5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bende bu caya baslıcam kızlar listeyi aldım suan .. aktarlarda hepsi bir mi satılıyor acaba??
fiyatı aman aman bişey tutmuyor degil mi?

Canım özellikle hazırları önermiyorum,Ayhan Ercan'da önermiyor.Çünkü hangi bitkiden ne kadar geldiğini bilemiyorsun.Kekik biraz fazla geldiği zaman tadı acı oluyor.Tek tek alıp birer tutam koyduğun zaman tadı acı olmuyor.Zaten zayıflama çayına şeker atma:)Günde 3-4 bardak içmen yeterli.

Bushra sizinle diğer bir başlıkta tartıştığımızı hatırlıyorum özellikle bu konuda.

https://mail-attachment.googleuserc...582&sads=59LX3Fz5US8E8SNC1Vs-yOi4y90&sadssc=1

Bu karışım Ayhan Bey'in kendisine ait.Bu durumda nasıl önermiyor olabilir.Şubesinden aldığım maili aynen kopyalıyorum.

... Hanım Merhabalar ;
Öncelikle mailinize geç cevap verdiğim için özür dilerim. Size gönderdiğimiz bitki karışımı Ayhan Ercan’ın bize önerdiği kullanım şekli ve dozaja uygun olarak gönderilmiştir. Sizin de bildiğiniz gibi Ayhan Ercan ‘ın şubelerinden biriyiz . Çayın kutu halini Ayhan Ercan’ın kendi ürününü size gönderiyorum. Aklınıza takılan başka birşey olursa bilgilendirmek adına biz burada olacağız .
İyi günler diliyorum...
From: ... ışık
Sent: Monday, October 22, 2012 9:59 PM
To: Dr Nature 2 (Erenköy)
Subject: Re: ERENKÖY DR. NATURE ŞUBE

Bir gıda mühendisi olarakta ben arkadaşlara orjinalini karışım halinde alıp, sadece kullanmadan önce segregasyon olmaması için çaylarını koydukları kutuyu çalkalayıp kullanmalarını tavsiye ediyorum.Bu işi yüzlerce kez yapmış ehil eller dozu bizlere göre daha uygun hazırlarlar diye düşünüyorum.

Yediklerime hiç dikkat etmedim kullanmaya başladığımdan bu yana.Tartılmaya da hiç fırsatım olmadı bebişimden ve iş seyahatlerimden.Şu anda da yurtdışındayım ama yarın bir terazi edinip detaylı bilgileri paylaşayım arkadaşlarla.:)

Süper olur. Ben aktardan aldım tek tek ama Ayhan beyin sitesınden mı alsaydım acaba kargo ile gönderıyorlardır değil mi

Evet gönderiyorlar.Ben birde ince çoraplar satın alıp içlerine koyuyorum sallama çay oluyor.yanımda taşıyabiliyorum.

Bir önceki mesajda link açmıyor.Resim bu 9LİFE TEA /AYHAN ERCANIN MUCİZE FORMÜLÜ/6 KUTU GittiGidiyor'da 65946391

ben bu linkteki kutudan aldım 1 kutu aldım 15 tl ye aktarcıdan şekersiz tatsız geldi ve halsiz hissettim o gün kendimi çok yemek yiyesim gelmedi iştah kesiyor olabilir gerçekten aldım içicem inş ama çalıştıgımdan erken kalkıp içemiyorum bi düzene giremedim 5-7 kilo gibi bi göbek fazlalıgım var . hipotirodi hastasıym aç karnına ilaç alıyrm ondan hemen çay içmek beceremiyorum bi düzene girip çok istiyorum ama :KK43:((

Bushra sizinle diğer bir başlıkta tartıştığımızı hatırlıyorum özellikle bu konuda.

https://mail-attachment.googleuserc...582&sads=59LX3Fz5US8E8SNC1Vs-yOi4y90&sadssc=1

Bu karışım Ayhan Bey'in kendisine ait.Bu durumda nasıl önermiyor olabilir.Şubesinden aldığım maili aynen kopyalıyorum.

... Hanım Merhabalar ;
Öncelikle mailinize geç cevap verdiğim için özür dilerim. Size gönderdiğimiz bitki karışımı Ayhan Ercan’ın bize önerdiği kullanım şekli ve dozaja uygun olarak gönderilmiştir. Sizin de bildiğiniz gibi Ayhan Ercan ‘ın şubelerinden biriyiz . Çayın kutu halini Ayhan Ercan’ın kendi ürününü size gönderiyorum. Aklınıza takılan başka birşey olursa bilgilendirmek adına biz burada olacağız .
İyi günler diliyorum...

Bir gıda mühendisi olarakta ben arkadaşlara orjinalini karışım halinde alıp, sadece kullanmadan önce segregasyon olmaması için çaylarını koydukları kutuyu çalkalayıp kullanmalarını tavsiye ediyorum.Bu işi yüzlerce kez yapmış ehil eller dozu bizlere göre daha uygun hazırlarlar diye düşünüyorum.

Yediklerime hiç dikkat etmedim kullanmaya başladığımdan bu yana.Tartılmaya da hiç fırsatım olmadı bebişimden ve iş seyahatlerimden.Şu anda da yurtdışındayım ama yarın bir terazi edinip detaylı bilgileri paylaşayım arkadaşlarla.:)

Önceki sayfaları okursan eğer Ayhanercan.com'da (kendisinin resmi sitesidir) bitkileri tek tek almanızı öneriyorum dediğini buraya bende dahil bir çok arkadaş kopyaladı.Dediğim gibi ben yazmaktan yoruldum,kim neyi nasıl istiyorsa öyle içsin.
Eğer konumu baştan sona okursan karışım alan arkadaşların çoğu kilo veremeyip bu çayı ya bıraktırlar ya da bitkileri tek tek aldılar.
Ayrıca maili dikkatli okursan Ayhan Ercan beyin ürününün kutu halini gönderiyorum diyor,bu kutu Ayhan Ercan'ın ürünüdür demiyor.
ayhanercan.com'da Ayhan Ercan'ın facebook ve twitter adresi mevcut.Oradan twitterına direkt olarak girdiğin zaman Ay marka kutu ürün önerdiğim tek üründür kolay kolay ürün önermem diyor,bu ürün benimdir demiyor.19 Ekim tarihinde yazdığı twitinde.Herkes bakabilir,kendisinede sorabilir.
Ayhan Ercan'ın katıldığı programlarıda izlediysen eğer bitkileri tek tek alıp yapın dediğinide görmüşsündür.
Sen almışsın kullanıyorsun fakat Ayhan Ercan dahil herkesin bitkileri tek tek alıp kullanın demesine rağmen karışımı ateşli bir şekilde savunuyorsun.Benim dükkanımın karşısında da aktar var ve onlarda bu ürünün Ayhan Ercan'ın olmadığını söylüyorlar.Bu kadar kişi,bu kadar program hatta Ayhan Ercan'ın kendisi yalan mı söylüyor?

Ayhan Ercan'ın 19 Ekim tarihli twiti herkes twitterdan bakabilir;

''Hiç huyum değildir kolay kolay marka vermem ama adımı kullanarak bir çok yalan kaltesiz sahte ürün satılmakta tek onay verdiğm Ay 9 life tea''

$SAM_3875.jpg
Bu twiti geçen sene yazmıştır gibi bir iddian olduğu için fotosuna kadar çektim.Dikkat edersen tek onay verdiim diyor,benim ürünüm demiyor.

Yine fotoğrafta dikkat ederseniz en altta ben sitelerden satış yapmıyorum benim aktar dükkanım var yazmış.

Son düzenleme:

... Hanım Merhabalar ;
İyi günler diliyorum...

Nasıl önermiyor olabilir diye sormuşsun ya bak işte ayhanercan.com yani kendi sitesinde direk anasayfada yazan yazıyı kopyalıyorum;

Geçtiğimiz ay içerisinde SHOW TV de yayınlanan tv programında tarifini verdiğim zayıflama çayı ile ilgili aşırı talep nedeniyle barut ağacı kabuğu ve cimnema bitkisi kalmamıştır .Yeni mahsül barut ağacı kabuğu bitkisi bu hafta itibariyle aktarlar da ki rafında yerini almaya başlasa da , Hindistan'dan ital edilen cimnema bitkisi bulunamamaktadır . Bu durumu fırsat bilen bazı kişiler bu bitkilerin yerine olduk olmadık başka bitkileri satarak tüketicileri aldattığı yetmiyormuş gibi insan sağlığını hiçe saymaktadır .Bu durumun önüne geçebilmek adına buradaki sayfamdan ve sosyal medyada ki sayfaların tamamında defalarca siz tüketicileri uyarsam da kötü niyetleri kişiler çalışmalarını devam ettirmişlerdir. Özellikle son bir haftada bir çok internet satış sitesi kurulup Adım ve TABDER ismi kullanılarak bırakın benle alakası olmayı asla tasvip etmediğim şekilde sallama çay ve kapsül üreterek sözde siz halkımızı kandırmayı ve sağlığını hiçe saymaya devam etmektedir .Bu kişilerin bu kapsül yada sallama çayları yapmalarının amacı bitkilerin öğütülerek kullanılmasından dolayı piyasada bulunmayan cimnema ve barut ağacı olmadan hazırlanmış ürünlerin fark edilemeyeceğini sanmalarıdır. Oysaki Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı yapacağı titiz çalışmalar neticesinde bu vurguna dur diyecek ve bu ahlak dışı davranışın önüne geçecek ve bu toplum düşmanlarını deşifre edilip en ağır şekilde cezalandırılacaktır .

Kısa sürede 36 kg veren OSMAN BAŞCA isimli şahıs bu çayı direk bitki çayı halinde kullandığı gibi ,asla sallama poşet çay ,kapsül, tablet yada öğütülmüş toz bitki olarak kullanmamıştır.benim siz değerli halkımıza tavsiyem asla yukarıda saydığım türde ürünleri almamanız yönündedir. Ben osman bey 'e bu çayı hazırladığımda sadece ama sadece bitkileri çay formunda hazırlayıp yukarıda saydığım kullanım şekillerini asla kullanmadım . Gerek adımı gerek TABDER adını gerekse de görsel basındaki görüntülerimi kullanan bu internet siteleri hakkında 02,07,2012 pazartesi günü Avukatlarım Savcılığa suç duyurusunda bulunup ,yetkili Bakanlıklara durum hakkında bilgi verip yasal prosedürün başlamasını sağlayacaklardır . Benim siz değerli halkımızdan ricam yasal ve bürokratik süreç işleyene dek sağlığınızı korumanız adına asla bu tür internet sitelerinden alışveriş yapmamanız ve böyle bir duruma maruz kaldı iseniz durumu ALO 174 GIDA GÜVENLİĞİ HATTI na bilgi vermeniz yönünde olacaktır.

Türk halkına en önemli tavsiyem Tıbbi ve Aromaterapi bitkilerinin güvenliğinden emin olduğunuz Aktar ve Baharatçılardan alın Bunun haricinde internet üzerinden yapılan sağlıksız alışverişler kesenize zarar vereceği gibi ciddi anlamda sağlık sorunlarına sebep olabilir .SAYGILARIMLA

Ayhan ERCAN

Linkinide veriyorum burdanda bu yazıyı okuyabilirsiniz;

http://ayhanercan.com/default2.aspx

Gördüğün gibi adamın kendi sitesi ve twitleriyle cevap veriyorum.
İster karışım kullanın ister sallama ben ona karışmıyorum,canınız neyi kullanmak istiyorsa kullanın ama tek tek hazırlamaya üşendiğiniz için aldığınız sallama çaylarıda Ayhan Ercan'ın kendi çıkardığı ürünmüş gibi lanse etmeyin.Buna kendini inandırmışsın,başkalarınında inanmasını istiyorsun ama böyle bir şey yok.Diğer başlıkta da dediğim gibi Ayhan Ercan'ın ürünü olsa adam niye katıldığı her programda bitkileri tek tek alın desin?
Ağustos ayında Saba Tümer'e katıldı ve bitkileri yine tek tek alın dediği gibi kendiside tek tek hazırladı.Kolayınıza nasıl geliyorsa öyle hazırlayın ama bu ürün Ayhan Ercan'ın diye iddialaşmayın.

Son düzenleme:
bushra bişey sorabilir miyim, ben 9 adet bitkiden de 30 ar gram aldım ve karıştırdım? doğru mu yaptım?

daha önce dilayform mudur nedir o siteden aldım gram kilo vermedim, inş. bu işe yarar.

bushra bişey sorabilir miyim, ben 9 adet bitkiden de 30 ar gram aldım ve karıştırdım? doğru mu yaptım?

daha önce dilayform mudur nedir o siteden aldım gram kilo vermedim, inş. bu işe yarar.

Bu sefer böyle iç canım bir dahakine karıştırmadan her birinden birer tutam yalnız yeşil çaydan 2şer tutam koyarak demlersin.

merhaba,
ben de daily form çayı aldım tarifteki otlar aynen var içinde. umarım işe yarar. bu akşam başlayacağım. şu an 60 kg yim bakalım neler olacak.. :KK3:

Canım ben hepsinden 50şer gr aldım 24 tl tutmuştu.

merhaba bende bı haftadr takıp edıyorum konuyu bı oncekı mesajında bazı bıtkılerın tukendıgını söylemıssın canım ,yenı alan arkadaslar o bıtkılerı eksık mı alıyor...bız sımdı alsak eksık mı alıcaz? bu aktarland sıtesı gvenlı mıdır

merhaba bende bı haftadr takıp edıyorum konuyu bı oncekı mesajında bazı bıtkılerın tukendıgını söylemıssın canım ,yenı alan arkadaslar o bıtkılerı eksık mı alıyor...bız sımdı alsak eksık mı alıcaz? bu aktarland sıtesı gvenlı mıdır

Canım bazı bitkiler o an için tükenmiş oluyor ama sonradan geliyor.Bu siteden alan arkadaşlar memnunlar canım ben bilmiyorum,aktardan almıştım.

Bushra haticeye değil neticeye bakarsak ben 6 kilo vermişim yaklaşık 20 günde.Hem de hiç diyet yapmadığım halde.Netice çok fazla tartışma götürmüyor.

arkadaşlar bende kullandım bu çayı geçen hafta 86 la başladım 4 gün sonra 83tüm. ama dördüncü günün akşamı bir ateş ve karın ağrısıyla sabahladım. çok halsiz kaldım. bir gün boyunca. ne üşütme ve vardı nede boğaz ağrım. ateşlenmemim sebebini bu çaya bağladım çünki karnım ağrıyordu. sürekli tuvalete çıktım. şimdide korkuyorum içmeye..
benim demleme şeklim hepsinden bir tutam alıyordum ve onuda iki kupa şeklinde günde iki defa içiyordum. benim gibi olan varmı..

merhaba,
ben de daily form çayı aldım tarifteki otlar aynen var içinde. umarım işe yarar. bu akşam başlayacağım. şu an 60 kg yim bakalım neler olacak.. :KK3:

Hazır aldığım daily bende hiç fark ettirmediği gibi 200 gramda aldırdı.

Şimdi tek tek 9 tane bitkiyi aktardan aldım, hepsinden 30 ar gram karışım hazırladım, ondan içiyorum bakalım ne olacak.

Bushra haticeye değil neticeye bakarsak ben 6 kilo vermişim yaklaşık 20 günde.Hem de hiç diyet yapmadığım halde.Netice çok fazla tartışma götürmüyor.

Sevgili sevimli_citron arkadaşım,verdiğin kilo çok güzel maşaAllah,inşAllah ideal kilona ulaşırsın.Ben verdiğin kiloya veya kullandığın ürüne laf söylemiyorum.Bu ürünün Ayhan Ercan'ın ürünü olduğunu söylemene takıldım ve bu ürünün Ayhan Ercan'ın olmadığını kanıtlamaya çalıştım.Ürünle veya markalarla bir sorunum yok fakat konu sahibi olmam nedeniyle sorumluluğumun daha fazla olduğunu düşünerek ve bazı şeyleri söylerken belgeleriyle araştırma yaparak söylediğimi bilmeni isterim.Bu ürün Ayhan Ercan'ın değil diye uydurarak söylemiyorum adamın kendi sitesindeki ve katıldığı programlardaki söyledikleriyle hareket ediyorum.
Vaktin yoktur,çalışan bayansındır,tek tek hazırlamak senin için zordur bu yüzden hazırını tercih etmişsindir ve sonuçlarıda güzel olmuş,senin adına sevindim.Fakat Ayhan Ercan'da dahil bitkileri tek tek alın derken benim hazır karışım alın diye önermem doğru olmaz değil mi?
Her zaman söylüyorum çalışan bayansanız ve vaktiniz yoksa bir şey diyemem ama vaktiniz varken hazırlayabilecek durumdayken bitkileri tek tek almanız daha etkili.

Son düzenleme:
arkadaslar benım de cayda 5. günüm fakat dün aksam saatlerinde mide bulantısı ve ateşlenme yaptı nedenini anlayamadım ve sabah kadar ateşim sürdü hala midem pek iyi ddegil sizce neden olmus olabilir ? deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim :KK43:((

X