5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar ben bushra_84 dedigine katılıyorum adam açıkça bitkileri alın dedi ve siz hala maillere inanıyorsunuz üşengeçlik etmeyin yapabiliyorsanız tek tek alın.Adamın çayı olsa zaten ekranlarda poşey çayım var internetten alabilirsiniz diye tanıtır tek tek karışımı niye anlatsın ki :)))böyle maillere inanmayın kendiniz yapın.:))

Ben bi türlü moda giremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa yarın itibari ile çok dikkatli olucam artık offfffffffff be gitsin şu kilolar sağlıkla lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

az evvel ilk fincanımı içtim...umarım yararı olur.esimde içmeye basladı. tarife göre yaptım. sanki aroması çok yoğun değildi.birde rengi açık sarı. doğru uygulamışmıyım??

az evvel ilk fincanımı içtim...umarım yararı olur.esimde içmeye basladı. tarife göre yaptım. sanki aroması çok yoğun değildi.birde rengi açık sarı. doğru uygulamışmıyım??

Doğru uygulamışsın canım.Zaten rengi bekletme süresine göre değişiyor.Örneğin 5 dk bekletirseniz açık sarı,10 dk bekletirseniz daha koyu renk oluyor.Ama ideal olanı 6-8 dk bekletmek.Hayırlı olsun.İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın canım.

Kızlar sallama çayla ilgili bu yazdığım mesaj son olacak ve sonra kim nasıl istiyorsa alsın diyeceğim,karışmayacağım çünkü konuyu açtığımdan beri aynı şeyleri yazıyorum.
Siz bir ürün çıkarsanız onu tanıtmaz mısınız?
Bunu alın diye bas bas bağırmaz mısınız?

Ayhan Ercan ''benim çıkardığım bir ürün yok,sallama çay almayın,bitkileri tek tek alın''diyor.
Adam böyle sallama çay çıkarsa ay marka falan alın demez mi?Tek tek alın der mi?
Kendi ağzıyla programlarda söylüyor bitkileri tek tek alın diye.Adam aktarlar birliği başkanı,aktarlar karşı çıkmaz mı bitkilerimizi satamıyoruz sen sallama çay çıkardın diye?

Vaktiniz yoksa sallama çay alın ama vaktiniz varsa tek tek alın hem daha etkili hem de içine ne koyduğunu görüyorsunuz,sallamaların içinde ne var bilmiyorsunuz.

Bende çok merak ediyorum bu çayı herkes bu çaydan bahsediyor..
Denemediğim bir bu çay kaldı bunuda deneyeceğim..

kızlar bende kilo vermek istiyorum bu çayı kullanıp uzun vadede sonuç alan varmı
yazarsanız sevinirim tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı çünkü.
herkes alıp kullanacağım demiş ama sonuç yazan pek yok

2 gün oldu başladım ama inanılmaz susatıyor.bizim aktarda hazır aldım ben poşet değil kutunun içine otları onlar hazırlamışlar alıyorum bir tatlı kaşıgı demliyorum. her öğün içemiyorum ama günde 1 2 kez içiyorum. bakalım sonucu paylasırım.:KK55:

kızlar formu takip ediyorum.bende 1 haftadır içiyorum.tek tek aldım karıştırıyorum.ama oruç tuttuğum için 1 fincan 11,30 gibi , 1 fincanda sahurda içiyorum.şimdilik bi değişiklik yok.sizde ne kadar içtiniz kaç kilo verdiniz yazabilirmisiniz...biraz motivasyona ihtiyacım var

kızlar formu takip ediyorum.bende 1 haftadır içiyorum.tek tek aldım karıştırıyorum.ama oruç tuttuğum için 1 fincan 11,30 gibi , 1 fincanda sahurda içiyorum.şimdilik bi değişiklik yok.sizde ne kadar içtiniz kaç kilo verdiniz yazabilirmisiniz...biraz motivasyona ihtiyacım var

Ben on günde iki kilo verdim canım. Günde üç dört bardak içiyorum.

Ben 4 gündür günde 3-4 büyük bardak içiyorum+diyet yapıyorum eşim de yapıyor o ilave olarak yürüyor ben yürümüyorum ben 1,5 kg eşim 2 kg verdik.çaydan çok memnunum içimi de güzel

Kızlar merhabaa
Bu sabah konuya rastladım ve öğlen hemen aktara koştum.Malzemelerimi aldım çayımı demledim ve şimdi yudumluyorum.Umarım faydasını görürüm.Ayrıca tadı çok hoşuma gitti diyebilirim.
Paylaşım için teşekkürler:))

Son düzenleme:
bugün hiç üşenmedim,sedim sofra bezini yere,
aldım bitkilerimi önüme,
kestim tülbentleri ince ince,
aldım her bitkiden birer kere
yaptım poşet çay kendime :KK52::KK52::KK52:
bu kadar uğraştıktan sonra içmem şart oldu bene...
bütün kilolar yağlar inşallah gide :KK52::KK52:

bende kucuk posetlere yaptım senıngıbı ama sınır oluyorum kalan yapraklara falan tullbent yontemı cok mantıklı bende yapsam mı acaba :KK49:

bugün hiç üşenmedim,sedim sofra bezini yere,
aldım bitkilerimi önüme,
kestim tülbentleri ince ince,
aldım her bitkiden birer kere
yaptım poşet çay kendime :KK52::KK52::KK52:
bu kadar uğraştıktan sonra içmem şart oldu bene...
bütün kilolar yağlar inşallah gide :KK52::KK52:

Hem üşenmemiş bitkileri tülbentlemişsin hem de şiir şeklinde anlatmışsın:)Anlatım tarzın çok hoşuma gitti:KK9:
Bu kadar uğraşmışsın Allah cc emeklerini boşa çıkarmasın ve gitsin kilolar:KK1:

valla hanımlar bitkileri ayrı ayrı demlemek çok zoruma gitti önce.sonra epey bi poşet çay araştırdım.sonra bugün aşkı memnuyu izlerken aklıma geldi tülbentlerin içine bağlamak.arta kalan bitkiler de oldu.onları da bir poşette harmanladım onu da tutam tutam alıp demleyeceğim.hiç spor yapmadan ,düzenli bir şekilde bu çayı içmeden,yediklerimden de kısmadan 700 gr. verdiğimi görmeseydim hayatta uğraşmazdım valla:KK52::KK52::KK52:
hanımlar moralimizi bozmayalım gitcek inşallah bu kilolaaaaaaaaaaaar:KK54::KK54::KK54::KK54:

X