43 yaş tüp bebek deneyimim

Bu benim 3. tedavi belki bu sefer istenir bilemiyorum. Doktorların bazı ihtimalleri söylemiyor olması çok sinir bozucu gerçekten.
Çok teşekkür ederim. İnşallah çabalarımın karşılığını alırım

Benim merkez mutlataka 5. gün ve pgt önerdi yaştan dolayı İlkinde genetikten geçen tek embriyom var ikincisi olumsuz geldi malasef Bu ay ilk kez transfer olacağım
Benim yumurtalar hiç 5. güne gidecek gibi değillerdi. Birinde 3. gün donduruldu, diğerinde 4. gün transfer oldum. Belki yumurtalar 5. güne gidecek durumda olursa bana da önerebilirler bilemiyorum.
Sizin adınıza çok sevindim Dilerim ki transferiniz olumlu sonuçlanır Bu ay yumurta toplanmadan mı transfer olacaksınız?

Evet ikinci opumda transfer yapmadılar hatta üzerine bir kez daha adet oldum Şimdi 2. adet başlayınca gideceğim Bu 3.gün ve 5. gün hep aklımı karıştırıyor Çünkü ilkinde 5 yumurta toplanıp 4 ü 3.gündü ama 5. güne tek kaldı Onun da test sonucu düşük oranda mozaik çıktı

Esasında ideali 5. günmüş ama benim yaş ve yumurta kalitesinden dolayı hiç 5. güne ulaşabilir embriyom olmadı. İlk tedavimde doktorum embriyonun iyi durumda olmadığını ama ikinci toplamada destek olarak kullabileceğimizi söyledi ve dondurmamı önerdi. İki embriyo birbirini desteklermiş dedi. İkincisine 1 tane yumurtam döllendi. Onda da 5. güne gitmekte zorlanır diye düşünüyoruz, anne rahmi en iyi laboratuvardan iyidir dedi. 4. günde bir önceki destek embriyosuyla beraber transfer oldum.
Yaşım daha genç olsa 5. güne gitmesini deneyin diyebilirdim belki ama risk almak istemedim. Çünkü tutan 3. ve 4. gün embriyoları da oluyor. Senin 5.gün embriyon var bana göre bu büyük bir şans. Umarım dilediğin gibi olur sonuç

Ben 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Ankara Genart, İstanbul Bahçeci Umut ve Bülent Traş’taki denemelerim negatif oldu. Antalya Ivf’te pozitife kavuştum.
Merhaba kızınız sağlıkla büyüsün.
Benimde bu Üçüncü tüp bebek tedavisi ilk ona testimde olumluydu. 4 defa yaptırdım kan tahlili
Fakat kan değerlerim beta degeri 204-275-380_387 çıktı. Yeterince yüksek değilmiş.Böyle diyince moral men üzüldüm.Salı günü tekrar yaptırcam.Sizin nasıldı kan değerleriniz

Kaç gün arayla yaptırdınız bu testleri?

Ben henüz beta takibi aşamasına gelemedim ama bildiğim biraz daha fazlaca artması gerektiği. Umarım miniğiniz güzelce tutunur size
Doktorunuz ne diyor?
Doktorum salı günüde tahlil yapalım ona göre ultrasondan bakalım
Bugün sağlık ocağı hemşiresi düşük olup birden yükselebilir deyince biraz huzurlu oldumRabbim sizin umudunuzu mutluluğa ulaştır ır hayırlısı ile

Amin inşallah... Sakin kalın lütfen stres de bebeğinizi kötü etkiler. Belki de geç tutunmuştur minnak. Umarım yükselir değeriniz

Geçmiş zaman olduğu için hatırlamıyordum ama foruma baktım. 10.günde 69’muş

Eklentiler

• D66907FA-982A-4028-A128-4AF237CD6586.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 105
Sevgili cagcag78;
42 yaşındayım, 38 yaşında evlendim, Sedef hastasıyım, geçen sene kendiliğinden olan gebeliğim var gelişimi durdu 10. Haftada kaybettim. Amh 0,54. Aralık sonunda tedaviye başladık (27 Aralık) 14 nisan da 2. Transferimde pozitifi gördük. Şuan 2. Aylık oldu. Tabiki DNA testi gelene kadar rahatlayamayacağıx ama umarım bu kadar benzerlik varken sonuç sana moral olur. Yaş sadece doğru embriyo bulana kadar problem. Elimden ne gelirse yardımcı olabilmek için yaparım . Sevgiler

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Tedavinizi nerede oldunuz acaba?

Sevgili pebbles22, sanki kendi yazdığım mesajı okuyormuşum gibi geldi. Büyük tesadüf o kadar benzer yanımız var ki umarım ben de doğru embriyomu bulabilirim. Yalnız olmadığımı bilmek bana çok iyi geldi.
Sen zaten en zor kısmı geride bırakmışsınız. Gözünüz aydın. Dna testinin normal gelmesini ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum
Fiilen 3. tedavim ama 2.transferim olacak bu sefer. Tabi o aşamaya gelebilirsem.. Tedaviniz nerede olmuştu? Sonuçta kaç embriyonuz vardı?

İzmir Medicalpark’ta oldum tedavimi gerçekten merkezden ve doktorlarımdan çok memnunum.
2 opudan 6 embriyom oldu. Şükür hepsi 5i gördü ama komik olan şu ki benim 2. Transferim 1. Gün yapıldı . Yani tutan embriyom 1. Gün embriyosu.
Ben tedaviye başlamadan ve tedavi sırasında çok ciddi vitamin desteği kullandım sanırım onun etkisi çok var.

Hangi vitaminleri kullandınız acaba?

Göz gezdirirken denk geldi konunuz. Umarım tedavisi süren tüm arkadaşların hayırlı sonuçlanır tedavisi. Zamanında bu çok uzun yorucu yoldan ben de geçtim.Bütün yaşanılan bu korku, endişeyi çok yakından biliyorum.
Çok şükür Rabbim 4. transferimde anne olmayı nasip etti. 2 yaşına yaklaşan bir kızım var şimdi kucağımda
Sadece umudunuzu hep ayakta tutun demeye geldim. Yaşarken o kadar zorlandığım o zamanları hatırlamıyorum şimdi. Dünyanın ilacı, iğnesi, tedavisi hepsi ardımda kaldı. Şimdi duam bu yolda olan tüm anne adaylarına. İnşallah hepsinin gönlündeki nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…