- 11 Nisan 2022
- 1.312
- 3.094
- 45
CoenzimHangi vitaminleri kullandınız acaba?
Omega3
C vitamini
Folik asit ve b12’yi metil formatta aldım
Melatonin
Bromelain
ACE plus selenyum
D3k2
Magnezyum/çinko / calcium
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CoenzimHangi vitaminleri kullandınız acaba?
Hepsi ayrı ayrı mıydı genelde folik asit tabletletin içinde oluyor bir çoğu onlardan mı kullandınız ?Coenzim
Omega3
C vitamini
Folik asit ve b12’yi metil formatta aldım
Melatonin
Bromelain
ACE plus selenyum
D3k2
Magnezyum/çinko / calcium
Ben embriyologidilbozkurt’tan destek aldım. O vitaminleri multivitamşn olarak almamı istemedi. En fazla 3-4 ü birarada olsun dediHepsi ayrı ayrı mıydı genelde folik asit tabletletin içinde oluyor bir çoğu onlardan mı kullandınız ?
Teşekkürler cevap için bende alırsam bakarım bunlaradaBen embriyologidilbozkurt’tan destek aldım. O vitaminleri multivitamşn olarak almamı istemedi. En fazla 3-4 ü birarada olsun dedi
Çok teşekkür ederim İnşallah.Hepimizin minikleri tutunsun bizlere.Ben henüz beta takibi aşamasına gelemedim ama bildiğim biraz daha fazlaca artması gerektiği. Umarım miniğiniz güzelce tutunur size
Doktorunuz ne diyor?
Sağlıkla kolaylıkla aksın yolunuzTeşekkürler cevap için bende alırsam bakarım bunlarada
İnanılmaz ilk kez 1. gün embriyosu duyuyorum. Gerçekten çok kaliteli yumurtalarınız oluşmuş. Aldığınız vitaminlerin bazılarını ben de kullanıyorum. Umarım bende de işe yararİzmir Medicalpark’ta oldum tedavimi gerçekten merkezden ve doktorlarımdan çok memnunum.
2 opudan 6 embriyom oldu. Şükür hepsi 5i gördü ama komik olan şu ki benim 2. Transferim 1. Gün yapıldı . Yani tutan embriyom 1. Gün embriyosu.
Ben tedaviye başlamadan ve tedavi sırasında çok ciddi vitamin desteği kullandım sanırım onun etkisi çok var.
İnsanın bu zorlu yolda yalnız olmadığını bilmesi çok değerli. Desteğiniz için teşekkürler. İnşallah hepimiz sizin gibi bu süreci ardımızda bırakıp dilediğimize kavuşuruzGöz gezdirirken denk geldi konunuz. Umarım tedavisi süren tüm arkadaşların hayırlı sonuçlanır tedavisi. Zamanında bu çok uzun yorucu yoldan ben de geçtim.Bütün yaşanılan bu korku, endişeyi çok yakından biliyorum.
Çok şükür Rabbim 4. transferimde anne olmayı nasip etti. 2 yaşına yaklaşan bir kızım var şimdi kucağımda
Sadece umudunuzu hep ayakta tutun demeye geldim. Yaşarken o kadar zorlandığım o zamanları hatırlamıyorum şimdi. Dünyanın ilacı, iğnesi, tedavisi hepsi ardımda kaldı. Şimdi duam bu yolda olan tüm anne adaylarına. İnşallah hepsinin gönlündeki nasip olur.
Yumurtlama masajlarını ve yürüyüşü mutlaka deneDün kontrolüm vardı. Perşembe günü kayıp olan 2 yumurtam da ortaya çıktı :) Ben geçen hafta inanılmaz kabızlık yaşadım. Çok gazım da vardı. Bazen bağırsak durumu ultrasonda görülmesini engelleyebiliyormuş. Boşa telaş etmişim yumurtalarım kayboldu diye :)
1 önde giden yumurtam var zaten çok büyümüş 25 mm. Onu feda etmeye karar vermiştik dediler. Kalan 3 taneyi toplamak istiyorlar. 2 tanesi 16 mm biri de 16.5 mm. Hala gonal-f ve cetrotide kullanmaya devam ediyorum. Yarın tekrar kontrolüm var. Yeteri kadar büyümüşlerse opu için gün belirleyecekler. Kasıklarımda hissedilir bir baskı ve hafif ağrı var. Faaliyetteler hadi büyüyün yumoşlarım
Boşuna uzulmussunuz demekki:)Dün kontrolüm vardı. Perşembe günü kayıp olan 2 yumurtam da ortaya çıktı :) Ben geçen hafta inanılmaz kabızlık yaşadım. Çok gazım da vardı. Bazen bağırsak durumu ultrasonda görülmesini engelleyebiliyormuş. Boşa telaş etmişim yumurtalarım kayboldu diye :)
1 önde giden yumurtam var zaten çok büyümüş 25 mm. Onu feda etmeye karar vermiştik dediler. Kalan 3 taneyi toplamak istiyorlar. 2 tanesi 16 mm biri de 16.5 mm. Hala gonal-f ve cetrotide kullanmaya devam ediyorum. Yarın tekrar kontrolüm var. Yeteri kadar büyümüşlerse opu için gün belirleyecekler. Kasıklarımda hissedilir bir baskı ve hafif ağrı var. Faaliyetteler hadi büyüyün yumoşlarım
Yumurtlama masajını ilk kez duydum. Deneyeceğim.Yumurtlama masajlarını ve yürüyüşü mutlaka dene
Evet boşuna kafama takmışım Onu da alacaklar ama içi boş çıkar büyük ihtimalle dediler.Boşuna uzulmussunuz demekki:)
25 mm olan ise yaramayacak mi peki? Çatlayacak mi
Yumurtlama masajını ilk kez duydum. Deneyeceğim.
ilaç kullanıyorsanız yumurtlama masajı kist oluşturabilirmiş. Siz doktorunuza danışmadan yapmayın böyle birşeyYumurtlama masajını ilk kez duydum. Deneyeceğim.
Merhabaİnanılmaz ilk kez 1. gün embriyosu duyuyorum. Gerçekten çok kaliteli yumurtalarınız oluşmuş. Aldığınız vitaminlerin bazılarını ben de kullanıyorum. Umarım bende de işe yarar
İnşallah hepimizin umutları mutluluğa dönüşürMerhaba
Rabbim umutlarımızı/umutlarınızı mutluluğa çevirdin inşallah
Kullandığınız vitaminleri bende öğrenmek istesem...
İnşallah hepimizin umutları mutluluğa dönüşürMerhaba
Rabbim umutlarımızı/umutlarınızı mutluluğa çevirdin inşallah
Kullandığınız vitaminleri bende öğrenmek istesem...
Merhaba
umudunuzu sakın kaybetmeyin . Evet bu süreç maddi ve manevi çok ama çok zor.Dışarıdan göründüğü gibi değil.bende iki defa tüp bebek tedavisi gördüm sonra doktor değişikliğine gittim. Önce Rabbim sonra İrenbe Dr Alper sayesinde 8 ay tedavi süresini oldu. Yumurta toplama gibi......şuan 20 günlük hamileyim.Kalp atışını duyunca ya kadar tedirğinim. Yaşım( 44 yaş) gereği sürekli kan tahlili yaptırıyorum.
Rabbim hepimizin umudunu mutluluğa çevirsin.