Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu çayın kullanımı nasıl olcak? yemeklerden öncemi? istedğimiz saat temi? çünkü ben bek kez içmeyi düşünüyorum ama önce sonra fark ediormu bimiyorum.
bugün hiç üşenmedim,sedim sofra bezini yere,
aldım bitkilerimi önüme,
kestim tülbentleri ince ince,
aldım her bitkiden birer kere
yaptım poşet çay kendime
bu kadar uğraştıktan sonra içmem şart oldu bene...
bütün kilolar yağlar inşallah gide
fazlakilolu olanalr 5 kez içsin deniliyor ama. ben beş kez içmek istiyorum aralardamı içcemAç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyoruz.
kilo veren herkes tek tekmi aldı? Poşeti kullanıp zayıflayan yokmu hanımlar???????? Hadi birileir yazsınnnn merakkk ediyorummm...kilo verenleride canı gönülden tebrik ediyorumm.. Bi ben başaramadım.şuan da afrikan mango kullanıyorum 10 günde 900 gr 15 20 gündür içiyorum 1.5 kilo vermişim.
büyük harflerle yazıyorum sakın sakın sakın bu yok afrikan mango, yok altın çilek ,yok o ,yok bu almayııııııınnnnn.çok zararlı.
inanamıyorum!! esim üç günde hiç birsey yapmadan sadece çay ile 3 kilo verdi. bende tık yok! bu dogru olabilir mi??
yani bünyeden bünyeye fark eder mi?
yada azdan az çoktan çok mu gidiyor??
benim 4-5 kilo fazlam var. onun 20.
valla hanımlar bitkileri ayrı ayrı demlemek çok zoruma gitti önce.sonra epey bi poşet çay araştırdım.sonra bugün aşkı memnuyu izlerken aklıma geldi tülbentlerin içine bağlamak.arta kalan bitkiler de oldu.onları da bir poşette harmanladım onu da tutam tutam alıp demleyeceğim.hiç spor yapmadan ,düzenli bir şekilde bu çayı içmeden,yediklerimden de kısmadan 700 gr. verdiğimi görmeseydim hayatta uğraşmazdım valla
hanımlar moralimizi bozmayalım gitcek inşallah bu kilolaaaaaaaaaaaar
inanmıyorummmmmmmmmmmm 4 günde 2 kilo verdimmm mucize birşey buu.. ben tek tek almadım bizim aktarda karıştırılmışı vardı poşet değil ama aldım müthis su içme isteği dğuruyor..
fazlakilolu olanalr 5 kez içsin deniliyor ama. ben beş kez içmek istiyorum aralardamı içcem
bitkileri ayrı ayrı demlemek derken? nasıl yani hepsinden 1 tutam yeşil çaydan 2 tutam koyup kaynar suyla demlemiyormuyuz bir cezvede hepsini tek tek demlemek garip geldi bana benmi yanlıs yapıyorum?