5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar bide bişey sorucam konuyla alakası yok ama tüy azaltmak için bi topik varmış çok etkiliymiş bu konuyla ilgili bilgisi olan bana cevap atarsa sevinirim

Genelde herkes tek tek almış malzemeleri ama ben tek tek bulamadım bu hazır karışımından aldım bundan kullanan oldu mu ?

$ayhan-ercan-9-life-tea-500x500.jpg

canım ben çaya başlamadan öce 63 kiloydum boyumda 1,61 bende göbek vardı baya hala var ama eskisi kadar degil şuan 60,8 kilodayım ve çayı günde 3 kez içiyorum ama kilon azsa heleki vermen gereken 2 kilon varsa sen az iç günde 2 defa mesela ki sporda yapıyorsun zaten verirsin en fazla 5 bardak içilebiliyor oda çok kilolular bana aktarcı 2 bardak iç dedi aslında ama boyuma göre kilom oldugu için ben 3 içiyorum abartma bence zararıda olabilir :)))

tamam o zaman 2 bardakla devam edeyim ben :KK70:

Hadi bakalım kızlar şifa niyetine :) bu arada bnm bacaklarimda yara leke var bi yontem söyleyin nolurr :KK43:

arkadaşlar dünden beri kullanıyorum çayı ama bugün midemde felaket bir agrı ve yanma var çay dokunmuş olabilir mi acaba ? bu tarz şikayet olan var mı ? :KK14: inşallah başabirşey dokunmuştur :KK43:

ilk günler bende de olmuştu yamna acı acı ağzıma geldi ama şu an geçti 10 gündür içiyorum
1 kg aldım ama

bi sabah bi tartılıcam 2 kg birden gidecek inşallah umutla bekliyorum

ilk günler bende de olmuştu yamna acı acı ağzıma geldi ama şu an geçti 10 gündür içiyorum
1 kg aldım ama

bi sabah bi tartılıcam 2 kg birden gidecek inşallah umutla bekliyorum

umarım benımde uzun sürmez mide problemim.. yediklerine dikkat etmıyorsan kılo almıs olabilirsin belki ben daha fazla kilo almak istemiyorum :KK1:

kızlar meraba bende aldım caydan ıcmeye basladım aksam ıctım ıftardan sonra bıde sahurda bende 63 kıloyum boyum 1.60 felan ıns kılo verebılırım acılen vermem lazım bayramdan sonra dugun var cunku esımın abısının guzel bı eltı olmak ıstıyorum:)

Genelde herkes tek tek almış malzemeleri ama ben tek tek bulamadım bu hazır karışımından aldım bundan kullanan oldu mu ?

Eki Görüntüle 484202

bende aktardan ayrı ayrı almıştım bir kaç tanesini yanlış vermiş bıraktım kullanmayı ayhan ercanın kendisinin satışa sunduğu siteden bugün sipariş verdim aynısından inşallah doğrudur.

Bizim ordaki bi aktardan aldım bn de ayrı ayrı da verebilirim dedi poşettekini aldım ben de içinde 40 adet var 20 gün gider yani 15 tl

Şimdilik şunu diyebilirim içince aşırı terleme yapıyor bende 2. gündeyim

eylül ün ordasına kadar 2 3 kilo vermek istiyorum boy 1.72 kilo 64

bakalım işe yarayacak mı

Son düzenleme:
Bizim ordaki bi aktardan aldım bn de ayrı ayrı da verebilirim dedi poşettekini aldım ben de içinde 40 adet var 20 gün gider yani 15 tl

Şimdilik şunu diyebilirim içince aşırı terleme yapıyor bende 2. gündeyim

eylül ün ordasına kadar 2 3 kilo vermek istiyorum boy 1.72 kilo 64

bakalım işe yarayacak mı

inşallah etkisini görürsün ama daha önce yazan arkadaşlar poşette olanlarını pek önermiyolardı

88 sayfadır yorum yazılmış,en az 50 kişi içmeye başladım demiş ama kimse ben şu kadar vakittir içiyorum ve hedefime ulaştım ya da 3-4 kg verdim dememiş. nerdesiniz ilk içmeye başlayan hatunlar? ne olur bizi bilgilendirin :KK16:

ben 12 günde 2 kilo verdim canım, iki kupa içiyorum..
spor da yapıyorum iki günde bir power plate ama ramazan dolayısıyla yediklerime dikkat etmeden verdiğim iki kilo bence
bu çaya devam etmem için yeterli bir neden :13:

X