bunun için bir formül var mı?
harikasın işte budur :)) teşekkür ederim. ben akşam oturup paketliyim bunları en iyisi otları koyana kadar suyum soğudu vallaha bugun :) acemilik gunum bugun :) inşallah bende kilo veririm ya
yaa bu bıtkıler bakanllıgın yasakladıkları arasında mı acaba
o haberi gördüğümde benimde aklıma ilk bu geldi :44:
14 ekim 2012 haberi var nette...yasaklanan bitkiler bunlar değil...bende netten aldım 54 tl.ödedim.umarım işe yarar.3.günüm.
Kızlar ben 10 gündür devam ediyorum 1 kilo verebilmişim yediklerime de çok dikkat ediyorum