5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Sitenize yeni üye oldum. birşey sorabilirmiyim? yazılarınızın altında bulunan metre gibi birşey var onu nereden yapıyorsunuz? :KK70:

ay ben heyecanlıyım galiba. sanki hemen içip te zayıflamaya başlıyacakmışım gibi. ne bileyim burda neler yazmışsınız bende çok heveslendim. bir sorum olacak rica etsem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
çalıştığım için demlemeye fırsayım olmayacak. akşamdan toplu demlesem şişeye doldurup işyerinde içsem işe yarar mı acaba? içinizde bu şekilde deneyen var mı?

Son düzenleme:
Canım bizde bebek istiyoruz,doktorun doğru söylemiş,hamileliği öğrendiğin anda çayı bırakman gerekir.Bitki uzmanlarıda aynı şekilde yapılmasını söylüyorlar.Barut ağacı kabuğu önemli bir bitki bu karışımda.Kullanmanı tavsiye ederim canım.

Canim tesekkur ederim yanitin icin..Ayin 25 ine kadar vaktim var..Tabi eger hamile kalmissam..(Insallah kalmisimdir)
Barut agaci kabugu kuflendi..Nedenini anlamadim ama bildiginiz kuflenmisti..O nedenle attim onu ben..ve yurt disinda oldugum icinde alamiyorum..Burda oyle aktar falan da yok..bende eksiklerin yerine limon sikiyordum ama ..neyse artik..devam edeyimde belki ise yarar...
Bu arada insallah sende tez zamanda bebisinin haberini alabilirsin..Allah her isteyene hayirlisini nasip etsin insallah:)

meraba bende başladım bu çaya fakat düzgün içemiyorum kızlar belki bu siteye takılırsam başarı hikayelerini görürsem daha iyi motive olurum diye düşündüm. 64 kiloyum 5 6 kilo vermem gerek ve kısa bi süre içinde

arkadaşlar dünden beri kullanıyorum çayı ama bugün midemde felaket bir agrı ve yanma var çay dokunmuş olabilir mi acaba ? bu tarz şikayet olan var mı ? :KK14: inşallah başabirşey dokunmuştur :KK43:

erkek arkadaşım ve ailem farketti biraz ama az verdim ben yani 1 buçuk kilo kadar

ben sporda yapıyorum insallah etkisini görürüm 2 bardak içiyordum vermem gereken 2 kilo var diye ama 3 bardağa cıkarıcam zararı olmaz galiba :KK70:

slm kızlar bugün bende aldım aktardan otları kendim yapıp içeceğim de otun tekini bulamadım burda cinnema olanı neyse netten bakıyorum ne olduğuna bunu başka ismi varsa ve bilen varsa yazabilir mi lütfen

hımm anladığım kadarıyla bu cinnema denen ot karbonhidrat emilimini azatlıp insilün salgısını artırıyo ki bu da kilo vermede çok önemli bunu bulmam lazım :KK53:

ben sporda yapıyorum insallah etkisini görürüm 2 bardak içiyordum vermem gereken 2 kilo var diye ama 3 bardağa cıkarıcam zararı olmaz galiba :KK70:

canım ben çaya başlamadan öce 63 kiloydum boyumda 1,61 bende göbek vardı baya hala var ama eskisi kadar degil şuan 60,8 kilodayım ve çayı günde 3 kez içiyorum ama kilon azsa heleki vermen gereken 2 kilon varsa sen az iç günde 2 defa mesela ki sporda yapıyorsun zaten verirsin en fazla 5 bardak içilebiliyor oda çok kilolular bana aktarcı 2 bardak iç dedi aslında ama boyuma göre kilom oldugu için ben 3 içiyorum abartma bence zararıda olabilir :)))

X