5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

oruc tuttuğum icin iftardan sonra icmek zorunda kalıyorum diğer 1 bardağımı :)) sormak istediğim bir şey daha var kızlarr bu barut ağacı kabuğunu ne kadar kücük parcalara bölüyoruz ben kırıyorum toz kadar minicik yapmıyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz kücük taş kdar miniklikte atsak nasıl olur?

canım ben küçük parçalara ayırarak atıyorum dediğin gibi küçük taş kadar miniklikte

meraba kızlar dediginiz gibi çayı tek tek karıştırarak yaptım ilk başlarda olmasa da şuan tadı rengi eskisi gibi oldu :)söylemek istiyorum ben bir hafta poşet çay kullandım ilk önce işe yaramadıgını düşündüm tek tek almaya karar verdim ama poşet çayda bana bir buçuk kilo verdirdi şuan tek tek yapıyorum ama poşet çayın faydasını gördüm . BURSADA oturanlar için söylüyorum poşet çayı 10tlye tek tek 15tlye aldım.Bu arada çayı günde 2 kere içiyorum 3e çıkarmak istiyorum zararı olur mu acaba? oruç tuttugum için 12:45te 2:45te içiyorum bide 10:45te içmek istiyorum ama arası 2 saat oldugu için zararı olur diye cesaret edemiyorum bana yardım edin

ben İzmitte tek tek bulamadıgım için poşet olarak aldım bugün.endişeleniyordum işe yaramaz diye ama bir haftada 1,5 kilo iyi rakam ayda 6 kilo yapar ki buda saglıklı bir rakam bence :)

slm kızlar bu çay gerçekten yağ mı yakıyor yoksa su mu kaybettiriyor bilmiyorum anlamadım yani spor falan yapmadan diyet yapmadan sadece çayla mı kilo veriliyor hani gerçekten verdiriyorsa oruç tutarken ben acayip kilo alıyorum az yesemde göbek ve kalçalarda yağlar birikiyor resmen bende denemek isterim

ben İzmitte tek tek bulamadıgım için poşet olarak aldım bugün.endişeleniyordum işe yaramaz diye ama bir haftada 1,5 kilo iyi rakam ayda 6 kilo yapar ki buda saglıklı bir rakam bence :)

bence poşette olsa kullan canım ben şuan tek tek yapıyorum hiç bi farkı yok tat koku renk birebir aynı 7 dk demlemeye bırak onuda eminim işe yarayacak:)

slm kızlar bu çay gerçekten yağ mı yakıyor yoksa su mu kaybettiriyor bilmiyorum anlamadım yani spor falan yapmadan diyet yapmadan sadece çayla mı kilo veriliyor hani gerçekten verdiriyorsa oruç tutarken ben acayip kilo alıyorum az yesemde göbek ve kalçalarda yağlar birikiyor resmen bende denemek isterim

arkadaşlar ne der bilmiyorum ben ramazanda 1buçuk kilo verdim diyet spor falan yapmadım ama yaparsan senin için iyi olur ben buzlu kolaları dondurmaları tatlıları götürdüm ona ragmen bi buçuk kilo gitti düşün yani spor yaparsan daha fazla gider canım:)))

sanırım herkes memnun bu çaydan ve bende deneyim bari yarın aktardayım :KK52: :KK52:umarım işe yarar ve bu göebk kalça gider çok kötü duruyor ve elbiselere sığmaz oldum :KK17:

sanırım herkes memnun bu çaydan ve bende deneyim bari yarın aktardayım :KK52: :KK52:umarım işe yarar ve bu göebk kalça gider çok kötü duruyor ve elbiselere sığmaz oldum :KK17:

canım bende aynı durumdayım göbek var malesef ve ay sonu dügünümüz istedigim elbise olmadı içime oturdu resmen ay sonuna kadar 55 olmak için direnicem şuan 60,8 kilodayım elbisede kalırsa ozamana alırım artık:))

canım ben küçük parçalara ayırarak atıyorum dediğin gibi küçük taş kadar miniklikte

heh o zaman sorun değil kiloda vermişsin anlaşılan spor diyet yapmadan bu çayı içen arkadaşlar tartıda eksik çıkıyorsunuz peki dışarıdan sizin kilo verdiğinizi anlayan oldumu?

Ramazan ayının başında başladım,iştahım kapandı az yiyorum,terletiyor da,otlarım da doğru ama hala gram oynamadım.Sanırım kabızlık ve hareketsizlikten.İnşallah Ramazan dan sonra bende hareket başlar:)

merhaba canım arkadaşlarım. 22-09-2012 de kardeşimin düğünü var ve ben o düğüne 38-40 beden olarak katılmak istiyorum. biliyorum zor gibi ama olsun umudum var :) şu an 42 beden büyük oluyor,40 beden küçük oluyor aradayım yani. açıkçası 5-10 kilo vermek istiyorum. az önce burada ismi geçen bi baharatcı hani şu bursada olan baharatçıdan aldım bütün bitkileri. ama şirkette internete girmek çok sıkıntılı bütün sayfaları okuyamıyorum . lütfen sizden rica ediyorum bu çayı nasıl hazırlayacağım ??? ne kadar koyacağım ??? bide ben allah kabul ederse oruç tutuyorum oruçluyken nasıl kullanacağım ??? deneyimli arkadaşlar yardımcı olumusunuz lütfen.

merhaba canım arkadaşlarım. 22-09-2012 de kardeşimin düğünü var ve ben o düğüne 38-40 beden olarak katılmak istiyorum. biliyorum zor gibi ama olsun umudum var :) şu an 42 beden büyük oluyor,40 beden küçük oluyor aradayım yani. açıkçası 5-10 kilo vermek istiyorum. az önce burada ismi geçen bi baharatcı hani şu bursada olan baharatçıdan aldım bütün bitkileri. ama şirkette internete girmek çok sıkıntılı bütün sayfaları okuyamıyorum . lütfen sizden rica ediyorum bu çayı nasıl hazırlayacağım ??? ne kadar koyacağım ??? bide ben allah kabul ederse oruç tutuyorum oruçluyken nasıl kullanacağım ??? deneyimli arkadaşlar yardımcı olumusunuz lütfen.

Merhaba canım.Her bitkiden birer tutam yalnız yeşil çaydan 2 tutam bir kavonoz olabilir küçük bir demlik olabilir koy,üzerine kaynamış su koy.5-6 dk demlemesini bekle sonra bir bardağa süz ve yemeklerden önce iç.Ben Ramazan dolayısıyla iftardan 1-1.5 saat sonra,gece 1 gibi birde sahurdan yarım saat önce içiyorum.Yani 3 kere içiyorum kilo fazlam çok olduğu için.
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

X