5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Ben dogumdan sonra 95 kıloydum ılk etapta cocugum emdırdıgı ıcın veremedım ve oglum 6 aylık olunca emzırmeyı kestı ve dıyete başladım bır çok dıyet yaptım elma dıyetı çorba dıyetı proteın dıyetı ve dukan dıyetı vs bır suru dıyet yaptım ve 71 lere kadar dusmustum sımdı tekrar başladım ınş dukan dıyetının karşılıgını alacam daha oncekı yaptıgım proteın dıyetlerıde genelde dukan dıyetı gıbıydı herkese tavsıye edıyorum :))))))

selam

AY 9 life tea yazan yeşil kutu ' da çay aldım bi aktara girdim bi hazır poşet çay vardı bide böyle kutuda karışım oalrak vardı bunu aldım bunu alıp kullanan var mı ? ne kadar süre kullandı ve kilo verdimi cidden lütfen yazın bide göbek de eritiyor mu merak ediyorum ????

slm bende bu cayı denedim hakkikatten cok güzel

Merhaba arkadaşlar, ben istanbulda ikametgah ediyorum. Bakırköy gibi büyük bir yerde aradım 3 4 aktar gezdim ama bu çayı bulamadım. İstanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

ablacım ben eminönünden mısır çarşısından aldım.

bende bu çaya başladım. ama yanında diyet de yapıyorum. yarından itibaren de jillian yapmaya başlıcam. sadece çay ve diyetle bir haftada 2 buçuk kilo kadar verdim. çayın etkisini gerçekten hissediyosunuz. ben acayip terlemeye başladım. çay içince karnıma sauna kemerlerden bağlamayı düşünüyorum. bide ben çayın içine birazcık da sinameki koyuyorum bi zararı olmaz heralde.
bu arada boyum 1.60. 65 kiloydum şuan 62.5 civarıyım. hedefim şuan için 55. 50 de olsam fena olmaz hani
sonuçları sizle paylaşırım kızlar.

Canım dayanışma falan yazmışsında,yazılanları hiç okumamışsın.Sayfaları okumazsan nasıl bir dayanışma bekleyebilirsin?Konu sahibi olarak özellikle sorulan soruları yanıtlamaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum.Sayfa 123'ü okursan eğer senin yorumunun altına ''aktarlarda bulamayan arkadaşlar,internette bu bitkiler satılıyor,Ayhan Ercan'ın sitesinden bitkilerin resimlerine bakın öyle alın''diye yazmıştım.Birkaç arkadaşta sana internetten alabileceğini yazmış.
Sana birçok cevap yazılmasına rağmen okumamışsın.Kusura bakma ama bitkileri internetten almaktan başka çözüm yok,belkide çözümlerimizi beğenmedin ve bizi sana cevap yazmamakla,yardımcı olmamakla suçluyorsun.
Ayrıca bu sayfada kimse kimseyi tanımıyor.Ve ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum,sayfaları okursan görebilirsin

Son düzenleme:
benim kaygana içiyor buçayı hiç bir etkisi yok diyor gerçi sürekli yiyor oda tartışışr da

ayrı ayrı poşetlerde mi geldi hocam, bugün itibariyle kilo verebildiniz mi, etkisi oldu mu???

evet ayrı ayrı poşetlerde geldi,aktarland diye bir siteden aldım,eğer isterseniz oradan alabilirsiniz,aktarlar derneği üyesi bir site,zaten bursada aktarları varmış,almadan önce telefon edip bilgide almıştım.netten bir incele istersen.

açıkcası ben bazı nedenlerden ötürü kullanamadım ve yarından itibaren düzenli kullanmaya ve diyete başlayacağım.umarım faydasını görürüm

eski yorumlarımda yazmıştım aslında pek bişey yaptım diyemem herşey yedim ama abartmadan ilk defa yiyerek zayıfladım aç ve şişko ölcem diyodum kendime ama bugün tartıldım 59 60 arası gidip gelyrum sadece sabırla düzenli iç kilon çoksa günde 4öğün iç
5 e gerek yok bence

merhaba bende içiyorumm gunde 2 kez acaba siz kaç yada kaç kilo verdiniz toplamda

kızlar ben geldim eskisi gibi çok içmiyorum günde 2 öğüne devam ediyorum 59 ile 60 arası gidip gelyrum azkaldı ideal kiloma ve elma sirkesi ile zayıfladığımda yüzüm çökmüştü kemklerimi eritmişti heralde ama bu beni hem enerjik hemde gayet fit yaptı
yüzüm aynı ilk defa
hep bana zayıflık yakışmıyo diyolardı yüzün sıska oluyo diyolardı aksine şimdi hiçbir kas eriemsi olmadam bu kiloya geldim başlamış olan ve başlayacak olanlar tansiyon hamilelik emzirme yoksa günde 4öğün için 5 e grk yok hadi kızlar kadınlar biz istersek ALLAH ın izniyle herşey olur inanmak başarmann yarısıdır

merhaba bende içiyorumm gunde 2 kez acaba siz kaç yada kaç kilo verdiniz toplamda

ben bu yola 71 ile başladım çok yavaş kilo verenlerdenim haziran gibi başladım şimdi 59 60 gibi bişeyim bazen sabit kalıyo kilom sonra yine veryrum çooook şükür ilk başta 4 öğün içtim 64 gibi olunca 2 yada3 öğün yaptım

çok iyiymiş tebriklerrr bende 73.5 kilodan 68 e düştümm şuan doktorda tartıldığımda 73.5 dum 10 gun sonra falan tartıldım 69 u gördümm sonraa bu çayı içmeyi başladımm 1 haftadır 1 kilo verdimmm 68 i gördüm ama ben ekmek şeker un plav makarna yemıyorummm kesinlikleeeeee ve bol spor yapmaya çalışıyorummm inşş bende bir gun 60 ı görürümmm:))

bu arada arkadaşım bence elmalı sirke içme tamam oda zayıflatıyo ama biz kadınlarda zaten kemk erimesi olabilr olduğu için kas erimesi yapyo yüzn çok süzülür ve mide ağrıların başlar onu bıraktığında yine kilo alırsın ama istersen salatalra koy sirkeni ama aç karnına içme ben içmiştim

Bende geçen hafta çarşamba başladım çay ve dukan dıyetıne egerki dıyet yapmayım kesınlıkle tek başına çayın hıc bır faydası yok ben hayret edıyorum dıyet yapmadan bu çayla verene dun akşam dıyetımde oldugu halde tavuk dan bırazcık fazla yedım hemen sabah yarım kılo oynuyor bu arada 74 küsürlerden bu sabah 71 geldımmm

Bende cevap istiycem bu çayı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum günde 2 bardak fakat bi faydasını göremedim sizce yanlışmı kullanıyorum. ve bebek emziriyorum korkuyorum çok içemiyorum

slm kızlar bende bu cayı denemek istiyorum fakat 6 aylık bı kızım var emzırıyorum ek gıdya gectık salında fazla emmıyor acaba bu cayı ıcsembu sorun olur mu cok kılo aldım ((

kızlar bende geçen hafta p.tesi içmeye başladım bahsetmiştim sizlere de tartı sabah aç karnına 2.5-3 kilo gösteriyor aynı şekilde eşimde de bugün itibari ile de dukan diyetine başlamış bulunmaktayız inanın kahvaltıdan sonra bişey yiyemedim hiç canım istemiyor daha doğrusu acıkmadım desem yeridir yanlız ilk defa bugün inanılmaz su ihtiyacı duyuyorum çaya başladığımdan beri evet çay iştahımı kapatmamıştı ama zorla dikkat ettim yememem lazım diye diye şimdi de dukan bakalım faydasını görürüm inş.

Bende cevap istiycem bu çayı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum günde 2 bardak fakat bi faydasını göremedim sizce yanlışmı kullanıyorum. ve bebek emziriyorum korkuyorum çok içemiyorum

Canım emziriyorsan içme.Çünkü kilo verebilmen için en az 3 bardak en fazla 5 bardak içmelisin.2 bardakla pek bir etkisini göremezsin ama fazla içersende bebeğe zarar verebilir Allah cc korusun.Bence bebeğini emzirmeden kestiğin zaman başla bu çaya.Rabbim yavrunu sağlıkla,huzurla,mutlulukla büyütmeni nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…