Degerlerin nasildi peki.fsh ve amhArkadaşlar merhaba ben 43 yaşındayım 2 yıl önce tüp bebek yaptırmak için randavü aldım hamileymişim.kalp atışı olmadı kürtaj
Geçen yıl tüp bebek yaptırdım negatif
Sürekli her adet öncesi hamilelik test yapmalar negatifi görüp inanmayıp tekrar yapmalar her ay yumurtlama takibi derken psikolojik olarak çöktüm.ve bu ay bıraktım hiç umursamadım ve hamileyim şuan 5 haftalık.stres hamile kalınmıyor onu anladım .inşallah sağlıklı ilerler de kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım
Yok herhangi bir ilaç almadım fsh için, herhangi bir bitkisel kür de yapmadım. Uzun süredir sadece vitamin desteği kullandım. Omega3, melatonin ve coenzim.Fsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordun
Sigara kulaniyormusun pekiYok herhangi bir ilaç almadım fsh için, herhangi bir bitkisel kür de yapmadım. Uzun süredir sadece vitamin desteği kullandım. Omega3, melatonin ve coenzim.
Sigara içiyorum. Eskiden çok içerdim ama şimdi yaklaşık bir paket içiyorum ne yazık ki. Bırakmayı denemek istiyorum bakalım inşallahFsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordun
Teşekkür ederim. Daha önce hiç anestezide böyle bir sıkıntım olmamıştı, ilk kez oldu ve bu beni korkuttu.cagcag78 çok geçmiş olsun ya, daha önce anestezide böyle bir sıkıntı yaşamış mıydın ilk kez mi oldu
İnşallah ikisi de dollenir, taze transfer olacak gibi değil mi:)
Cnm senin E2 hormonun kactiTeşekkür ederim. Daha önce hiç anestezide böyle bir sıkıntım olmamıştı, ilk kez oldu ve bu beni korkuttu.
İnşallah ikisi de döllenir tek dileğim bu şu anevet transfer aşamasına gelirsem taze olacak :)
Baktılar da kaç bilmiyorum, sormadım hiç. Tümüyle akışına bıraktım bu tedaviyi ve bu sayede stres olmadım. Ne derlerse onu yaptım sadece.Cnm senin E2 hormonun kacti
En iyisini yapmissin.senin esin de sorun varmiy di.Cnm orda hormon tahlillerine sperm tahlillerine ucret aliniyor mu?Baktılar da kaç bilmiyorum, sormadım hiç. Tümüyle akışına bıraktım bu tedaviyi ve bu sayede stres olmadım. Ne derlerse onu yaptım sadece.
Eşimde sorun yok. Hatta hiç sorun olmadığı için bu sefer tahlil yaptırmasını bile istemediler. İstedikleri bazı testler oldu biz sağlık ocağında yaptırdık. Hocalar Gazi’nin hocası olduğu için oraya da yönlendirebilirler.En iyisini yapmissin.senin esin de sorun varmiy di.Cnm orda hormon tahlillerine sperm tahlillerine ucret aliniyor mu?
Sagol cnm.ins.ikisi de tutar dualarimiz seninle.senin ki olcak arkasindan da benim olcak insallah.oyle hissettim cnmEşimde sorun yok. Hatta hiç sorun olmadığı için bu sefer tahlil yaptırmasını bile istemediler. İstedikleri bazı testler oldu biz sağlık ocağında yaptırdık. Hocalar Gazi’nin hocası olduğu için oraya da yönlendirebilirler.
Geçen yıl tüp bebek yaptırırken amh0,75Degerlerin nasildi peki.fsh ve amh
Esiniz de sorun varmiydiGeçen yıl tüp bebek yaptırırken amh0,75
Fsh 5.99 du başka hiç ölçüm yaptırmadım
Çok teşekkür ederimSagol cnm.ins.ikisi de tutar dualarimiz seninle.senin ki olcak arkasindan da benim olcak insallah.oyle hissettim cnm
Çok sevindim sizin adınıza. En azından yolunuzu çizdiniz umarım sonuçlarınız da iyi çıkar da tedavinize tekrar başlarsınızBen de bugün neden olumsuz olduğuna dair dr la görüşmeye gittim. Çarşamba biyopsi yapacaklar anestezili olsun istedim. Eşime de dna hasarı testi yapacaklar. Sonrasında 1 ay ara vereceğiz. Ve 1 tüp bebek daha deneyeceğiz.. Mehmet hoca ilk defa bugün uzun uzun konuştu ve ilgilendi. Çok hoşuma gitti. Haftayı da atlatırsak bakalım bizi neler bekleyecek
Sperm kalitesi iyi değil kötüde değildi sadece adet sonrası iki defa ilişki yaşadık ben Türkiye geldimEsiniz de sorun varmiydi
Çok sevindim sizin adınıza. En azından yolunuzu çizdiniz umarım sonuçlarınız da iyi çıkar da tedavinize tekrar başlarsınız
Kafamda deli sorular :) maddi olarak da zorlayacak bir sürecin içindeyiz. Hakkımızda hayırlısı sen nasılsın bu arada
O sorular benden de gitmiyorKafamda deli sorular :) maddi olarak da zorlayacak bir sürecin içindeyiz. Hakkımızda hayırlısı