5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Bende internetden aldim bu çayları günde beş bardak içmek istiyorum cünkü elli kilo vermem gerek. İnsallah olur. Bir de insanıty yapmak istiyorum ama ne yapti isem olmuyo. İndiremiyorum cok moralim bozuk

bendede senin gibi oldu malesef.. kendimi hep bi seyler atistirirken bulmaya baslamistim.. allahtan abur cubur yemek gibi bi aliskanligim yok ama vermek yerine almaktan korktum acikcasi.. 4 gun gunde 3 kere ictim ama en sonunda korkudan biraktim simdi ne yapmaliyim bilmiyorum.. vermek istedigim 4 kilo ama yapisti kaldi üstüme sanki.. cok mutsuzum..

bu sitedeki herkes birbirini tanıyor da birbirlerine mi yorum yapıyor ???

Hergün girip okuyorum bi derdimi paylaştım bi allah ın kuluda tınlayıp bi cevap yazmaz mı arkadaş, çok sağolun ya...

Tam bi hayal kırıklığı...

[sıze=3eyvallahhh
[/sıze][/color]

internetten alabilirsin diye arkadaşlar belirtmişler canım ..internetten alan arkadaşlardan sitenin adını alıp isteyebilirsin..

bende bugün tartıldım 2 kilom gitmiş , çok sıkı bir diyette yapmıyorum tatlıyı azalttım , kepek ekmeği yiyorum ,bol bol su içiyorum , sabah akşam 2 fincan çay içiyorum..

çayı içmeye başlayıncamı iştahın açıldı ?

güzelmiş bu , 9 çeşit ot bunun içine sığıyormu , benmi çok koyuyorum anlamıyorum ama baya bi oluyor benim karışım:))

biberiye , mate, yeşilçay, kekik ve funda yaprağı beşli zayıflama çayı olarak satılıyor , bu şekildede devam edebilirsin:)

cok istahli biri degilim.. hatta yalnizken hemen hemen hic bir sey yiyemem öyle kötü bi aliskanlik benimkisi :/ 2. cocuktan sonra 8,5 kilo fazlam vardi.. emzirme döneminde hic bir sey yapmadim bebisimin sagligina bi zarar veririm korkusuna.. 6. ayinda malesefki birakti anne sütünü.. bu arada 4 kilo vermistim.. emzirme dönemi bitince daha kolay verebilirim diye düsünüyordum ama gercekten yapisti kilolar üstüme.. yurtdisinda yasiyorum, bir kac hft önce cayi tr den aldim gelir gelmezde bir umutla basladim.. ama icmeye baslayinca gercekten istahim acildi.. bir gun iki gun derken ciddi anlamda dahada kilo almaktan korktum.. ne yapmaliyim bilemiyorum.. yeniden baslamalimiyim azimle devammi etmeliyim yoksa bu is bu kadar demeli ve icmemeliyim.. bi akil verin nolur..

Slm kızlar dün itibari ile dukan dıyetıne artı bu içtigimız çaya başladım pazartesıden beri içiyorum hıc bır etkısını görememıstım pazartesi yanı 24.09.2012 tartıldıgımda 74,300 kg dün diyete başlarken tartılmadım bir gun önce tartıldım yıne aynıydım çayı pazartesıden beri içiyorum veeeeeeeeeeeeeeee dun dukan dıyetını harfı harfı uyguladım ve ılk gunun karı bugun yani 27.09.2012 72,600 süüpperım bennnnnnnnnnnn cok mutluyum çayı ve dukan dıyetını bırakmıycam kızlar ılk evreyı 5 gun yapacagım çarşamba gunu sizlere toplamdakı kılo bıldırcem ınş bugunkı gıbı devamı gelır :)))))))))))

Merhaba bayanlar konunuz beni çok heyecanlandırdı benim 1 yaşında kızım var emiyor ben bu çaydan neden kullanamıyorum acil kilo vermem lazım hayatımı olumsuz etkiliyor artık enerjimi kaybettim iştahım çok fazla belki yardım eder dedim ama emzirme işi!!!!!

dukan diyeti nasıl anlatırmısın tebrik ederim bu arada inş istediğin kiloya inersin... bnm 5 kilo fazlam var daha doğrusu göbek çayın yan etkisi olurmu diye başlayamıyorum doğum yaptm 2 ayı geçti kaybettim malesefo yüzden tekrar yeniden hamile kalmaya falan adetim düzelmedi daha ondan sıkıntı olurmu diye korkuyrm

canım öncelıkle cok buyuk gecmıs olsun moralını yuksek tut dukan dıyetı ılk 5 gun gun sırf protenın evre evre degısıyor dukan dıyetı dıye yazarsan öylede cıkar... Mesela dun sabah 1 yumurta haslanmıs arada beyaz peynır oglen yumurta yedım peynır yedım light süt içtim akşamda vaktım olmadıgından sadece peynır ve sut içtim ve bol su içtim tabıkı çayımıda eksık etmedım yapıpta dogru sonuç olmayan yok bence hemen başla

ALTINTIDIRRRRRRRRRRRRRRRRRR

İlk 10 gün balık

“Dukan Diyeti”nde ilk şart yeme alışkanlığını değiştirmek. Bunun için de ilk 10 gün ağırlıklı olarak sadece balık, yağsız et, yumurta, tavuk, yoğurt, süt, peynir ve gibi yiyecekler tüketiliyor.

Dr. Dukan, “İlk beş gün içinde asgari 3 azami 7 kilo verdiğinizi göreceksiniz” diyor.
Bu ilk dönemde bazı insanlar, yeme alışkanlıkları değiştiği için yan etki olarak ağız kuruluğu ve nefes sıkışıklığı çekebilir. Bunun üstesinden gelmek için de bol bol su içilmesi tavsiye ediliyor.

İlk on günlük aşamada sırasıyla şu yiyeceklerin yenilmesi tavsiye ediliyor .

Hangi gün ne yiyorsunuz?

- 1. gün: Sığır eti
- 2. gün: Hindi ve tavuk.
- 3. gün: Yağsız etler.
- 4. gün: Tavuk ciğeri, Sığır eti.
- 5. gün: Bütün balık çeşitleri.
- 6. gün: Kabuklu deniz ürünleri .
- 7. gün: İkiye kadar yumurta.
- 8. gün: Yoğurt ve süt.
- 9. ve 10. günler: Marul ve diğer yeşillikler

Protein ve limitsiz sebze

İkinci aşamadaki ilk on gün ise, proteinlere ek olarak sebze tüketiminden oluşuyor.

İkinci on günde günde en az 1,5 litre su içilmesi gerekiyor.

Üçüncü aşamadaki 10 gün ise her gün protein ve sebze tüketmenin yanında mevye yeme zorunluluğu da başlıyor.

Meyve yanında yavaş yavaş bir parça ekmek, bir kez istediğiniz şekilde mükellef bir yemek ziyafeti de çekebiliyorsunuz.

Uyum olarak nitelenen dördüncü aşamada ise artık istediğinizi yemekte serbestsiniz. Hiç bir suçluluk ve sınırlama olmadan isteğiniz besini tüketebilirsiniz.

Bu aşamadaki tek kural ise, her perşembenin protein günü olması.

Bir kaşık tatlı bile yasak!

‘Saldırı’, ‘Yolculuk’, ‘Takviye’ ve ‘Koruma’ isimli 4 aşamadan oluşan diyette tabii ki yapılmaması gerekenler de var.

Özellikle ilk üç günde yoğun egzersiz yasak.

Öğünlerin de atlanmaması gerekiyor.

Ketçap, mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar kullanılmayacak.

Bu aşama hiçbir sapma veya özür kabul etmiyor .

Tuzdan uzak durulması gerekiyor.

Tatlılardan ise ‘Bir kaşık alayım sadece’ demek bile diyeti bozuyor.

Aranızda protein diyeti yapan arkadaşlarımız var ise bu konu ile alakalı yorumları yazmalarını ve diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istiyoruz.

teşekkür ederim denicem bu diyeti aksatmamaya çalışarak ekmek yerine kepek ekmeği mii yiyosn hiç mi yemiyosun yoksa

ALINTIDIRRRRRR
siz yanlış yapıyorsunuz bakın ben ilk on gün sadece protein, yani et,süt,balık,yumurta,yoğurt,peynirgibi pretein içeren ürünler tükettim hemde layt olanlarından değilama sadece etin yağlı olmıcak
mesela bi örnek kıymayı yağzız tavaya koyup kavurdum üstüne kır 3 yumurta bi kavanozda ayran yanınna çok güzel oluyo
yumuryayı pişir üstüne yoğurt dök ye
bunların öğünü yok
tavuğun derisini soy
haşla ye
sonra tavuk göğsünü ince döner gibi kesip yağsız tavada pişir
yorutla ye
yani altarnatifler çok böyle
on gün sonra
bir gün saf protein bir gün protein artı sebze
3 üncü on güne geçincede protein+sebze+meyve
ben şu an 1.5 ay oldu
hala devam ediyorum
22 kilo verdim
herkes hayran kalıyo
kolay gelsin arkadaşlar

tatlım bence kesinlikle psikolojik çünkü çayı içerken bir yandan da diyetimizi yır apalım diyoruz ya sanırım ondan etkileniyoruz ben p.tesi başladım gerçi salı akşam tartıldım , bugünde sabah erkenden aç karnına tartıldım 2 kilo vermiş görünüyorum ama tekrar sölym aç karnına tartıldım bence pes etme ben ara öğünlere başvurmaya çalışıyorum canım bir şeyler yemek istediğinde galeta süt elma vs. gibi daha başıdayız bünyemizde alışacak beynimizde bu çaya sadece biraz sabır

tebrik ederim cnm süpersin dukan diyeti olarak senin verdiğin doğru fakat başlangıç seviyesinde 3-7 gün arası olması daha doğru diyor tabii kilo falalığına göre çünkü bende kitabı var ama bir türlü başlamak nasip olmadı eşimle birlikte başlıcaz inş. senin zaferini okuduktan sonra bir heves geldiki sorma umarım bende başlayabilirim

Son düzenleme:

o kadar kıloyu ben vermedım cnm o alıntı hırslandırsın dıye gönderdım ben dun degıl oncekı 74,300 cıkmıstım dun başladım dukan dıyetıne ve pazartesıden beri ıcıyorum cayı dun tartılmadım ve bugun ıcın 72,600 geldım cok mutluyum dıger yerlerden yorumlar okuyorum kı pes etmeyım kaçamak yapmayım dıye sızlerle paylasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…