43 yaş tüp bebek deneyimim

Hepsi ayrı ayrı mıydı genelde folik asit tabletletin içinde oluyor bir çoğu onlardan mı kullandınız ?
Ben embriyologidilbozkurt’tan destek aldım. O vitaminleri multivitamşn olarak almamı istemedi. En fazla 3-4 ü birarada olsun dedi

Eklentiler

• 24C6E375-38A6-4BA4-9AEA-C1116103A4BC.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 364
Ben henüz beta takibi aşamasına gelemedim ama bildiğim biraz daha fazlaca artması gerektiği. Umarım miniğiniz güzelce tutunur size
Doktorunuz ne diyor?
Çok teşekkür ederim İnşallah.Hepimizin minikleri tutunsun bizlere.
Salı günü tekrar gideceğim.Bakalım inşallah rabbim

İnanılmaz ilk kez 1. gün embriyosu duyuyorum. Gerçekten çok kaliteli yumurtalarınız oluşmuş. Aldığınız vitaminlerin bazılarını ben de kullanıyorum. Umarım bende de işe yarar

İnsanın bu zorlu yolda yalnız olmadığını bilmesi çok değerli. Desteğiniz için teşekkürler. İnşallah hepimiz sizin gibi bu süreci ardımızda bırakıp dilediğimize kavuşuruz

Dün kontrolüm vardı. Perşembe günü kayıp olan 2 yumurtam da ortaya çıktı :) Ben geçen hafta inanılmaz kabızlık yaşadım. Çok gazım da vardı. Bazen bağırsak durumu ultrasonda görülmesini engelleyebiliyormuş. Boşa telaş etmişim yumurtalarım kayboldu diye :)
1 önde giden yumurtam var zaten çok büyümüş 25 mm. Onu feda etmeye karar vermiştik dediler. Kalan 3 taneyi toplamak istiyorlar. 2 tanesi 16 mm biri de 16.5 mm. Hala gonal-f ve cetrotide kullanmaya devam ediyorum. Yarın tekrar kontrolüm var. Yeteri kadar büyümüşlerse opu için gün belirleyecekler. Kasıklarımda hissedilir bir baskı ve hafif ağrı var. Faaliyetteler hadi büyüyün yumoşlarım

Yumurtlama masajlarını ve yürüyüşü mutlaka dene

Boşuna uzulmussunuz demekki:)
25 mm olan ise yaramayacak mi peki? Çatlayacak mi

Boşuna uzulmussunuz demekki:)
25 mm olan ise yaramayacak mi peki? Çatlayacak mi
Evet boşuna kafama takmışım Onu da alacaklar ama içi boş çıkar büyük ihtimalle dediler.
Önceki tedavilerimde önde giden büyüyünce çatlatma iğnesi yapıp opu yapıyorlardı. Ufaklıklar büyüğe yetişemiyordu. Bu sefer tam tersini yapmaları hoşuma gitti açıkçası. Daha çok yumurta daha çok şans

İnanılmaz ilk kez 1. gün embriyosu duyuyorum. Gerçekten çok kaliteli yumurtalarınız oluşmuş. Aldığınız vitaminlerin bazılarını ben de kullanıyorum. Umarım bende de işe yarar
Merhaba
Rabbim umutlarımızı/umutlarınızı mutluluğa çevirdin inşallah
Kullandığınız vitaminleri bende öğrenmek istesem...

Merhaba
İnşallah hepimizin umutları mutluluğa dönüşür
Omega3, new life koenzim, d vitamini, melatonin, folik asit, c vitamini alıyorum. Doktorum önceki ay astalife almamı istedi. İki üç gün önce bitti o. Bir de sabahları aç karnına arı sütü alıyorum.

Merhaba
İnşallah hepimizin umutları mutluluğa dönüşür
Omega3, new life koenzim, d vitamini, melatonin, folik asit, c vitamini alıyorum. Doktorum önceki ay astalife almamı istedi. İki üç önce bitti o. Bir de sabahları aç karnına arı sütü alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…