5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

evet yani cok bi kilon yok boyuna göre... bende bi verebilsem.... benim boyum 1,75 bir kere 65 kiloya düsmüstüm ama simdi nerdeeeee... yas ilerledikce kilo vermekde zorlasiyor

evet yani cok bi kilon yok boyuna göre... bende bi verebilsem.... benim boyum 1,75 bir kere 65 kiloya düsmüstüm ama simdi nerdeeeee... yas ilerledikce kilo vermekde zorlasiyor

hiç üzme kendini canım vereceğiz elbette, istediğimiz kilolara ulaşacağız önemli olan motivasyonunu kaybetmemek... ben de arada inancımı kaybediyorum veremeyeceğim diye ama hemen verdiğim zaman nasıl olacağımı düşünüp gaza geliyorum hırs yapıyorum.. bu çayın yanına bi de fırsatın varsa açık havada yürüyüşü de kat ya da yarım saat kırkbeş dk dans et kendi kendine...

evet yürüyüse baslamak istiyorum.. belki dansada baslarim.. sonrada beni timarhaneye götürmesinler bu kadin kafayi yedi diye.. :)))))

saka bi yana gercekten dans etmeye baslarim kizim ile birlikte..

slm günaydın kızlar....yaaa sanki kilo vermem durdu hızlı verdim sanırsam
bugun slim shota başladımmm ikisi beraber nasıl olcak bilmiyorum ama ölmem inş.
sizlerde gelişmeler ne bu arada en son 71 den 64.500 a düşmüştüm şuan 64 üm 62 leri falan görürürüm inş.la....

bushracım biz bu bitki çayına hiç ara vermycezmi hani diyolar ya 15 gün kullan bir hafta araver bidaha başla dedikleri çaylar gibimi yapıcaz bu çayıda bu konu hakkında bilgin varmı yada bilgisi olan varmı

Canım 15 gün içilip ara verilen maydonoz çayıdır.Bunu süresiz içebiliyorsun.

Aramıza hoşgeldin canım.Hep beraber ideal kilomuza ulaşalım inşallah

Canım metabolizman savunmaya geçip vücudu korumaya almıştır.Diyete ve çaya devam et 10-15 gün kadar sonra metabolizma savaşmaktan yoruluyor ve tekrar kilo verebiliyorsun.

Kesinlikle dansedin kızlar.Ben sabahları dansediyorum ve akşamları kondisyon bisikleti sürüyorum.
Eşim göbek falan kalmadı diyor:)
Dansetme ve bisikletle geçen sene 5 ayda 25 kilo verdim kızlar.Hareket çok önemli.

slm arkadaslar,
bende basladim bu caya ve 3 kilo verdim 13 günde.... gerci baska arkadaslarla kiyaslarsam ben biraz yavas veriyorum ama ben yinede memnunum.... böyle giderse istedigim kiloya ulasirim insallah.... :))

Canım 13 günde 3 kilo süper ne diyorsun sen:)Ayda yaklaşık 7 kilo yapar ve bu harika bir sonuç:)
Maşaallah nazar değmesin kızlar herkes çok güzel kilo veriyor.

Canım 15 gün içilip ara verilen maydonoz çayıdır.Bunu süresiz içebiliyorsun.

bilgini bizimle paylaştığın için teşkr ederim canım yarın tartılcam 2 kilo bile vermiş lsam devam edicem çünkü diğer denediğim formüllerde hep kilo almıştım bunda 2 kilo bile benm için çok önemli

Rica ederim canım.İnşallah kilo vermişsindir.

Kızlar mesajların hepsini okudum bende zayıflamak istiyorum benimde çok fazlam yok ama kendimi 55 kiloda daha rahat hissediyorum boyum 1,65 kilom 60 5 kilo fazlam var benim tatlılarla aram nerdeyse hiç yok şuan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ekmeyi hayatımdan çıkardım ilk fırsatdada bu çayı almak istiyorum inşallah hepimiz kendimizi rahar hissettiğimiz kilolarımıza kavuşuruz...

cidden çok faydalı olduğu söyleniyor arkadaşımda bu çayla haftada 2 kilo vermiş....

Konu içeriği nedeniyle taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
Hadi gözüm aydın bende aldım çayı yarından itibaren başlıyorum günde 3 bardak içicem.Gelişmeleri ve sonucu yazarım.63 kilo olmuşum bu aralar fazla abarttım ne bulursam yiyorum çok acele etmem lazım çooookkk

Hoşgeldin canım.Bu çayla beraber kilo veren çok kişi oldu.İnşalah sende başlayıp kilo verenlerden olursun:)İnşallah herkes istediği kiloda olur

Hayırlı olsun canım şimdiden.Kilon fazla olmadığı için haftada 3 bardak yeterli senin için.Hadi bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…