43 yaş tüp bebek deneyimim

Degerlerin nasildi peki.fsh ve amh

Fsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordun
Yok herhangi bir ilaç almadım fsh için, herhangi bir bitkisel kür de yapmadım. Uzun süredir sadece vitamin desteği kullandım. Omega3, melatonin ve coenzim.

cagcag78 çok geçmiş olsun ya, daha önce anestezide böyle bir sıkıntı yaşamış mıydın ilk kez mi oldu
İnşallah ikisi de dollenir, taze transfer olacak gibi değil mi:)

Fsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordun
Sigara içiyorum. Eskiden çok içerdim ama şimdi yaklaşık bir paket içiyorum ne yazık ki. Bırakmayı denemek istiyorum bakalım inşallah

cagcag78 çok geçmiş olsun ya, daha önce anestezide böyle bir sıkıntı yaşamış mıydın ilk kez mi oldu
İnşallah ikisi de dollenir, taze transfer olacak gibi değil mi:)
Teşekkür ederim. Daha önce hiç anestezide böyle bir sıkıntım olmamıştı, ilk kez oldu ve bu beni korkuttu.
İnşallah ikisi de döllenir tek dileğim bu şu an evet transfer aşamasına gelirsem taze olacak :)

Baktılar da kaç bilmiyorum, sormadım hiç. Tümüyle akışına bıraktım bu tedaviyi ve bu sayede stres olmadım. Ne derlerse onu yaptım sadece.
En iyisini yapmissin.senin esin de sorun varmiy di.Cnm orda hormon tahlillerine sperm tahlillerine ucret aliniyor mu?

En iyisini yapmissin.senin esin de sorun varmiy di.Cnm orda hormon tahlillerine sperm tahlillerine ucret aliniyor mu?
Eşimde sorun yok. Hatta hiç sorun olmadığı için bu sefer tahlil yaptırmasını bile istemediler. İstedikleri bazı testler oldu biz sağlık ocağında yaptırdık. Hocalar Gazi’nin hocası olduğu için oraya da yönlendirebilirler.

Sagol cnm.ins.ikisi de tutar dualarimiz seninle.senin ki olcak arkasindan da benim olcak insallah.oyle hissettim cnm

Ben de bugün neden olumsuz olduğuna dair dr la görüşmeye gittim. Çarşamba biyopsi yapacaklar anestezili olsun istedim. Eşime de dna hasarı testi yapacaklar. Sonrasında 1 ay ara vereceğiz. Ve 1 tüp bebek daha deneyeceğiz.. Mehmet hoca ilk defa bugün uzun uzun konuştu ve ilgilendi. Çok hoşuma gitti. Haftayı da atlatırsak bakalım bizi neler bekleyecek

Çok sevindim sizin adınıza. En azından yolunuzu çizdiniz umarım sonuçlarınız da iyi çıkar da tedavinize tekrar başlarsınız

Kafamda deli sorular :) maddi olarak da zorlayacak bir sürecin içindeyiz. Hakkımızda hayırlısı
O sorular benden de gitmiyor Maddi olarak çok zorlu evet bu tedaviler ne yazık ki bayağı maliyetli. Umarım çabalarınızın sonucunu alırsınız. Ama bakın en azından tedavinizle ilgili belirsizlik kalktı. Belirsizlik insanı çok yoruyor.
Ben de gece hiç uyuyamadım. Yatınca döllendiler mi acaba diye düşünüp durdum. Bakalım aramalarını bekleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…