5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.Bu çayı her bir otdan bir tutam yeşilçay dan iki tutam olarak demliyorum.2 kupa olarak çıkıyor bir kupayı içiyorum diğerini diğer öğüne süzüp bekletiyorum .doğrumu yapıyorum acaba?yoksa hepsini bir kerede mi içeceğim.

benim aktarım her bitkiden 1 tutam dedi 1 bardak kaynamış suda bekleteceksin dedi 5 dk demliyorum süzüp içiyorum
her defasında taze demliyorum

yukarda bi yorumda okumuş toplamda 1 yemek kaşığına denk geliyomuş yanlış anlamadıysam

benim aktarım her bitkiden 1 tutam dedi 1 bardak kaynamış suda bekleteceksin dedi 5 dk demliyorum süzüp içiyorum
her defasında taze demliyorum

yukarda bi yorumda okumuş toplamda 1 yemek kaşığına denk geliyomuş yanlış anlamadıysam

Benim tutamım biraz küçük galiba bir tatlı kaşığını silme atıyordum ben,onuda iki kerede içiyordum haliyle baya azaltmışım çayın etkisini.:)

59 tl baya fazla tutmuş sanki :/

ben 50 şey gramlık aldım yeşil çay hariç (o evde vardı) 20 tl tuttu

ben avm den aldım bitkilerden 50gr lık var 60 grm lık 100gr lık var hepsinin ölçüsü farklı ayarlamışlar günde üç kere iç dediler 1 buçuk ay yeter bu bitkiler dediler bana da pahalı geldi ama firmamızın garantisi var diyince aldım yanlış bitki vermezler diye düşündüm..
az önce içtim tadı kötü değil ama bir bardağa çok oluyor bu bitkiler bende kaseye koydum demledim sonra bardağa süzdüm kalan bitkilere bir daha kaynar su koydum yarım bardak daha içtim:))

arkadaşlar iki gündür okuyorum, 2-3 kilodan fazla veren yok sanki,, bir aydır falan kullanan varmı ? varsa sonuçları yazabilirmi ?
ben çok önce moda olan 5 bitki çayını almıştım, ondan içmeye başladım, daha 2 kilo verdim gibi, ama sporda yapıyorum. eğerki bu daha yararlıysa, yeni bitkileri de eklemek istiyorum ama, sanki daha herkes alma aşamasında gibi.... zayıflayan varsa lütfen yazsın..

ben bugün internetten 9 lu çayın hazırını sipariş verdim. diğer şekilde tutam tutam uğraşamıyorum. eşimle beraber kullanacağım bakalım hangimizde etki gösterecek. birde sanırım herkes aynı diyetleri ya da aynı ilaçları kullanarak zayıflayamıyor. bi ara mango hapı almıştık, yine eşimle aynı zamanda kullandık o bi kaç kilo verdi, ben verememiştim. kişiden kişiye değişiyor. hangi yöntem kimde fayda eder bilinmez. yılmak yok devam edelim

hangi siteden aldınız. yazabilir misiniz lütfen, ben hala alamadım, yaşadığım yer küçük, zaten aktar yok, evden çıkamıyorum
internetten alacağım ama güvenemiyorum, hepsi orjinal olarak geldimi? poşet çay şeklinde mi?

Ben bugün aktardan aldım, 100 gr, kutulu 15 lira. Açıklar daha pahallıya gelir dedi aktar. Akşama başlayacağım. Kızlar deneyenler ilerleme kaydediyor mu Bizlerle paylaşırsanız moral motivasyon yönünden iyi olur

Merhabalar :)
20 gün kızımla beraber içtik fakat bir yararını görmeyince bıraktık.Onu içtikten sonra iştahımız azalacağına daha da çoğaldı.Siz ne yapıyorsunuz,önerilerinizi alalım.

bende eşimle birlikte kullanıyorum kesinlikle tokluk hissi veriyo ve iştah kapatıyo

normal şartlarda ikimizde yemeyi severiz ama 3 gündür azalttık inşallah kilo kaybındada verimli olur

arkadaşlar iki gündür okuyorum, 2-3 kilodan fazla veren yok sanki,, bir aydır falan kullanan varmı ? varsa sonuçları yazabilirmi ?
ben çok önce moda olan 5 bitki çayını almıştım, ondan içmeye başladım, daha 2 kilo verdim gibi, ama sporda yapıyorum. eğerki bu daha yararlıysa, yeni bitkileri de eklemek istiyorum ama, sanki daha herkes alma aşamasında gibi.... zayıflayan varsa lütfen yazsın..

Ben 2 aydır içiyorum,ilk ay 5 kilo 2. ay Ramazan dolayısıyla 2 kilo yani toplamda 7 kilo verdim.2-3 kilodan fazla veremeyenler ya düzenli içmiyorlar ya da oturdukları yerde çaydan meded umuyorlardır.Ben bu çayı içiyorum fakat yediklerime dikkat edip spor yapıyorum.Hareket etmeden sadece çayla kilo verilmez arkadaşlar.
Sen sporu çayla desteklersen çok daha fazla kilo verebilirsin canım.Sen doğrusunu yapıyorsun.İnşAllah ideal kilomuza ulaşırız.

Son düzenleme:
bende 3 gündür içiyorumm ve bu çay bende kabızlık yaptı başka kabız olan varmı sadece bende mi oldu yoksa

İlk içtiğimde ishal olmuştum:)Sonraki hafta kabız oldum ve 3. haftadan itibaren bağırsaklarım düzene girdi ve şimdi ne kabız oluyorum ne de ishal:)Bu çay bağırsakları düzenliyor,kabız veya ishal olmanız normal.

mrblarr ben geldimmm. çoook mutluyum.85-86 kg ile başlamıştım 9 temmuz 2012 de. şimdi 79-80-kg arası gösteriyor baskülüm.
ağustos ayında memlekete karadenize gittim 30 gün kaldım çayımı düzenli içemedim ama bol bol yürüdümm. şuan regl dönemimdeyim o yüzden henüz başlamadım çayıma.evtt ben bu dönemde içmiyorum çünkü 7 gün süre dahada uzuyorr 10 falan oluyor vede daha yoğunn geçiyor içince çayımı.
ayın 9-10 u gibi başlayacağım tekrarr.bende mutlak iştah kesiyoor.hele yemekten 30-40 dakika önce içmişsem açlığım gidiyor,yiyincede barsaklar hemen harekete geçiyorr. kısacası çokkk memnunum vede bırakmayı düşünmüyorumm.
birde sigara bıraktıran ilaç adı isteyen arkadaşlarr;özelden mesaj yetkim yok henüz.burdanda ilaç adı yazma riskine giremem doğrusu bunun sorumluluğundan çekiniyorum açıkcası.zaten adını öğrenseniz bile recetesiz alamazsınız. başka dr. lerde reçete edemezler. sadece ruh ve sinir hastalıkları dr. leri yazabiliyor bunu. aslında antidepresanmış sigara bıraktırma etkisi tesadüfen farkedilmiş.dr.m öle anlatmıştı 13 ay öncee.
yinede şablon olsun diye şifreleyeyim ben. bulduğunuz isimle örtüşüyor mu kontrol edersiniz. WEL??? RİN xl 300mg veye 150mg.
çokk mutluyum, hepinizi seviyorum, herşeyi seviyorum,haykırmakkk istiyorummmm.mutluyummmm.

mrblarr
analizölçümlü baskül almak istiyorum. kullananlardan yorum bekliyorum.
fakirden 70 tl lik var bitane sizce iyimi. değer girmeden sadece kg ölçümü de yaparmı bu aletler.
her seferinde değerleri yeniden mi giriliyorr.kullanışlımı? abartı mı? konunun çokk yabancısıyım. araştırdım biraz ama sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız büyük yardımınız olacaktır .şimdiden sağolun. teşekkürlerr

mrblarr ben geldimmm. çoook mutluyum.85-86 kg ile başlamıştım 9 temmuz 2012 de. şimdi 79-80-kg arası gösteriyor baskülüm.
ağustos ayında memlekete karadenize gittim 30 gün kaldım çayımı düzenli içemedim ama bol bol yürüdümm. şuan regl dönemimdeyim o yüzden henüz başlamadım çayıma.evtt ben bu dönemde içmiyorum çünkü 7 gün süre dahada uzuyorr 10 falan oluyor vede daha yoğunn geçiyor içince çayımı.
ayın 9-10 u gibi başlayacağım tekrarr.bende mutlak iştah kesiyoor.hele yemekten 30-40 dakika önce içmişsem açlığım gidiyor,yiyincede barsaklar hemen harekete geçiyorr. kısacası çokkk memnunum vede bırakmayı düşünmüyorumm.
birde sigara bıraktıran ilaç adı isteyen arkadaşlarr;özelden mesaj yetkim yok henüz.burdanda ilaç adı yazma riskine giremem doğrusu bunun sorumluluğundan çekiniyorum açıkcası.zaten adını öğrenseniz bile recetesiz alamazsınız. başka dr. lerde reçete edemezler. sadece ruh ve sinir hastalıkları dr. leri yazabiliyor bunu. aslında antidepresanmış sigara bıraktırma etkisi tesadüfen farkedilmiş.dr.m öle anlatmıştı 13 ay öncee.
yinede şablon olsun diye şifreleyeyim ben. bulduğunuz isimle örtüşüyor mu kontrol edersiniz. WEL??? RİN xl 300mg veye 150mg.
çokk mutluyum, hepinizi seviyorum, herşeyi seviyorum,haykırmakkk istiyorummmm.mutluyummmm.

sigara bıraktıran ilaç ilgimi çekti sen içiyormuydun bahsettiğin ilaçlamı bıraktın hayrına anlatsan bende tiryakilerdenim ama bırakmayı gözüm yemiyor bir bıraktım 11 kilo aldım bir kere 8 kilo en son kısa sürdü 5 kilo aldım zaten obezim bırakmak istemiyorum bu yüzden

sigara bıraktıran ilaç ilgimi çekti sen içiyormuydun bahsettiğin ilaçlamı bıraktın hayrına anlatsan bende tiryakilerdenim ama bırakmayı gözüm yemiyor bir bıraktım 11 kilo aldım bir kere 8 kilo en son kısa sürdü 5 kilo aldım zaten obezim bırakmak istemiyorum bu yüzden

mrb
evt 19 yıl içtim.bazen içmek yetmiyor yiyesim geliyordu.
dr. ya gidiş nedenim sigara değil aşırı yemek yememdi.çok yöntem denedim olmadı. son olarak psikiyatrlara gideyim dedim.dr. bana sigara içiip içmediğimi sordu evtt içiyom dedim.depresyondasın dedi.gel sigarayı bıraktıralım sana dedi.
bende gidiş amacım olmadığı için fazla önemsemedim,ama daha fazla kilo alırım dedim.zaten engel olamıyorum yadiğime dedim.o da ikna etti,vereceğim ilaç sana destek olacak dedi,ilacı da anlattı.ilacı aldım. hem ilacı iç hem sigaraya devam et dedi. ama 3. gün dü sanırım içemedim sigarayı iğrendim olmadı kendimi zorladım resmen ama eski haz ve hoşluk yoktuuu.bidahada aramadım bikaç kez rüyamda içtim hazlı bi şekilde ama artık rüyamada girmiyor 13 ay olduu.ilaç adı veremem tabiki ama sağlık bakanlığının sigara bıraktırma hattından da yararlanan arkadaşlara aynı ilaç verilmişti gördüm.yani devlet hastanesinden faydalanın. zaten ilacı reçetesiz alacağınızı sanmıyorum.vermezler sanırım.zaten her dr. de reçete edemiyor muş. ruh ve sinir hastalıkları dr. lerine yönlendiriyormuş.
kilo alma konusuna gelince ilk ay 5 kg verdim ramazandı o zamanda. her ramazanda kilo alırken o zaman almadım verdim hatta
ama sonra 10 kg üstünde aldım kilo.eşim ;başla sigaraya dedi ama içemedim olsun kilo dedim. şimdide kilo vermeye başladımm.
darısı sizlere benim durumumu hoş bulan herkesee inş. aminnn.

kızlar ben bu çayı yapıyorum hep çok acı oluyor kaç sefer yaptıysam çok az katıyorum hepsınden 5 dk bekletıyorum yınede cok kotu nerde yanlıs yapıorum anlamadım

bende hiç bi sıkıntı yok rahatlıkla içebiliyorum
hatta sade yeşilçayı içerken zorlanırdım bunu daha rahat içiyorum

hiç kilo vermedim diye bıraktım.

yeniden baslayacam bakalım bu sefer yemekten yarım saat önce alacam bakalım ne olacak:KK43:

kızlar ben bu çayı yapıyorum hep çok acı oluyor kaç sefer yaptıysam çok az katıyorum hepsınden 5 dk bekletıyorum yınede cok kotu nerde yanlıs yapıorum anlamadım

yeşilçay yada cimnema yı fazla koyunca biraz acımsı oluyor 8 dak beklet daha iyi demlenir

X