5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Hayırlı olsun canım,Rabbim isteyen herkesi,seni ve beni istediğim kiloya kavuştursun.Dediğin gibi bu çay çok susatıyor.Sende oldu mu bilmiyorum ama bu çay bana enerjide veriyor

Hayırlı olsun canım,Rabbim isteyen herkesi,seni ve beni istediğim kiloya kavuştursun.Dediğin gibi bu çay çok susatıyor.Sende oldu mu bilmiyorum ama bu çay bana enerjide veriyor
amin cnm inş. bende bu güne kadar hissetmemiştim susuzluğu ama bugün fenaydı doyamadım resmen suya sanırım proteinlerin de etkisi olsa gerek evet bende de aynı şekilde enerji veriyor sanki yani kendimi iyi hissediyorum

Son düzenleme:
yahu bende tek tek aldım aynı tarife göre yapıyorum ama ne iştahım kapanıyor ne susuyorum ne terliyorum. bu ne işanlamadım

Bende emziriyorum 8 aylık bebeğim, cesaret edemedim, bilgisi olan varmı acaba içebilirmiyiz,

bebekleri olan arkadaşlar tam gaz emzirmiyorsanız kullanmayın ama cerez niyetine emiyorsanız bir sakınca olacagını düşünmüyorum.

bende bu karışımı kullanmaya başladım farkettiğimde içtikten bi 45dk sonra vücut ısı artıyo terletmeye başlıyo bence tamda bu sırada spor yapılırsa daha süper olur

Maşallah canım çok güzel vermişsin kilolarımız benzer umarım bende de aynı etkiyi yapar. Yarın başlicam

Veee dünden bugüne çay ve dukan sayesinde 500gr gitmiş umarım en kısa sürede hepimiz hedefimize ulaşırız

slm kızlar bende bu cayı denemek istiyorum içine biberiye koymasam bişe olmaz demi benim alerjim var biberiyeye karsı 58 kiloyum 5kilo versem yeterli zaten 10 kiloyu 3 ayda verdim bu cayla inanıyorum hemen verecegime geri kalanıda

merhaba bu 9lu çay hakkında sormak istiyorum ilk mesajı 6.ayda yazmışsınız ne kadar kullandınız kaç kilo verdiniz

merhaba büşra bu 9lu çay hakkında sormak istiyorum ilk mesajı 6.ayda yazmışsınız ne kadar kullandınız kaç kilo verdiniz

merhaba büşra bu 9lu çay hakkında sormak istiyorum ilk mesajı 6.ayda yazmışsınız ne kadar kullandınız kaç kilo verdiniz

Canım ben haziranda mesaj yazdım ama bitkileri tamamlamam temmuzu buldu.Temmuzda 5 kilo verdim,ağustosta Ramazan dolayısıyla sadece sahur öncesi içebildiğim için 2 kilo verdim.Bu aralar düzenli içemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz.Eğer hamileysem bebeğe zarar vermesin diye adetten 15 gün sonrasına kadar içiyorum diğer 15 gün içmiyorum.Böyle oluncada ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama çok şükür yarım ay içmem sayesinde kilomu koruyorum,kilo almıyorum.

selam kızlar oncelıkle allah hepımızın yardımcısı olsun dıyorum cunku bız bayanların ısı cok zor helede ıstah sorunu varsa hersey elımzn altında goz goruyo gonul katlanmıyo ıste arkadasa gıt yeıc o gelsın yeıc hamılelık dogum derken gelsın kılolar ah bıde geldıklerı gıbı kolay gıtseler benım sorunum kızım daha 11 yasında 48 kılo yasıtlarıının yanında ırı yarı duruyo 7 yasından berı kılo alımı devam edıyo gelısme cagında daha sonra verır yok su yok bu dıye dıye bugune kadar geldık hıc verecek gıbı gorunmuyo ustelık mıdesı cok buyudu sanırım doymak bılmıyo onu takıp etmekten sureklı uyarmaktan yoruldum artık dunden berı dıyete baslattım ama cocuk ıste okulda yıyo sokakta yıyo kendısı hıc takmıyo herzaman takıp edemıyorum bende bu caydan ıcırsem ona bı zararı olabılırmı acaba bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım yada baska bı fıkrı olan varmı ne yapmalıyım sızce dıyetısyenede goturdum verılen lısteye uyduramadım cunku cok ıstahlı dolabın basından mutfaktan cıkaramıyorum

arkadaslar topıge gıren yokmu benı bılgılendırımısınız lutfen kımsenın bı fıkrı yokmu benım sorum hakkında

selam canım allahım yardımcın olsun işin zor bence içmesin daha o cocuk bana kalırsa iyi olmaz gelişimini tamamlamış olmadıgı için öneremiyorum...

selam canım allahım yardımcın olsun işin zor bence içmesin daha o cocuk bana kalırsa iyi olmaz gelişimini tamamlamış olmadıgı için öneremiyorum...
cevapladıgın ıcın tesekkur edrım cnm acaba sadece yesıl caymı ıcırsem onı bı zararı olmaz dıye dusunuyorum ne dersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…