kızlar geçen gün akratın camında gördüm bu çayın reklamını. Bu bitkileri tek tek almaktansa, hazır karışımı almak etkili olur mu dersiniz ? ona göre gidip alayım bende
Canım tek tek almak daha iyi.Her birinden birer yalnız yeşil çaydan 2 tutam konuyor her bir hazırlayışa.Eğer karışım ölçülüyse al ama hepsi bir pakette karıştırılmışsa alma,tek tek al bence.
evet canım dediğin gayet mantıklıteşekkürler
Rica ederim canım
selam . bushracım canım akdarlar birligi başkanının yani bu çayı çıkaran kişinin . hazır karışımları var çıktı . yeşil bir kutuda .
bitkiler gr. kadar ne ölçüde tavsiye ettiyse ayhan bey o şekilde . ben kulanıyorum memnun kaldım . bence her ögün karışımı ayarlamak yerine bu hazır olan daha pratik ..
karışıma baktım tüm yazılan bitkiler görünüyor içinde . 15 lr .tavsite ederim . etkiside güzel .
kızlar beklenen gün geldi tok karnına tartıldım 15 günde 2 buçuk kilo vermişim ama benm metabolizmam çok yavaş normalde ayda bir kilo veremezken yine iyi :) :) sakın ümidinizi kesmeyin içmeye devam yine içicem 5 fincana çıkarıcam verceğimden eminim
kızlar bişey sorcam ben bide türk kahvesini çok severim her zaman kahvaltıdan sonra bir fincan sade içerim kilo vermemi yavaşlatırmı acaba kafeinden dolayı ???
Kafeinin yağ yakmada etkili olduğu söyleniyor.Günde 1 fincandan bir şey olacağını sanmıyorum canım.
bende bu gün aldım lira verdim yanlız barut ağacı kokusunu biraz kabuk tarçına benzettim acaba adam beni kandırmış olmasın sizde bana bu barut ağacının kokusunu biraz tarif eder misniz
slm bayanlar bende bu bitkilerden alıp kendim karıştırıp içiyordum carşamba günü bitmişdi aktara gidigimde kalmamış ay markası adında ayhan beyin karışımını aldım içiyorum bitince tartılacam bakalım etkili olacakmı
slm ben tıbbi ve aromatik bitkiler bölümünden mezunum.aktarda dikkat etmeniz gereken bir nokta var barut ağacı kabuğu diye kına kına verebiliyorlar.ben de aktar dükkanındayım barut ağacı kabuğu piyasada çok bulunmadığı için barut ağacı yaprağını çaylar için veriyorum.
çok saol canım dediğim gibi önce kullandığım bütün zayıflama zırtları vırtları bana hep kilo aldırdı sadece biraz ekmeği birazda şekeri azalttım bu hafta şekeri biraz daha azaltayım en iyisi
Ben bu çayı aldım ve kullanıyorum yaklaşık 28 gün içinde 7 kg verdim tavsiye ederim
slm bayanlar bende bu bitkilerden alıp kendim karıştırıp içiyordum carşamba günü bitmişdi aktara gidigimde kalmamış ay markası adında ayhan beyin karışımını aldım içiyorum bitince tartılacam bakalım etkili olacakmı