5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

mrblarr
analizölçümlü baskül almak istiyorum. kullananlardan yorum bekliyorum.
fakirden 70 tl lik var bitane sizce iyimi. değer girmeden sadece kg ölçümü de yaparmı bu aletler.
her seferinde değerleri yeniden mi giriliyorr.kullanışlımı? abartı mı? konunun çokk yabancısıyım. araştırdım biraz ama sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız büyük yardımınız olacaktır .şimdiden sağolun. teşekkürlerr

mrblar bu basküllerden kullanan yok mu?
tecrübelerinizi bekliyorum.
kaçgündür sipariş veremedim. yardım ltfnn.
bu iyidir deyin yada daha iyisini önerin veya kullanışlı değil bunlar deyin.
ölçüm sonuçları kesindir deyin veya günlük burç yorumları gibi basit denklem işidir deyinn.
herkes zayıflamış heralde kimse kalmamışş.
valla yakında yetişecem hepinize, bende zayıflayacam.
ahada yazıyomm.bende sizler gibi zayıflayınca terk edecem buralarıı.
ahh kpss. şimdi ders çalışacağıma, burda kendi kendime eşeleniyom yavv.

kızlar ben bu çayı yapıyorum hep çok acı oluyor kaç sefer yaptıysam çok az katıyorum hepsınden 5 dk bekletıyorum yınede cok kotu nerde yanlıs yapıorum anlamadım

mrb.
kekik bilye kekik mi bilmiyorum ama benimki gibi yaprak karışımıysa acılık ondandır.çok keskin bir tadıvar.ondan daha az koyabilirsiniz belki.
diğerlerinden acılık tadı verecek olan yok sanki.
ben bu arada memlekete gittiğimde sinirli otu kendim toplayıp kuruttum.çok kullanılan bitkiymiş meğer.bağa yaprağı diye geçiyor memleketimde.2 çeşitmiş biri geniş yapraklı diğeri biraz daha dar yapraklı.aynı etkide ikiside.
bu 9 bitkinin tamamı zayıflatmanın dışında çok daha faydalara sahip. netten okudum çok hoşuma gitti. şifa niyetine hepimize inş.

mrb.
kekik bilye kekik mi bilmiyorum ama benimki gibi yaprak karışımıysa acılık ondandır.çok keskin bir tadıvar.ondan daha az koyabilirsiniz belki.
diğerlerinden acılık tadı verecek olan yok sanki.
ben bu arada memlekete gittiğimde sinirli otu kendim toplayıp kuruttum.çok kullanılan bitkiymiş meğer.bağa yaprağı diye geçiyor memleketimde.2 çeşitmiş biri geniş yapraklı diğeri biraz daha dar yapraklı.aynı etkide ikiside.
bu 9 bitkinin tamamı zayıflatmanın dışında çok daha faydalara sahip. netten okudum çok hoşuma gitti. şifa niyetine hepimize inş.

tesekkur ederım verdıgın bılgı için kekık bılye kekık hepsınden cok azcık katıyorum yınede acılık oluyor anlamadım valla bırde cok bas agrısı oluyor sızdede yaptı mı agrı

tesekkur ederım verdıgın bılgı için kekık bılye kekık hepsınden cok azcık katıyorum yınede acılık oluyor anlamadım valla bırde cok bas agrısı oluyor sızdede yaptı mı agrı

mrb.
bende baş ağrısı olmadı hiç.peki demlediğiniz çayın rengi nasıl ki? koyu mu, daha açık sarı-yeşil arası mı. eğer koyu ise bardağınızın üzerine kaynar su ekleyin(,çay gib) bir de benim bardağım en azından 250 mililitrelik yada 450 lik (ikisiylede demliyorum ara aara) son olarakta bitkilerinizden emin olun. acaba içlerinde yanlış olan mı var ki?
açılık sadece kekikten olur. rengi koyuysa cinname veya kekik fazladır yeşil çayda tadını buruklaştırabilirr

mrb.
bende baş ağrısı olmadı hiç.peki demlediğiniz çayın rengi nasıl ki? koyu mu, daha açık sarı-yeşil arası mı. eğer koyu ise bardağınızın üzerine kaynar su ekleyin(,çay gib) bir de benim bardağım en azından 250 mililitrelik yada 450 lik (ikisiylede demliyorum ara aara) son olarakta bitkilerinizden emin olun. acaba içlerinde yanlış olan mı var ki?
açılık sadece kekikten olur. rengi koyuysa cinname veya kekik fazladır yeşil çayda tadını buruklaştırabilirr

açık renk oluyor canım sarı gıbı artık cok cok az katıyorum fazla acı olmuyor ama umarım bolede etkısını gosterır

ben bugun basladım bu çaya sabah aç karnına içtim mide bulantısı yaptı bana sıze de yaptı mı ılk zamanlar

bende yapmadı bulantı

bazı sabahlar kalktığımda midem kazınıyo resmen çayı içtikten sonra anında tokluk hissi veriyo

mrblar bu basküllerden kullanan yok mu?
tecrübelerinizi bekliyorum.
kaçgündür sipariş veremedim. yardım ltfnn.
bu iyidir deyin yada daha iyisini önerin veya kullanışlı değil bunlar deyin.
ölçüm sonuçları kesindir deyin veya günlük burç yorumları gibi basit denklem işidir deyinn.
herkes zayıflamış heralde kimse kalmamışş.
valla yakında yetişecem hepinize, bende zayıflayacam.
ahada yazıyomm.bende sizler gibi zayıflayınca terk edecem buralarıı.
ahh kpss. şimdi ders çalışacağıma, burda kendi kendime eşeleniyom yavv.

ben normal dijital tartı kullanıyorm bahsettiğinle ilgili bilgim yok malesef

1 haftadır kullanıyoruz eşimle 2 kilo fark ettik şuan inşallah devamı gelir

ikimizde daha az yiyoruz, abur cubur çikolata kek vs bunlar yok hayatımızda
ekmek ve şekeride kestik onlarında etkisi olabilir

ben normal dijital tartı kullanıyorm bahsettiğinle ilgili bilgim yok malesef

ilginize teşekkürler. bende öyle kullanıyom ama değiştirmek istiyorum. fakir in kullanıcı yorumları var ama daha fazla bilgi almak istemiştim.büyük ihtimalle onu alacağım.bi de mağazaları dolaşacağım burda. bi bosh vardı ama fiyatı pahalı olunca ilgilenmeden çıktım.bu aralar vakit bulamıyorum dışarı çıkmaya.bakalım artıkkk.

mrb
evt 19 yıl içtim.bazen içmek yetmiyor yiyesim geliyordu.
dr. ya gidiş nedenim sigara değil aşırı yemek yememdi.çok yöntem denedim olmadı. son olarak psikiyatrlara gideyim dedim.dr. bana sigara içiip içmediğimi sordu evtt içiyom dedim.depresyondasın dedi.gel sigarayı bıraktıralım sana dedi.
bende gidiş amacım olmadığı için fazla önemsemedim,ama daha fazla kilo alırım dedim.zaten engel olamıyorum yadiğime dedim.o da ikna etti,vereceğim ilaç sana destek olacak dedi,ilacı da anlattı.ilacı aldım. hem ilacı iç hem sigaraya devam et dedi. ama 3. gün dü sanırım içemedim sigarayı iğrendim olmadı kendimi zorladım resmen ama eski haz ve hoşluk yoktuuu.bidahada aramadım bikaç kez rüyamda içtim hazlı bi şekilde ama artık rüyamada girmiyor 13 ay olduu.ilaç adı veremem tabiki ama sağlık bakanlığının sigara bıraktırma hattından da yararlanan arkadaşlara aynı ilaç verilmişti gördüm.yani devlet hastanesinden faydalanın. zaten ilacı reçetesiz alacağınızı sanmıyorum.vermezler sanırım.zaten her dr. de reçete edemiyor muş. ruh ve sinir hastalıkları dr. lerine yönlendiriyormuş.
kilo alma konusuna gelince ilk ay 5 kg verdim ramazandı o zamanda. her ramazanda kilo alırken o zaman almadım verdim hatta
ama sonra 10 kg üstünde aldım kilo.eşim ;başla sigaraya dedi ama içemedim olsun kilo dedim. şimdide kilo vermeye başladımm.
darısı sizlere benim durumumu hoş bulan herkesee inş. aminnn.

sağol canım zaten doktara gitmem gerekiyor 20 gün sonra bunuda sorucam mutlaka

ben bu çayı günde 2 kere içiyorum hata burdaymış yarından itibaren düzenli 3 öğün yemek yiyip çayımı öyle içicem 3 kere içince bakalım ne olacak

mrblarr ben geldimmm. çoook mutluyum.85-86 kg ile başlamıştım 9 temmuz 2012 de. şimdi 79-80-kg arası gösteriyor baskülüm.
ağustos ayında memlekete karadenize gittim 30 gün kaldım çayımı düzenli içemedim ama bol bol yürüdümm. şuan regl dönemimdeyim o yüzden henüz başlamadım çayıma.evtt ben bu dönemde içmiyorum çünkü 7 gün süre dahada uzuyorr 10 falan oluyor vede daha yoğunn geçiyor içince çayımı.
ayın 9-10 u gibi başlayacağım tekrarr.bende mutlak iştah kesiyoor.hele yemekten 30-40 dakika önce içmişsem açlığım gidiyor,yiyincede barsaklar hemen harekete geçiyorr. kısacası çokkk memnunum vede bırakmayı düşünmüyorumm.
birde sigara bıraktıran ilaç adı isteyen arkadaşlarr;özelden mesaj yetkim yok henüz.burdanda ilaç adı yazma riskine giremem doğrusu bunun sorumluluğundan çekiniyorum açıkcası.zaten adını öğrenseniz bile recetesiz alamazsınız. başka dr. lerde reçete edemezler. sadece ruh ve sinir hastalıkları dr. leri yazabiliyor bunu. aslında antidepresanmış sigara bıraktırma etkisi tesadüfen farkedilmiş.dr.m öle anlatmıştı 13 ay öncee.
yinede şablon olsun diye şifreleyeyim ben. bulduğunuz isimle örtüşüyor mu kontrol edersiniz. WEL??? RİN xl 300mg veye 150mg.
çokk mutluyum, hepinizi seviyorum, herşeyi seviyorum,haykırmakkk istiyorummmm.mutluyummmm.

Canım tebrik ederim.MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin:nazar:İnşAllah istediğin kiloya kavuşursun,darısı kilo vermek isteyen herkesin başına:)

arkadaslar ben gıttım aktardan aldım hepsını karıstırttım 1 ay kullandım hıc bır gram daha veremedım hemde cok duzenlı bır sekılde ama olmadı hıc ınancım kalmadı ınanmıyorum artık hıc bırıne

kişiye göre değişiyo demekki bizde durumlar gayet iyi
eşim 4,5 kilo verdi
ben hala 2 kiloyu geçmek üzereyim

arkadaslar ben gıttım aktardan aldım hepsını karıstırttım 1 ay kullandım hıc bır gram daha veremedım hemde cok duzenlı bır sekılde ama olmadı hıc ınancım kalmadı ınanmıyorum artık hıc bırıne

Özellikle söylüyorum bitkileri karıştırtmayın diye,her birinden bir tutam yalnız yeşil çaydan 2 tutam konuluyor.Siz karıştırdığınız için hangi bitkiden ne kadar konulmuş oluyor bilmiyorsunuz.Doğal olarakta çayın etkisi fazla olmuyor.
Yalan demeden önce açıklamaları iyi okuyun bence.Tarifini tam uygulamıyorsunuz sonrada hemen yalan yanlış yakıştırması yapıyorsunuz.Tarifi düzgün bir şekilde uygularsınız kilo vermezsiniz ona diyecek sözüm yok.Ama açıklamaları okumayıp,tarifi düzgün uygulamayıp kilo veremeyince hemen yalan diye yakıştırmalar yapmayın.Bu kadar kişi kullanıyor ve kilo veriyor onlar yalan mı söylüyor?

kişiye göre değişiyo demekki bizde durumlar gayet iyi
eşim 4,5 kilo verdi
ben hala 2 kiloyu geçmek üzereyim

Hem kişiye göre değişiyor hemde uygulamaya göre değişiyor canım.Hepsinden tek tek koyupta düzenli içenlerden hiçkimse ben kilo vermedim demedi şimdiye kadar.
Birde erkek metabolizması kadınlara göre daha hızlı çalışıyor ve erkekler daha hızlı kilo verebiliyorlar:)İnşAllah ideal kilonuza ulaşırsınız karı-koca:)İnşAllah hepimiz ulaşırız.

Hem kişiye göre değişiyor hemde uygulamaya göre değişiyor canım.Hepsinden tek tek koyupta düzenli içenlerden hiçkimse ben kilo vermedim demedi şimdiye kadar.
Birde erkek metabolizması kadınlara göre daha hızlı çalışıyor ve erkekler daha hızlı kilo verebiliyorlar:)İnşAllah ideal kilonuza ulaşırsınız karı-koca:)İnşAllah hepimiz ulaşırız.

kesinlikle
daha öncede eşimle diyet yaptık yine o benden fazla verdi...bide gün içinde çalışıyo hareket halinde onda daha fazla etki ediyo
bende evdeyim hareket alanım ksııtlı oluyo haliyle kaçamak olasılığıda yükseliyo :KK1:

ama memnunum şuanki durumdan inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte

sende durum nedir

X