- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
selam kızlar oncelıkle allah hepımızın yardımcısı olsun dıyorum cunku bız bayanların ısı cok zor helede ıstah sorunu varsa hersey elımzn altında goz goruyo gonul katlanmıyo ıste arkadasa gıt yeıc o gelsın yeıc hamılelık dogum derken gelsın kılolar ah bıde geldıklerı gıbı kolay gıtseler benım sorunum kızım daha 11 yasında 48 kılo yasıtlarıının yanında ırı yarı duruyo 7 yasından berı kılo alımı devam edıyo gelısme cagında daha sonra verır yok su yok bu dıye dıye bugune kadar geldık hıc verecek gıbı gorunmuyo ustelık mıdesı cok buyudu sanırım doymak bılmıyo onu takıp etmekten sureklı uyarmaktan yoruldum artık dunden berı dıyete baslattım ama cocuk ıste okulda yıyo sokakta yıyo kendısı hıc takmıyo herzaman takıp edemıyorum bende bu caydan ıcırsem ona bı zararı olabılırmı acaba bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım yada baska bı fıkrı olan varmı ne yapmalıyım sızce dıyetısyenede goturdum verılen lısteye uyduramadım cunku cok ıstahlı dolabın basından mutfaktan cıkaramıyorum
Canım mesaj olarak gönderdim ama burayada yazayim istedim.
Küçük çocuklarınıza içirmeyin.Kilo problemi olan çocuklarınızı önce doktora götürün.Tiroit bezlerinde problem olabilir veya vücudunda insülin direnci olabilir.Doktor gereken tedaviyi yapar,diyetini verir.
Bu çay çocuklar ,emziren anneler ,hamileler ve yüksek tansiyonu olanlar için tavsiye edilmiyor.