Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özellikle hazırları önermiyorum,Ayhan Ercan'da önermiyor.Çünkü hangi bitkiden ne kadar geldiğini bilemiyorsun.Kekik biraz fazla geldiği zaman tadı acı oluyor.Tek tek alıp birer tutam koyduğun zaman tadı acı olmuyor.Zaten zayıflama çayına şeker atma:)Günde 3-4 bardak içmen yeterli.
Süper olur. Ben aktardan aldım tek tek ama Ayhan beyin sitesınden mı alsaydım acaba kargo ile gönderıyorlardır değil mi
Evet gönderiyorlar.Ben birde ince çoraplar satın alıp içlerine koyuyorum sallama çay oluyor.yanımda taşıyabiliyorum.
Bir önceki mesajda link açmıyor.Resim bu 9LİFE TEA /AYHAN ERCANIN MUCİZE FORMÜLÜ/6 KUTU GittiGidiyor'da 65946391
Bushra sizinle diğer bir başlıkta tartıştığımızı hatırlıyorum özellikle bu konuda.
https://mail-attachment.googleuserc...582&sads=59LX3Fz5US8E8SNC1Vs-yOi4y90&sadssc=1
Bu karışım Ayhan Bey'in kendisine ait.Bu durumda nasıl önermiyor olabilir.Şubesinden aldığım maili aynen kopyalıyorum.
... Hanım Merhabalar ;
Öncelikle mailinize geç cevap verdiğim için özür dilerim. Size gönderdiğimiz bitki karışımı Ayhan Ercan’ın bize önerdiği kullanım şekli ve dozaja uygun olarak gönderilmiştir. Sizin de bildiğiniz gibi Ayhan Ercan ‘ın şubelerinden biriyiz . Çayın kutu halini Ayhan Ercan’ın kendi ürününü size gönderiyorum. Aklınıza takılan başka birşey olursa bilgilendirmek adına biz burada olacağız .
İyi günler diliyorum...
From: ... ışık
Sent: Monday, October 22, 2012 9:59 PM
To: Dr Nature 2 (Erenköy)
Subject: Re: ERENKÖY DR. NATURE ŞUBE
Bir gıda mühendisi olarakta ben arkadaşlara orjinalini karışım halinde alıp, sadece kullanmadan önce segregasyon olmaması için çaylarını koydukları kutuyu çalkalayıp kullanmalarını tavsiye ediyorum.Bu işi yüzlerce kez yapmış ehil eller dozu bizlere göre daha uygun hazırlarlar diye düşünüyorum.
Yediklerime hiç dikkat etmedim kullanmaya başladığımdan bu yana.Tartılmaya da hiç fırsatım olmadı bebişimden ve iş seyahatlerimden.Şu anda da yurtdışındayım ama yarın bir terazi edinip detaylı bilgileri paylaşayım arkadaşlarla.:)
Bushra sizinle diğer bir başlıkta tartıştığımızı hatırlıyorum özellikle bu konuda.
https://mail-attachment.googleuserc...582&sads=59LX3Fz5US8E8SNC1Vs-yOi4y90&sadssc=1
Bu karışım Ayhan Bey'in kendisine ait.Bu durumda nasıl önermiyor olabilir.Şubesinden aldığım maili aynen kopyalıyorum.
... Hanım Merhabalar ;
Öncelikle mailinize geç cevap verdiğim için özür dilerim. Size gönderdiğimiz bitki karışımı Ayhan Ercan’ın bize önerdiği kullanım şekli ve dozaja uygun olarak gönderilmiştir. Sizin de bildiğiniz gibi Ayhan Ercan ‘ın şubelerinden biriyiz . Çayın kutu halini Ayhan Ercan’ın kendi ürününü size gönderiyorum. Aklınıza takılan başka birşey olursa bilgilendirmek adına biz burada olacağız .
İyi günler diliyorum...
From: ... ışık
Sent: Monday, October 22, 2012 9:59 PM
To: Dr Nature 2 (Erenköy)
Subject: Re: ERENKÖY DR. NATURE ŞUBE
Bir gıda mühendisi olarakta ben arkadaşlara orjinalini karışım halinde alıp, sadece kullanmadan önce segregasyon olmaması için çaylarını koydukları kutuyu çalkalayıp kullanmalarını tavsiye ediyorum.Bu işi yüzlerce kez yapmış ehil eller dozu bizlere göre daha uygun hazırlarlar diye düşünüyorum.
Yediklerime hiç dikkat etmedim kullanmaya başladığımdan bu yana.Tartılmaya da hiç fırsatım olmadı bebişimden ve iş seyahatlerimden.Şu anda da yurtdışındayım ama yarın bir terazi edinip detaylı bilgileri paylaşayım arkadaşlarla.:)
bende bu caya baslıcam kızlar listeyi aldım suan .. aktarlarda hepsi bir mi satılıyor acaba??
fiyatı aman aman bişey tutmuyor degil mi?
bushra bişey sorabilir miyim, ben 9 adet bitkiden de 30 ar gram aldım ve karıştırdım? doğru mu yaptım?
daha önce dilayform mudur nedir o siteden aldım gram kilo vermedim, inş. bu işe yarar.
Canım ben hepsinden 50şer gr aldım 24 tl tutmuştu.
merhaba bende bı haftadr takıp edıyorum konuyu bı oncekı mesajında bazı bıtkılerın tukendıgını söylemıssın canım ,yenı alan arkadaslar o bıtkılerı eksık mı alıyor...bız sımdı alsak eksık mı alıcaz? bu aktarland sıtesı gvenlı mıdır
Bushra haticeye değil neticeye bakarsak ben 6 kilo vermişim yaklaşık 20 günde.Hem de hiç diyet yapmadığım halde.Netice çok fazla tartışma götürmüyor.
merhaba,
ben de daily form çayı aldım tarifteki otlar aynen var içinde. umarım işe yarar. bu akşam başlayacağım. şu an 60 kg yim bakalım neler olacak..
Bushra haticeye değil neticeye bakarsak ben 6 kilo vermişim yaklaşık 20 günde.Hem de hiç diyet yapmadığım halde.Netice çok fazla tartışma götürmüyor.