5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

selam kızlar oncelıkle allah hepımızın yardımcısı olsun dıyorum cunku bız bayanların ısı cok zor helede ıstah sorunu varsa hersey elımzn altında goz goruyo gonul katlanmıyo ıste arkadasa gıt yeıc o gelsın yeıc hamılelık dogum derken gelsın kılolar ah bıde geldıklerı gıbı kolay gıtseler benım sorunum kızım daha 11 yasında 48 kılo yasıtlarıının yanında ırı yarı duruyo 7 yasından berı kılo alımı devam edıyo gelısme cagında daha sonra verır yok su yok bu dıye dıye bugune kadar geldık hıc verecek gıbı gorunmuyo ustelık mıdesı cok buyudu sanırım doymak bılmıyo onu takıp etmekten sureklı uyarmaktan yoruldum artık dunden berı dıyete baslattım ama cocuk ıste okulda yıyo sokakta yıyo kendısı hıc takmıyo herzaman takıp edemıyorum bende bu caydan ıcırsem ona bı zararı olabılırmı acaba bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım yada baska bı fıkrı olan varmı ne yapmalıyım sızce dıyetısyenede goturdum verılen lısteye uyduramadım cunku cok ıstahlı dolabın basından mutfaktan cıkaramıyorum :KK50:

Canım mesaj olarak gönderdim ama burayada yazayim istedim.
Küçük çocuklarınıza içirmeyin.Kilo problemi olan çocuklarınızı önce doktora götürün.Tiroit bezlerinde problem olabilir veya vücudunda insülin direnci olabilir.Doktor gereken tedaviyi yapar,diyetini verir.
Bu çay çocuklar ,emziren anneler ,hamileler ve yüksek tansiyonu olanlar için tavsiye edilmiyor.

Canım konunun açıklamasında da yazmıştım.Emziren anneler,hamileler,yüksek tansiyonu olanlar içemez diye.Emzirmeden kestiğin zaman başlarsın:KK34:

bushra ben 63 ile başladım 59 a kadar düştüm halen içiyorum ama şuan 61 kilo oldum yememe dikkat ediyorum.regl dönemim falan değil.sendede olmuşmuydu böyle bişey.yada bana yanlış ot vermiş olabilirlermi

Canım ben haziranda mesaj yazdım ama bitkileri tamamlamam temmuzu buldu.Temmuzda 5 kilo verdim,ağustosta Ramazan dolayısıyla sadece sahur öncesi içebildiğim için 2 kilo verdim.Bu aralar düzenli içemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz.Eğer hamileysem bebeğe zarar vermesin diye adetten 15 gün sonrasına kadar içiyorum diğer 15 gün içmiyorum.Böyle oluncada ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama çok şükür yarım ay içmem sayesinde kilomu koruyorum,kilo almıyorum.

teşekkür edrim canım bilgilendiridğin için benim şöyle 25 kilo kadar fazlalığım varda :)
bakma gülünecek birşey değila ama gülüyoruz ağlanacak halimize diyelim tiroid lerim alındıktan sonra böyle oldum ama bir türlü birşeye başlayamıyorum bu çay kulağa iyi geliyor inşallah bunu yapabiliirm

bushra ben 63 ile başladım 59 a kadar düştüm halen içiyorum ama şuan 61 kilo oldum yememe dikkat ediyorum.regl dönemim falan değil.sendede olmuşmuydu böyle bişey.yada bana yanlış ot vermiş olabilirlermi

Canım içtiğim sürece böyle bir şey olmadı.Düzensiz içtiğim dönemlerde de kilo almadım,kilomu korudum yani.Günde kaç bardak içiyorsun?

teşekkür edrim canım bilgilendiridğin için benim şöyle 25 kilo kadar fazlalığım varda :)
bakma gülünecek birşey değila ama gülüyoruz ağlanacak halimize diyelim tiroid lerim alındıktan sonra böyle oldum ama bir türlü birşeye başlayamıyorum bu çay kulağa iyi geliyor inşallah bunu yapabiliirm

Rica ederim canım.İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın.

Canım ben haziranda mesaj yazdım ama bitkileri tamamlamam temmuzu buldu.Temmuzda 5 kilo verdim,ağustosta Ramazan dolayısıyla sadece sahur öncesi içebildiğim için 2 kilo verdim.Bu aralar düzenli içemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz.Eğer hamileysem bebeğe zarar vermesin diye adetten 15 gün sonrasına kadar içiyorum diğer 15 gün içmiyorum.Böyle oluncada ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama çok şükür yarım ay içmem sayesinde kilomu koruyorum,kilo almıyorum.
Cnm nasılsın umarım herşey yolundadır.İnşallah hayırlısıyla Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder.Bende bu çayı almaya karar verdim yazılarını takip ettim.Bende şişkinlik var göbeğim yok ama şişkinlik yüzünden göbekte çıkıyo tabi.O kadar ağır spor yapıyorum bilirsin Insanıty e başladım onun yanında başka ek videolar daha yapıyorum ona rağmen gr kilo vermedim en iyisi diyetle birlikte devam etmek bu şekilde daha iyi olacak.Bakalım bende bu çayla sonuç alabilecekmiyim yediklerimede dikkat edersem sporla birlikte inşallah sonuç alırım cnm.

busracım sen nerden hangı akratdan aldın bu cayları kararımı verdım bende alıyorum besı bı arada ıcıyorum ama oda ne aldırıyor ne verdırıyor artık gene bu aralar geldıler bana gobegımden baska bısey gormez oldu bu gozler:KK50:

Cnm nasılsın umarım herşey yolundadır.İnşallah hayırlısıyla Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder.Bende bu çayı almaya karar verdim yazılarını takip ettim.Bende şişkinlik var göbeğim yok ama şişkinlik yüzünden göbekte çıkıyo tabi.O kadar ağır spor yapıyorum bilirsin Insanıty e başladım onun yanında başka ek videolar daha yapıyorum ona rağmen gr kilo vermedim en iyisi diyetle birlikte devam etmek bu şekilde daha iyi olacak.Bakalım bende bu çayla sonuç alabilecekmiyim yediklerimede dikkat edersem sporla birlikte inşallah sonuç alırım cnm.

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?Amin canım inşAllah,bu bebek olayları yüzünden jiliyide yapamıyorum artık ve çayıda adetten sonra 15 gün içiyorum diğer adet günüme kadar daha içmiyorum yani yarım ay içebiliyorum.Ya hamileysem diye çayda içemiyorum,jiliyle hoplayıp zıplayamıyorumda.İnşAllah çay işe yararda kilo vermen kolaylaşır.Bu çay vücuttaki şişkinliği güzel alıyor.
İçtiğim 15 günlük sürede şişkinlik olmuyor ama bıraktığım zamanda şişkinlik oluyor ve kendimi çok hantal hissediyorum:KK43:

busracım sen nerden hangı akratdan aldın bu cayları kararımı verdım bende alıyorum besı bı arada ıcıyorum ama oda ne aldırıyor ne verdırıyor artık gene bu aralar geldıler bana gobegımden baska bısey gormez oldu bu gozler:KK50:

Canım ben Ataşehir'deyim,burda aktardan aldım.

Canım ben Ataşehir'deyim,burda aktardan aldım.

yakınmısız cnm bende lıbadıye bulgurlu mahallesındeyım burda cengelkoy baharatcısı dıye bı aktar var dıgerlerıne gore bıraz tuzlu galıba bugun sarı kantaron anason ve lavantaya 20 tl almıs umranıyeden alıyım ben ıyısı toplam ne kadar tutuyo bu caylar cnm herkese hayırlı geceler

yakınmısız cnm bende lıbadıye bulgurlu mahallesındeyım burda cengelkoy baharatcısı dıye bı aktar var dıgerlerıne gore bıraz tuzlu galıba bugun sarı kantaron anason ve lavantaya 20 tl almıs umranıyeden alıyım ben ıyısı toplam ne kadar tutuyo bu caylar cnm herkese hayırlı geceler

Hepsinden 50şer gr almıştım 24 tl tutmuştu.Ama benim dükkanım aktarın karşısında yani esnaf komşuyuz bu yüzden indirim yapmıştı canım.

bazen 3 bazen 4 fincan içiyorum.üstelik 10 gündür sporda yapıyorum .yemem aynı hatta kısıtlama bile yapıyorum.bilmiyorum çok moralim bozuldu.bıraksammı bile diye düşündüm tartıyı görünce.sen 7 kilo civarı vermiştin yanlış hatırlamıyosam.hedefim 55 ama olurmu bilmiyorum

Canım içtiğim sürece böyle bir şey olmadı.Düzensiz içtiğim dönemlerde de kilo almadım,kilomu korudum yani.Günde kaç bardak içiyorsun?

bazen 3 bazen 4 fincan içiyorum.üstelik 10 gündür sporda yapıyorum .yemem aynı hatta kısıtlama bile yapıyorum.bilmiyorum çok moralim bozuldu.bıraksammı bile diye düşündüm tartıyı görünce.sen 7 kilo civarı vermiştin yanlış hatırlamıyosam.hedefim 55 ama olurmu bilmiyorum

Neden olmasın canım istedikten sonra olur.Ben geçen sene 25 kilo vermiştim azmedip:)Bence bırakma devam et,belki metabolizma kendisini korumaya almıştır.

kızlar ben bu otları toplu halde bulabilirmiyim yani karışım halinde
şuan izmirdeyim buraya yeni geldim sayılır bildiğim güvendiğim bi aktarda yok
netten bulabilirmiyim yada izmirde olan varsa bana yardımcı olabilirmi

kızlar ben bu otları toplu halde bulabilirmiyim yani karışım halinde
şuan izmirdeyim buraya yeni geldim sayılır bildiğim güvendiğim bi aktarda yok
netten bulabilirmiyim yada izmirde olan varsa bana yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar bir şey sorucam sarımsak çayı dıye bır sey cıkmıs hıc onu deneyen oldumu hatta ben bıraz evvel konu açtım angelina jolienın sır dıyetı dıye denedınızmı tadı nasıl ve ısae yarıyormu acaba zayıflamak ugruna daha neler yapıcaz durun bakalım :)
:KK9:

X