çaylar elime dün ulaştı akşam vakti bi kupa içtim.
bugün demleyip işyerime götürdüm, 3 öğünden önce 1er kupa içtim.
boyum 1.72, kilom 65 ...59-60 olmak istiyorum, sizce 3 kupa iyimi yoksa 5'e çıksam mı kızlar.
bir de bugün çok şiddetli basım ağrıdı, acaba çayla ilgisi var mı yoksa tesadüf müydü?
çayı içip de baş ağrısı yaşayan var mı aranızda?
harikasın....1 ayda sadece bu çayla mı verdin bu kiloları...darısı başımıza
bende aktardan ayrı ayrı almıştım bir kaç tanesini yanlış vermiş bıraktım kullanmayı ayhan ercanın kendisinin satışa sunduğu siteden bugün sipariş verdim aynısından inşallah doğrudur.
kızlar merhaba bu barut ağacının gerçek olduğunu nasıl anlıcaz.bide bu bitkileri eskişehirden aln varmı? aldıysa nerden...çok acil zayıflamam lazım
ya arkadaşlar benim kafam iyice karıştı hem aktarlardan tek tek almayın kandırırlar yada bayat ürün verirler deniyor hemde poşet olarak kullanmayın deniyor.ben tek tek bütün çeşitleri bulamadım poşet olarak kullanıyorum felaket terletiyor.. tek tek kullananlarda fazla terleme belirtisini yazmış ben poşet kullanarakda bu etkiyi alıyorum.bu şekilde bakınca aynı etkiyi gösterir zannediyorum.. ama yinede kafam cok karıstı
neler yaptın arkadaşımKızlar bugün tartıldım 73 kiloyum9 günde iki kilo.Bir ayda 78 kilodan 73 kiloya inmek benim için çok mutluluk verici. Şimdiki hedefim 70 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlar
arkadaşalar ben ayhan ercan sitesina mail attım.gerçek çayı nerden bulabiliriz falan diye..bugün cevap gelmiş tek orjinal ürün gitti gidiyordaki biostore da satılan çaymış...güvenle alabilirsiniz diyo...100 gr lık ktu 18 tl hepsi karıştırılmış durumda
neler yaptın arkadaşım
ama orda bir sürü 9lu çay var.acaba hangisi
canım biostore satıcısının sattığı çay gerçekmiş içindede yazıyor ayhan ercan ın orijnal sitesi diye