5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar bende dun basladım ıcmeye enıstem ıcıyodu cok kılolu ve asla rejım yapamaz o bıle kılo vermıs ben ondan duymustum ben de sahurdan once ıctım ıstahımı kestı cok yedırmıyo bıde metebolızmam cok hızlanı sanırım yerımde duramıyorum olmadık ıslerı yaptım dunden berı hıc usenmıyorum tek olumsuzluk bendekı bas agrısı oldu gece uyumadıgım ıcın

bende pazar günü başlamıştım iftardan 1saat sonra içiyorum sahurda ac karnına içemiyorum vakit yetmiyor sogumuyor falan:KK30: yemek yedikten sonra içiyorum.düzenli degil yanii ama 72.5kıloydum 71.3olmuşum :KK8:haaa yediklerimede dikkat etmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bugün tartıldım 73 kiloyum :KK52: 9 günde iki kilo.Bir ayda 78 kilodan 73 kiloya inmek benim için çok mutluluk verici. Şimdiki hedefim 70 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlar :KK64:

Kızlar bugün tartıldım 73 kiloyum :KK52: 9 günde iki kilo.Bir ayda 78 kilodan 73 kiloya inmek benim için çok mutluluk verici. Şimdiki hedefim 70 kg. ondan sonra gelsin altılı rakamlar :KK64:

cok guzel ya masallah darısı bıze kılo verenlerı gorunce ınsan daha fazla motıve oluyo ıns bızde verebılırz:44:

kızlar bende 3 gündür içiyorum 1.300 gr vermişim regli döneminden sonra şişliklermi indi bilemiyorum ama yinede güzel bi gelişme bence :KK70:

kızlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben 56-57 kiloyum 5 kilo versem yeter dun basladım gunde 2 bardak yetermı kullananlar nolur cvpp :26::26::26:

cok kılolu olanlar 5 e kadar ıcebılır denılıyo kı bence senın cok problemın cok 2 de ıcebılırsın 3 de canım

kızlar bu otları tek tek alıp kendiniz mi karıştırıyorsunuz yoksa aktarlardaki sallama olanı mı kullanıyorsunuz

çaylar elime dün ulaştı akşam vakti bi kupa içtim.
bugün demleyip işyerime götürdüm, 3 öğünden önce 1er kupa içtim.
boyum 1.72, kilom 65 ...59-60 olmak istiyorum, sizce 3 kupa iyimi yoksa 5'e çıksam mı kızlar.
bir de bugün çok şiddetli basım ağrıdı, acaba çayla ilgisi var mı yoksa tesadüf müydü?
çayı içip de baş ağrısı yaşayan var mı aranızda?

bir de taze demleyemiyorum işe gittiğim için acaba demlendikten sonra 7-8 saat geçmesi etkisini azaltır mı sizce?
bu işe bi çözüm bulayım dedim ama sallama önerilmiyor, dokuz ayrı çayı işyerinde demlikle demlemem de imkansız gibi bir şey

arkadaşlar ben şu ana kadar tam 3 tane yöntem denedim piyasada bulunan birincisi safran çay doğumda 44 kilo aldım 10 kilo doğumda gitti ve kaldı bana 34 ne yapcam ne yapcam emzirme hayallerim 5.ayda bitti malesef ve emzirmeyle 7 kilo verdim kaldı 27 safran çaya başladım tam 2 ayda 1 kilo verdim fakat artık midemden dolayı içememeye başladım ve kokusu midemi çok fena bulandıryordu neyse daha sonra neler denedim yok olmuyor geçen 4 ay önce şu meşhur afrigan mango plus ı aldım radyodan 15 tl ye 2 kutu başladım içmeye 26 günlük maraton bir kutu bitti gram yok iştahta değişiklik attım sinirlenip diğer kutuyuda burayı ii okuyun bıraktıktan bir hafta sonra tam 4 kilo vermişim meğer bırakınca etkisi oldu yazık oldu dedim ikinci kutuya ama sonra netteki haberleri duyunca korkudan almadım...buu arada afrikan mango ya başalamadan önce 4 kilo da almışım :) yani 12 kilo varken fazlalık 16 olmuştu 4 te onunla gidince yine 12 kaldı veee geçen ay bu ddokuzlu çayı duyduum hemen aktara gidip aldım geldim başladım gerçekten hiçbirinde iştahım bu kadar kesilmemişti artık yemek yaparken mutluyummm ne kadar sevdiğim yemek te olsa masaya koyduğumda ucundan alıp bırakabiliyorumm çünkü dehşet bir tokluk hissi istememe var veee müjde 3 kilom gitti kiii ev tadilatından dolayı ayın 1 haftasını içirmeden geçrdim şu an spora başladım çayıma son gaz devam ikisinin birlikte harikalar yaratacağına inanaıyorummmm bu arada 9 kilo fazlam var ama ben 12 kilo verip nispet yapacağımmm :))

arkadaşlar ben şu ana kadar tam 3 tane yöntem denedim piyasada bulunan birincisi safran çay doğumda 44 kilo aldım 10 kilo doğumda gitti ve kaldı bana 34 ne yapcam ne yapcam emzirme hayallerim 5.ayda bitti malesef ve emzirmeyle 7 kilo verdim kaldı 27 safran çaya başladım tam 2 ayda 1 kilo verdim fakat artık midemden dolayı içememeye başladım ve kokusu midemi çok fena bulandıryordu neyse daha sonra neler denedim yok olmuyor geçen 4 ay önce şu meşhur afrigan mango plus ı aldım radyodan 15 tl ye 2 kutu başladım içmeye 26 günlük maraton bir kutu bitti gram yok iştahta değişiklik attım sinirlenip diğer kutuyuda burayı ii okuyun bıraktıktan bir hafta sonra tam 4 kilo vermişim meğer bırakınca etkisi oldu yazık oldu dedim ikinci kutuya ama sonra netteki haberleri duyunca korkudan almadım...buu arada afrikan mango ya başalamadan önce 4 kilo da almışım :) yani 12 kilo varken fazlalık 16 olmuştu 4 te onunla gidince yine 12 kaldı veee geçen ay bu ddokuzlu çayı duyduum hemen aktara gidip aldım geldim başladım gerçekten hiçbirinde iştahım bu kadar kesilmemişti artık yemek yaparken mutluyummm ne kadar sevdiğim yemek te olsa masaya koyduğumda ucundan alıp bırakabiliyorumm çünkü dehşet bir tokluk hissi istememe var veee müjde 3 kilom gitti kiii ev tadilatından dolayı ayın 1 haftasını içirmeden geçrdim şu an spora başladım çayıma son gaz devam ikisinin birlikte harikalar yaratacağına inanaıyorummmm bu arada 9 kilo fazlam var ama ben 12 kilo verip nispet yapacağımmm :))

azmin harika..bence o 12 kilonun senin elinden kurtulması mümkün değil....3 kiloyu tam 1 ayda mı verdin?

bir de taze demleyemiyorum işe gittiğim için acaba demlendikten sonra 7-8 saat geçmesi etkisini azaltır mı sizce?
bu işe bi çözüm bulayım dedim ama sallama önerilmiyor, dokuz ayrı çayı işyerinde demlikle demlemem de imkansız gibi bir şey[/QUOTE

Ne yap biliomusun canım ben öyle yapıyorum buzdolabı liderine koy 9 çayı yani bi icimlik ayri ayrı 3 poset yap bi icimlik iş yerinde sıcak su vardir kupayı götür orda yap bence

bu işe bi çözüm bulayım dedim ama sallama önerilmiyor, dokuz ayrı çayı işyerinde demlikle demlemem de imkansız gibi bir şey

Ne yap biliomusun canım ben öyle yapıyorum buzdolabı liderine koy 9 çayı yani bi icimlik ayri ayrı 3 poset yap bi icimlik iş yerinde sıcak su vardir kupayı götür orda yap bence

kilo veren herkes tek tekmi aldı? poşeti kullanıp zayıflayan yokmu hanımlar???????? hadi birileir yazsınnnn merakkk ediyorummm...kilo verenleride canı gönülden tebrik ediyorumm.. bi ben başaramadım.şuan da afrikan mango kullanıyorum 10 günde 900 gr 15 20 gündür içiyorum 1.5 kilo vermişim.

Bende bugun okudum bu konuyu. gercekten ise yariyormu bu karisim. aktarlarda poset cayi dikkatimi cekti amahepsini ayri almak daha mantikli. hattta bugun disari ciktigimda sordum ayri ayri posetlerde satiliyor yalniz barut agaci yokmus. fiyatida makul geldi bana.

X