43 yaş tüp bebek deneyimim

Hemşire aradı, cetrotide'a bugün başlayacakmışım. 14.00'te onu yaptım. Yarın da 13.00'te yapacağım.

Merhaba
umudunuzu sakın kaybetmeyin . Evet bu süreç maddi ve manevi çok ama çok zor.Dışarıdan göründüğü gibi değil.bende iki defa tüp bebek tedavisi gördüm sonra doktor değişikliğine gittim. Önce Rabbim sonra İrenbe Dr Alper sayesinde 8 ay tedavi süresini oldu. Yumurta toplama gibi......şuan 20 günlük hamileyim.Kalp atışını duyunca ya kadar tedirğinim. Yaşım( 44 yaş) gereği sürekli kan tahlili yaptırıyorum.
Rabbim hepimizin umudunu mutluluğa çevirsin.

Bu arada sakın buca Tınaztepe Dr Erdal Beye gitmeyin.Sırf zaman kaybı ve maddi kayıp
oldu benim için

Merhabalar ben de iki tedaviden sonra doktorumu değiştirdim. Bu sefer öncekiler gibi gergin değilim ve umutluyum. Sizin için çok sevindim Allah sağlıkla tamamını getirsin, sağlıkla kavuşun inşallah Dilerim benim de umudum mutluluğum olsun.

Ben 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Ankara Genart, İstanbul Bahçeci Umut ve Bülent Traş’taki denemelerim negatif oldu. Antalya Ivf’te pozitife kavuştum.
Uzun bir süreçten sonra kızınıza kavuşmuşsunuz. Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
Bana da umut oldunuz belki de benim için de doğru zaman budur…

Sanırım aynı yaştayız size pgt önerildi mi ? Bence yumurta sayınız çok iyi İnşallah hepsi döllenir ve sağlıklı embriyolarınız olur

@Vatkenaydusamtayms Antalya ivf’te size diğerlerinden farklı bir tedavi mi uygulandı? Benim önceki tedavilerim birebir yanıydı bu sefer farklı bir protokol izleniyor.
Herşeyden önce hormona boğmadı. Bülent Traş Humatrope diye büyüme hormonu verdi. Yüzüme yaptırdığım dolgular bile şişti. Takibini bizzat doktor kendi yaptı. Başta kızamık aşısı oldum. Bende negatifmiş meğer. Sıvı ultrason yaptı. Ve genetik taramaya yollamadı. Bozuk olan embriyo zaten tutunmaz dedi. Anne rahmi bazen bozuk olanları tamir edebiliyormuş. Bir de genetik tarama işleminde embriyo zarar görebiliyormuş.

Sanırım aynı yaştayız size pgt önerildi mi ? Bence yumurta sayınız çok iyi İnşallah hepsi döllenir ve sağlıklı embriyolarınız olur
Pgt şu ana kadar hiç önerilmedi bana. Bugünkü kontrolde 4 değil de sadece 2 tane görünüyor dedi doktor biraz kafam karıştı. Umarım hepimizin sağlıklı embriyoları olur

Belirli bir yaştan sonra çok hormon alınca yumurta kalitesi düşüyor diye biliyorum. En iyisi kararında kullanmak. Genetik tarama bana hiç önerilmedi. Ben de hiç yaptırayım demedim. Gittiğim doktorlar uygun görselerdi önerirlerdi herhalde diye düşündüm

Bugün sabah kontrolüm vardı. Ultrasonda 2 yumurta gördü doktor. 14 ve 11 mm. Önceki kontrolde 4 taneydi. Kafam karıştı biraz da moralim düştü. Sizler de böyle bir durum oldu mu hiç?

Kan verdim. Değerimin düşüp düşmediğine bakacaklarmış. Bugün 12.00'de cetrotide yapıcam akşama da onların söyleyeceği dozda gonal-f'e devam edeceğim. Cumartesi kontrolüm var.

Benim son tedavimde 3 folikül ile başladık ama 2 si ilaçla büyüdü ve sadece biri olgun çıkıp döllendi

Yaş faktöründen dolayı ilk deneme başarısız olursa 2-3. denemelerde genetik tarama yapıyorlar. Benim Bahçeci Umut ve Bülent Traş genetik yaptı. Aslında Bahçeci Umut’ta genetikten sağlam gelen bir tane embriyom çıkmıştı. Transfer edildi, tutmadı. Doktor “rahminde enfeksiyon varmış” dedi. Ben de “mağdem böyle bir ihtimal vardı niye baştan kontrol etmediniz” diye çok öfkelenmiştim. Bahçeçi Umut İspanya’da yapıyor bu işlemi. Bülent Traş kendi bünyesinde.
Size de kolaylıklar dilerim. Rabbim çabalarınızın karşılığını verir inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…