kızlar bende geçen hafta p.tesi içmeye başladım bahsetmiştim sizlere de tartı sabah aç karnına 2.5-3 kilo gösteriyor aynı şekilde eşimde de bugün itibari ile de dukan diyetine başlamış bulunmaktayız inanın kahvaltıdan sonra bişey yiyemedim hiç canım istemiyor daha doğrusu acıkmadım desem yeridir yanlız ilk defa bugün inanılmaz su ihtiyacı duyuyorum çaya başladığımdan beri evet çay iştahımı kapatmamıştı ama zorla dikkat ettim yememem lazım diye diye şimdi de dukan bakalım faydasını görürüm inş.
amin cnm inş. bende bu güne kadar hissetmemiştim susuzluğu ama bugün fenaydı doyamadım resmen suya sanırım proteinlerin de etkisi olsa gerek evet bende de aynı şekilde enerji veriyor sanki yani kendimi iyi hissediyorumHayırlı olsun canım,Rabbim isteyen herkesi,seni ve beni istediğim kiloya kavuştursun.Dediğin gibi bu çay çok susatıyor.Sende oldu mu bilmiyorum ama bu çay bana enerjide veriyor
ben bu yola 71 ile başladım çok yavaş kilo verenlerdenim haziran gibi başladım şimdi 59 60 gibi bişeyim bazen sabit kalıyo kilom sonra yine veryrum çooook şükür ilk başta 4 öğün içtim 64 gibi olunca 2 yada3 öğün yaptım
merhaba büşra bu 9lu çay hakkında sormak istiyorum ilk mesajı 6.ayda yazmışsınız ne kadar kullandınız kaç kilo verdiniz
cevapladıgın ıcın tesekkur edrım cnm acaba sadece yesıl caymı ıcırsem onı bı zararı olmaz dıye dusunuyorum ne dersınselam canım allahım yardımcın olsun işin zor bence içmesin daha o cocuk bana kalırsa iyi olmaz gelişimini tamamlamış olmadıgı için öneremiyorum...
emziren annalerde kulanabiliyormu acaba bu çayı