5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bir ayı geçti gram verdim ...günde 3 bardak içiyorum 72 kiloydum hala öyleyim herhangi bi rahatsızlığım tok çok sükür ekmek haamur işi yemiyorum ama ben neden veremiyorummmmmmm:KK14:

arkadaşım ben zayıfladıysam herkes zayıflar ben bir sürü diyet yapıyodum aç kalıyodum ama kilo alıyodum sinirlerim altüst olmuştu bu çayı içtğimden beri de hem yiyorum hem kilo veryrum yiyorum dediysem öyle tıkabasa değl normal önemli olan düzenli içmek mutlaka kahvaltı yap her yemekten yarım saat önce kuralına uy vede bol su içzaten istemesende içersin bu çay çok susatyo ben 71 ken 63 ü gördüm tamam haklısın geç kilo veryosun ama vüct alışınca dengeliyo ve hiç ummadığın anda kilo kaybettğni hissetmeye başlıyosun biraz daha sabret rahatsızlığın yoksa devam et

arkadaşım ben zayıfladıysam herkes zayıflar ben bir sürü diyet yapıyodum aç kalıyodum ama kilo alıyodum sinirlerim altüst olmuştu bu çayı içtğimden beri de hem yiyorum hem kilo veryrum yiyorum dediysem öyle tıkabasa değl normal önemli olan düzenli içmek mutlaka kahvaltı yap her yemekten yarım saat önce kuralına uy vede bol su içzaten istemesende içersin bu çay çok susatyo ben 71 ken 63 ü gördüm tamam haklısın geç kilo veryosun ama vüct alışınca dengeliyo ve hiç ummadığın anda kilo kaybettğni hissetmeye başlıyosun biraz daha sabret rahatsızlığın yoksa devam et

Rabbim senin azmini hepimize versin inşAllah canım.Çok güzel motive ediyorsun.İnşAllah ideal kilomuza ulaşacağız,yeterki azmedip çayımızı içip sporumuzu yapalım.

kızlar merhaba bende hemen hemen 2 aydır içiyorum bu çayı ilk 20 günde 3 kilo verdim.ama daha sonra durdu kilo vermem.gram oynamıyorum üstelik yediklerimede dikkat ediyorum...neden olabilir bırkasammı devam mı etsem bilemedim

21agustosta beri düzenli 3kez içiyorum ayrıca dıyet yapıyorum hergün yürüyüş yapıyorum 72kıloydum bugun 69 olmusum :21: belkı dıyetten yürüyüsten belki çaydan bilmiyorum çayın en güzel etkisi enerji vermesi

Hayırlı olsun canım,inşAllah ideal kilona ulaşırsın.
Dediğin gibi herkeste aynı etkiyi göstermiyor.Ben bu karışımla 7 kilo verebildim fakat benimle beraber başlayıp kilo veremeyen arkadaşlarda var burada.Özellikle enerji verdiği için seviyorum bu çayı,miskinlikten kurtarıyor:)

İnşAllah veririm fazlalıklarımı. aslında çok deil 7 kiloya yakın fazlalık var. 24 Eylüle spor salonuna olan üyeliğimi dondurmuştum tekrar sporuma başlayacağım . sporla birlikte iyi etki göstereceğine inanıyorum. hedef şubat ayına kadar 55-56 kilo olmak. imkanınız varsa bi koşu bandı evinize alın arkadaşlar ben ramazan boyunca gün aşırı tempolu şekilde koşu yaptım ve ardından 15 dk. plates ve 1 cm inceldim. bol yağ yakmalı günler

Yarım saat kuralı şart mı? içtikten 5 dk sonra yapsam kahvaltımı olmaz mı acaba :44:

Yarım saatte etkisi daha güzel hissediliyor.Ben çayı içtikten 5 dk sonra yemek yediğim zaman tokluk hissetmiyordum,iştahım kapanmış olmuyordu ama yarım saat sonra yemek yiyince daha az yemeği isteği oluyor ve çabuk doyuyorum.

kızlar merhaba bende hemen hemen 2 aydır içiyorum bu çayı ilk 20 günde 3 kilo verdim.ama daha sonra durdu kilo vermem.gram oynamıyorum üstelik yediklerimede dikkat ediyorum...neden olabilir bırkasammı devam mı etsem bilemedim

Metabolizma kendini korumaya almıştır.Düzenli olarak çaya devam et canım,yemene içmenede dikkat etmeye devam edersen metabolizman savaşı bırakacaktır ve tekrar kilo vermeye başlayacaksın.

21agustosta beri düzenli 3kez içiyorum ayrıca dıyet yapıyorum hergün yürüyüş yapıyorum 72kıloydum bugun 69 olmusum :21: belkı dıyetten yürüyüsten belki çaydan bilmiyorum çayın en güzel etkisi enerji vermesi

Hayırlı olsun canım.Evet çok enerji veriyor ve ben en çok bu özelliğini seviyorum:)

Kızlar bende çaya 63 kilo ile başlayıp 57 ye kadar düşmüştüm ama ramazanda içemedim çayı o yüzden kilo vermem durdu.Geçen hafta tartıya bi baktım 61 olmuşum ramazanda misafirlik falan derken ipin ucunu kaçtı sanırım bayramdaki tatlıları hiç saymıyorum bile.Yine tabiki harekete geçtim 3 gündür çayı içiyorum 60 a düştüm vücudum hemen alıştı özlemiş galiba çayı kiloları atmaya başladı bile :KK1: Burdan yine aynı şekilde maratonu takip etmeye devam ediyorum anlıcağınız.Gelişmelerle karşınızda olucam :KK9:

merhaba arkadaslar

bende bugün itibariyle çaya başladım
daha önce farklı yöntemler denedim ama pek başarılı olamadım..bayadır takip ediyorum sizleri
bende aldım malzemeleri ve başladım..benim sorunum iştah son 1 yıldır durudramıyorum kendimi nerdeyse
hayatımda hiç olmadığım kilodayım umarım birbirimize destek oluruz ve amacımıza ulaşırız

sabah uyandığımda acıkmıştım ama çaydan sonra tokluk hissi oldu umarım böyle devam eder

birde bişey soracağım bitkilerden bazılar saplı onlarıda katacakmıyız
hepsinden birer tutam halinde yaptım inşallah doğru yapmışımdır

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar

bende bugün itibariyle çaya başladım
daha önce farklı yöntemler denedim ama pek başarılı olamadım..bayadır takip ediyorum sizleri
bende aldım malzemeleri ve başladım..benim sorunum iştah son 1 yıldır durudramıyorum kendimi nerdeyse
hayatımda hiç olmadığım kilodayım umarım birbirimize destek oluruz ve amacımıza ulaşırız

sabah uyandığımda acıkmıştım ama çaydan sonra tokluk hissi oldu umarım böyle devam eder

birde bişey soracağım bitkilerden bazılar saplı onlarıda katacakmıyız
hepsinden birer tutam halinde yaptım inşallah doğru yapmışımdır

Hayırlı olsun canım.Ben saplarınıda koyuyorum.
Bende senin gibi hiç çıkmadığım bir kilodaydım ve o kiloyu görünce nereye gidiyorum ben böyle dedim ve kendime dur dedim.Bu çay iştahı kapatıyor ve enerji veriyor.İnşAllah ideal kilomuza ulaşırız.

Kızlar bende çaya 63 kilo ile başlayıp 57 ye kadar düşmüştüm ama ramazanda içemedim çayı o yüzden kilo vermem durdu.Geçen hafta tartıya bi baktım 61 olmuşum ramazanda misafirlik falan derken ipin ucunu kaçtı sanırım bayramdaki tatlıları hiç saymıyorum bile.Yine tabiki harekete geçtim 3 gündür çayı içiyorum 60 a düştüm vücudum hemen alıştı özlemiş galiba çayı kiloları atmaya başladı bile :KK1: Burdan yine aynı şekilde maratonu takip etmeye devam ediyorum anlıcağınız.Gelişmelerle karşınızda olucam :KK9:

Nasıl olsa verebilmişsin yine verirsin inşAllah.Ramazanda bende fazla dikkat edemedim ama çaya devam ettim bu sayede 2 kilo verebildim:)

Hayırlı olsun canım.Ben saplarınıda koyuyorum.
Bende senin gibi hiç çıkmadığım bir kilodaydım ve o kiloyu görünce nereye gidiyorum ben böyle dedim ve kendime dur dedim.Bu çay iştahı kapatıyor ve enerji veriyor.İnşAllah ideal kilomuza ulaşırız.

inşallah hep birlikte :)

kesinlikle şart bende farketmez zannediyodum ama öyle olmuyo işte yarım saat sonra yediğim ymeğin harekete geçtğini hissedyrum deneyn de görün

Yarım saatte etkisi daha güzel hissediliyor.Ben çayı içtikten 5 dk sonra yemek yediğim zaman tokluk hissetmiyordum,iştahım kapanmış olmuyordu ama yarım saat sonra yemek yiyince daha az yemeği isteği oluyor ve çabuk doyuyorum.

çok teşekkür ederim kızlaar. madem öyle bundan sonra dikkat edeyim :KK76::KK76:

Nasıl olsa verebilmişsin yine verirsin inşAllah.Ramazanda bende fazla dikkat edemedim ama çaya devam ettim bu sayede 2 kilo verebildim:)

Benimde niyetim Ramazan da da çaya devam etmekti canım ama cesaret edemedim susarım diye.O yüzden şimdi tekrar gündemime aldım sevgili çayımı ve içiyorum bakalım inşallah vericem yine :)

ara sıra bakıyordum yazdıklarınıza bu gün aldım ayrı ayrı paketlenmiş tüm bitkileri 59 tl tuttu inşallah veririm kiloları bayadır yazmıyordum kadınlar külübünde özlemişim burayı:)) inşallah iyi sonuçları yazarım artık kilo çok nasıl olsa yarın sabah başlıyorum ha birde aldığım yerdeki kız hiç bir sıvıyı ayakta içmeyin oturarak için dedi bu da dip not olsun

ara sıra bakıyordum yazdıklarınıza bu gün aldım ayrı ayrı paketlenmiş tüm bitkileri 59 tl tuttu inşallah veririm kiloları bayadır yazmıyordum kadınlar külübünde özlemişim burayı:)) inşallah iyi sonuçları yazarım artık kilo çok nasıl olsa yarın sabah başlıyorum ha birde aldığım yerdeki kız hiç bir sıvıyı ayakta içmeyin oturarak için dedi bu da dip not olsun

59 tl baya fazla tutmuş sanki :/

ben 50 şey gramlık aldım yeşil çay hariç (o evde vardı) 20 tl tuttu

Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.Bu çayı her bir otdan bir tutam yeşilçay dan iki tutam olarak demliyorum.2 kupa olarak çıkıyor bir kupayı içiyorum diğerini diğer öğüne süzüp bekletiyorum .doğrumu yapıyorum acaba?yoksa hepsini bir kerede mi içeceğim.

X