- 15 Temmuz 2012
- 29
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar 2 hafta oldu günde 1büyük kupa içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum 100 gr bile gitmedi neden olabilir yanlışmı yapıyorum acaba
bide ben saat ayarını yapamıyorum gailba yemekten ne kadar önce içiyosunuz
ben içip sofraya oturuyorum sabahları
Kızlar jillian topiğinde resimlerimi paylaşmıştım.Şimdi linkini vereceğim,sizleri motive etsin:)Resimler biraz küçük ama üstüne tıklayınca büyüyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-287.html
Benim en sorunlu bölgem sırtımdı ve çok şükür artık fazla sorunum kalmadı:)
Birbirimizi motive etmezsek başarılı olamayız canım.
Konuyu açan ben olmama rağmen Ramazan'da içmemeyi düşünmüştüm ama Haberya arkadaşımız yaptığı olumlu yorumuyla hemen beni kendime getirdi mesela.Biribirimize destek olmamız çok önemli:)
ya canım sizde sivirce oluştumu çaydan dolayı
şimdi aktardan geldim birini bulduysa biri yok zaten barut ağacı yokmuş.Bitkileri ya bayat verirler yada kandırırlar poşet alman daha sağlıklı dedi bende paket olarak aldım. içinde 40 tane var 15 TL ye aldım.yemek vaktine yakın içmeye başlıcam hadi bakalam kızlar şans dileyin.. aynı zamanda biberiye ve kekik yağıda sürüyorum.2 eylüle kadar kilo vermem lazım
Canım bulamadıysan sorun yok.Sallamayla idare edeceksin artık.İnşallah 2 Eylüle kadar istediğin kiloya gelirsin:)
12 gündür içiyorum 2 kilo verdim kızlar :13:
Kızlar bir haftadır çayı içiyorum 75 kg. dım sabah tardıldım 73.5 kg. geliyorum. Diyet ve sporda yapıyorum. Bende malzemeleri karıştırma gafletinde bulundum pişman oldum neyse bu bitsinde bakalım ne olacak Haftada 1.5 kg. gitse ayda 6 kg. yapar yuppi
TheBlackKeys
12 gündür içiyorum 2 kilo verdim kızlar
senin adına sevindim canım bende bugün başlıyorum inşallah aynı etkiyi bende görürüm
:26:
Kızlar sizi tebrik ediyorumKilo verenleri gördükçe daha fazla motive oluyoruz,inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.