43 yaş tüp bebek deneyimim

Hangi hastahane de tedavi gordunuz?

Günaydınlaarr :) Kontrolüm vardı bugün. Bugün 16. gün artık sona yaklaştım. Çarşamba günü opu olacağım
Yumoşlar büyümüş. Büyük olan 30 mm olmuş onu da çekeceklermiş. Diğerleri de 21 mm, 19mm ve 18,5 mm olmuşlar. Bugün sabah cetrotide yaptım akşam da gonal-f yapacağım son kez. Gonal-f bitmişti elimde. Bugünkü dozu merkezden verdiler. Fazla kalan ilaçları kullanıyorlarmış. Çok rahatlattı bu beni yoksa bir kutu almam gerekecekti.
Kan verdim. Kan sonucuma göre arayıp çatlatma iğnesini yapacağım saati söyleyecekler. Bir de endol fitil verdiler. Bugün akşam 1, yarın sabah ve akşam bir ve opu günü sabah 6'da bir tane makattan kullanacakmışım.
Heyecanlıyım içim kıpır kıpır :)

İnşallah güzel haberleriniz bekliyoruz Nasılsınız? Siz yarın kan testi yaptıracaktınız değil mi?

ilaç kullanıyorsanız yumurtlama masajı kist oluşturabilirmiş. Siz doktorunuza danışmadan yapmayın böyle birşey
Pcos larda kist oluşturabiliyormuş ama bizim gibi yumurta sayısı az olduğunda kullanılabilir demişti doktorum. Ama tabiki de en doğrusu kendi doktoruna danışması

Endol ne için acaba? Birde önde olan yumurtanın çatlama ihtimali düşünülmedi mi çünkü diğerlerinide etkileyebilir diye biliyorum.

Ne güzel haber inşallah hepsi olgun çıkar ve döllenir Siz nerde tedavi görüyorsunuz bu arada

İnşallah güzel haberleriniz bekliyoruz Nasılsınız? Siz yarın kan testi yaptıracaktınız değil mi?
Merhabalar
Teşekkür ederim iyiyim.Evrene olumlu enerji gönderiyorum....Evet yarın kan testti yaptıracağım. Sonucun olumlu olduğunu gördüğümde çokkk daha iy olacağım.Siz nasılsınız. Siz Ne durumdasınız

Endol ne için acaba? Birde önde olan yumurtanın çatlama ihtimali düşünülmedi mi çünkü diğerlerinide etkileyebilir diye biliyorum.
Endol benim bildiğim ağrı kesici ama ne için verdiklerini bilemiyorum. Geçen salıdan beri çatlamasınlar diye cetrotide kullanıyorum. Bugün sabah sonuncuyu yaptım. Bugün çatlatma iğnesini de yapacağım. Daha henüz saatini bilmiyorum. Arayıp haber verecekler. Endol belki ağrım olmasın diye olabilir biri çok büyüdü belki çatlarken ağrı yapıyordur..

Ne güzel haber inşallah hepsi olgun çıkar ve döllenir Siz nerde tedavi görüyorsunuz bu arada
İnşallah benim de dilediğim hepsinin kaliteli çıkması ve döllenmesi :) Önceki tedavilerimde bu boyutta bir yumurtam oluyordu diğer ufaklar yetişemiyordu. Bu sefer iyi boyutlu 3 tane olmasından umutluyum
Ben Novaart'ta tedavi görüyorum. Ahmet Erdem doktorum.

Teşekkür ederim ben de iyiyim. çarşamba yumurtlarım toplanacak, heyecanlıyım... Siz olumlu enerji göndermeye devam edin, en iyisi bu, dilerim ki yarın olumlu sonuç alırsınız

Şimdi anladım bu ağrı kesiciler yumurta çatlamasını engelliyor. O yüzden vermişlerdir. Banada brufen tablet vermişlerdi. Yan etkilerini okursanız hamileliğe engel olabilir diyé yazar yani çatlamayı engelliyor.

Prospektüse baktım evet öyle yazıyor. O zaman erken çatlamasın diye vermişler.

Ben de mehmet erdem de tedavi gördüm bayramda negatif oldu bu hafta tekrar gidip ne zaman başlayacağımızı sorcaz. Aklımda ahmet erdemle devam etme fikri de var :) memnun musun drdan

Ben de mehmet erdem de tedavi gördüm bayramda negatif oldu bu hafta tekrar gidip ne zaman başlayacağımızı sorcaz. Aklımda ahmet erdemle devam etme fikri de var :) memnun musun drdan
Ben çok memnunum. Her iki doktor da çok iyi bence. Ben Gazi’den bir hocanın tavsiyesiyle gittim novaart’a. Her ikisi de çok başarılı demişlerdi bana. Biz de eşimle internet sitelerine baktık ve fotoğrafta gülümseyen doktoru seçtik
Doktorlar zaten birbirlerinin yerine de bakıyor. Geçen hafta Mehmet hoca yoktu onun hastalarına da Ahmet hoca bakıyordu. Aralarında fark olduğunu düşünmüyorum. Hangi doktorla rahat edecekseniz onunla devam edin bence.
Bugünkü muayeneme Hatice hanım girdi. O da konuya çok hakim bir izlenim bırakıyor bende. Ben önceki tedavilerimde hep sorguladım, okudum araştırdım. Bu sefer yapmıyorum. Merkeze çok güvendim, kendimi onlara teslim ettim ve akışına bıraktım.

Eveet biraz önce ovitrelle’yi yaptım. Artık bana düşen çarşambayı beklemek olacak
Hadi bakalım hayırlısı biz de çarşamba günü öğleyin görüşmeye gitcez bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izlemeliyiz onu görüşcez. Duruma göre mehmet hocayla devam etcez ya da ahmet hocaya geçicez kısmet artık. Umarım yarın da güzel haberler paylaşırsın :)

Teşekkür ederim. Yarın müsaitlerse iki doktorla da görüşün, böylece kafanızda soru işareti kalmaz. Hangisine içiniz ısınırsa onunla devam edersiniz. Bence ikisi arasında bir fark yoktur, benim seçim kriterim fotoğrafta gülümseyeni seçmekti :) Ben burayı bana öneren doktoruma çok güveniyorum, 20 senedir sedef nedeniyle beni takip eden prof, görüşleri benim için çok değerlidir. Ondan çok rahatım, o her ikisinin de çok başarılı olduğunu söyledi.
Önceki tedavilerde hep tedaviye çok dahil oluyordum. Sürekli e2 değerlerime bakıp okuyordum araştırıyordum. Fazlaca da kafamı takıyordum. O da beni stres yapıyordu. Bu sefer kullanmam gereken ilaç dozları dışında hiçbir şey bilmiyorum. Ne başlangıç e2 değerim, ne bitişteki değer hatta kan aldıklarında hangi testlere baktılar hiçbirini bilmiyorum. Bu bilmemezlik durumumum rahat kalmamda büyük payı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten olduğu gibi akışına bıraktım. Benim için zamanı geldiyse olacağına inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…