Rica ederim canım ama düzenli kullanmak lazım ben sabah kalkıyorum direk bu çayı yapıyorum öğlen yemeğinden 20 dk önce içiyorum ve akşam işden eve gider gitmez içiyorum
bende az önce gidip aldım, Poşet çay gibi içinde 40 tane var. Aktar ölçüleri tarifine göre hazırlanmış boşuna tek tek alıp uğraşma dedi. Bakalım ben ne kadar faydasını görücem. Benim hepi topu 3-4 kilo fazlam var onları versem yeter...
O zaman sen 1 ayda ideal kilona ulaşırsın inşallah:)Bende 20 kilo fazla var şu anda
inşallah canım yaa,
20 kiloyu gözünde çok büyütme eğer azimliysem muhakkak verirsin. Yeterki kendine inan. Ben 6 ayda tam 16-17 kilo verdim canım
Aleykümselam canım.Karışım eğer bu şekildeyse güzel ama hepsi aynı yerde karıştırılmışsa almayın diyorum ben genelde.Poşet çayda her birinden birer tutam yeşil çaydan biraz fala olarak hazırlanmış olursa şahane,hiç uğraştırmaz:)Ama bazı karışımlar poşet çay gibi değil,normal bir pakette hepsi karıştıtılmış oluyor,bu şekilde olanların faydalı olacağını sanmıyorum.
Bu şekilde olanı bende alabilirim:)Hazırlaması daha pratik
demek istedigini anladım canım, ama kututadi karışım miktarı çok oranlıtı ..tek tek aldıgın gibi tutamı yok normal çay kıavamında ve içinde hangi bitki var görüyorsun .
ilk başta senin endişeni bende duymuştum .ama kutunun içindeki karışımı görünce bu kaygım gitti inan attıgın bir kş. da her bitkiden orantılı var
kızlar kilo verdiğinizi gördükçe daha çok içesim geliyo inşallah 15 gün içinde biraz daha fazla veririm bide top kekik ile normal kekik arasında n fark var öğrenebilirmiyim :)
İnşallah canım:)
Canım top kekik tansiyonu daha az yükseltiyor.Özellikle yüksek tansiyonu olanlar için top kekik öneriliyor.Eğer tansiyon sorunun yoksa normal kekikte kullanabilirsin.
Benim tansiyonum genelde düşer bu yüzden normal kekik kullanıyorum.
yok tansiyon genelde düşük 9 a 6 oluyo normal kekik kullanıydum arkadaşım aktar bana top kekikte verdi
slm kızlar yaklaşık 1ay önce alfım karışımı 1kez içtim ve bıraktım10kılo vermem gerekıyo bugun tekrar içmeye başlıcam sizce kaç fincan içmelyim 5fincan içsem daha hızlı verılırmıkı..?
merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 9,5 aylık ve emziriyorum ,emzirirken içilmez herhalde bu çay dimi?
çok tşk ederiimSlm canım.10 kilo vermen gerekiyorsa günde4-5 bardak içebilirsin.Fakat 5 bardaktan fazla içilmemesi gerekiyor.İnşallah ideal kilona ulaşırsın.
Tansiyonun normalmiş,normal kekik kullanabilirsin canım,bir sakıncası yok.aldığım to kekiği bitireyim sonra normale geçeyim :)
Canım yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım içilmez.
Rabbim bebeğini sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyütmeni nasip etsin.