2 öğün değil 3 öğün yemelisin bence. Sabah öğle akşam.Bn 3 gündür kullanıyorum 1 kilo vermisim sekeri çıkardım hayatimdan 2 ogun ck az yiyorum böyle gidiyorum işte boyum 1.76 kilom 79 başka bildign şeyler varsa bna yardimci olur musun
Bende kilo veremiyorum uzun süredir bu çayı tam olarak nasıl yapıyorsunuzArkadaslar ben bu çayı 19 Kasımda kullanmaya başladım 66 kiloyken. 29 Kasımda tartildim 63.500 çıktım. Yani 10 günde 2.500 kilo gitti
Uzun süredir kilo veremiyordum ne yaparsam yapayım. Artık psikolojim bozulmuştu. Ama bu çay gerçekten beni hiç sıkmadan kilo vermeme yardimci oldu. Spor yapmıyorum yaptığım tek şey her şeyden azar azar yemek. Yani ekmek, makarna, pilav, hamurişi yok
Muhteşem bir çay. Herkese tavsiye ederim
Aralık'ın 9unda tekrar tartılıcam tekrar gelişmeleri yazarım
65-70 kg arası olsan bence yeterli. Boyun uzun çünküAcikmiyorm diye 2 öğün yiyorum sence bnm boyuma göre kc kilo olmam lazım canm
Doğadanin 9lu çayını alıyorum. Sallama 20 tane oluyor zaten içinde. Sıcak suya 1 tanesini koyuyorsun 5 dakika demliyorsun sonra da o poşeti cikariyosun içinden. Bu kadar. Günde 3 tane icebilirsinBende kilo veremiyorum uzun süredir bu çayı tam olarak nasıl yapıyorsunuz
Tamam teşekkürler nerden alıyorsun pekiDoğadanin 9lu çayını alıyorum. Sallama 20 tane oluyor zaten içinde. Sıcak suya 1 tanesini koyuyorsun 5 dakika demliyorsun sonra da o poşeti cikariyosun içinden. Bu kadar. Günde 3 tane icebilirsin
Ben 65 i öylesine dedim zaten gayet iyisin esin haklı zayiflamasan da olur. Benim boyum kısa 157Senin boyun kaç ?
Migrosta bulabildim sadeceTamam teşekkürler nerden alıyorsun peki
Yok evli değilim. 20 yaşındayım okuyorumYok zatiflasm daha iyi olur sen evlimisin bunları sorsam bna kizmassin demi
63.500 kiloyum 55 olmak istiyorumHm anladım senin fazla kilon yok demi
canim dogadan 9lu cay olarakmi migrosta var .yarin almayi dusunuyorum bi resim atabilirmisin??Migrosta bulabildim sadece
Google a doğadan 9lu çay yazarsaniz çıkar. Ben fotoğraf atmayı bilmiyorumcanim dogadan 9lu cay olarakmi migrosta var .yarin almayi dusunuyorum bi resim atabilirmisin??