Ayy hadi inşallahGünaydınlar
Şimdi verdim
Ama çim kıpır kıpır meraktan ölce inşallah sonuç olumlu çıkarda müjdel haberi size yazarım.
Teşekkür ederim. Yarın müsaitlerse iki doktorla da görüşün, böylece kafanızda soru işareti kalmaz. Hangisine içiniz ısınırsa onunla devam edersiniz. Bence ikisi arasında bir fark yoktur, benim seçim kriterim fotoğrafta gülümseyeni seçmekti :) Ben burayı bana öneren doktoruma çok güveniyorum, 20 senedir sedef nedeniyle beni takip eden prof, görüşleri benim için çok değerlidir. Ondan çok rahatım, o her ikisinin de çok başarılı olduğunu söyledi.
Önceki tedavilerde hep tedaviye çok dahil oluyordum. Sürekli e2 değerlerime bakıp okuyordum araştırıyordum. Fazlaca da kafamı takıyordum. O da beni stres yapıyordu. Bu sefer kullanmam gereken ilaç dozları dışında hiçbir şey bilmiyorum. Ne başlangıç e2 değerim, ne bitişteki değer hatta kan aldıklarında hangi testlere baktılar hiçbirini bilmiyorum. Bu bilmemezlik durumumum rahat kalmamda büyük payı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten olduğu gibi akışına bıraktım. Benim için zamanı geldiyse olTeşkkür ederim niyetim de o aslında ama yine mehmet hocayla devam etme hissi geldi birden. Diğerini de yoklarım bi müsaitse. Bu ara gitgellerim çok fazlaTeşekkür ederim. Yarın müsaitlerse iki doktorla da görüşün, böylece kafanızda soru işareti kalmaz. Hangisine içiniz ısınırsa onunla devam edersiniz. Bence ikisi arasında bir fark yoktur, benim seçim kriterim fotoğrafta gülümseyeni seçmekti :) Ben burayı bana öneren doktoruma çok güveniyorum, 20 senedir sedef nedeniyle beni takip eden prof, görüşleri benim için çok değerlidir. Ondan çok rahatım, o her ikisinin de çok başarılı olduğunu söyledi.
Önceki tedavilerde hep tedaviye çok dahil oluyordum. Sürekli e2 değerlerime bakıp okuyordum araştırıyordum. Fazlaca da kafamı takıyordum. O da beni stres yapıyordu. Bu sefer kullanmam gereken ilaç dozları dışında hiçbir şey bilmiyorum. Ne başlangıç e2 değerim, ne bitişteki değer hatta kan aldıklarında hangi testlere baktılar hiçbirini bilmiyorum. Bu bilmemezlik durumumum rahat kalmamda büyük payı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten olduğu gibi akışına bıraktım. Benim için zamanı geldiyse olacağına inanıyorum :)
O mesajların çoğunu ben de okudum. Ben memnunum, çok güvenilir bir referansla oraya başladım. Beklentinizin ne olduğuyla alakalı herhalde. Doktorlarından hemşirelerine herkes çok profesyonel. Benim deneyimim çok olumlu. Kalabalık olduğu doğru, muayeneler de hızlıca oluyor. Benim muayenem uzun sürsün üstüne de doktorlar uzun uzun konuşalım gibi bir beklentiniz varsa novaart size göre değil. Muayenelerin hızlı olması ve sabah kan verme işinin de halledilmesi benim açımdan çok iyi oldu. Her şey hallolup oradan direkt işe gidiyordum. Takıldığım sorular için aradığımda genellikle 5 dakika içinde cevabıyla döndüler ve mesai saatleri dışında sorabilmem için bir numara verildi. Sorularınız her halükarda cevaplanıyor. Benim görüşüme göre her şey tıkır tıkır işliyor.M Mulkacagcag78 kızlar novaartta kimileri yazmış hemşireler doz hesaplaması bile yapamıyor, kalabalık gir çık acele acele doktorlar ilgisiz vs. Gibi yorumlar yapmış. Ama sanırım doğru değil sizler memnunsunuz değil mi? Ne konularda eksik veya hangi konularda sizin için çok iyi? Bizi aydınlatır mısınız :)
İnşallah hepimiz görelimAnladım, ikinize de Cook teşekkür ederim, inşallah pozitif sonuçları görürsünüz en kısa surede
Geçmiş olsun inşaallah yarın güzel haberler alırsınız taze transfer mi olacaksınız progestan falan ne için?İnşallah hepimiz görelimBugün yumurta toplama vardı, 2 tane toplandı. Artık opu’yla ilgili görüş bildirebilirim. 9’da gelmem istenmişti, gittiğimde 5 dakika içinde aldılar. Hasta odaları gibi geniş ve ferah odalar ve 2 yataklı. Ben girdiğimde biri daha alınmak için bekliyordu. Önceki işlemlerim Hrs’de yapılmıştı. Orada bodrum katında küçük bölmeleri olan bir alan vardı. Hrs’den sonra burası bana çok konforlu geldi. Hemşire 3. sırada olduğumu söyledi ve yarım saat kadar bekledim. Ameliyathanede doktor uyuyacaksınız şimdi dediğinden sonra gözümü odada yatakta açtım. Bir süre dinlendikten sonra beni çıkardılar. Toplama işlemini Ahmet hoca yaptı ve sonrasında gelip korkuttun bizi dedi. Anesteziyle ilgili bir sorun yaşamışım. Oksijenim düşmüş ve tıkanmışım biraz. Sanırım aspire etmişler boğazım biraz ağrıyor. Sigara içmemle ilgili olduğunu söylediler. Neyse ki onların deneyimi sayesinde büyük bir sorun yaşamamışım
Yumurta toplama işlemi de olumlu geçti benim için. Mahremiyet konusunda evet biraz garipsedim tanımadığım biriyle aynı odada olmayı ama rahatsız edici değildi, sonuçta üstümde önlük vardı.
İnşallah hepimiz görelimBugün yumurta toplama vardı, 2 tane toplandı. Artık opu’yla ilgili görüş bildirebilirim. 9’da gelmem istenmişti, gittiğimde 5 dakika içinde aldılar. Hasta odaları gibi geniş ve ferah odalar ve 2 yataklı. Ben girdiğimde biri daha alınmak için bekliyordu. Önceki işlemlerim Hrs’de yapılmıştı. Orada bodrum katında küçük bölmeleri olan bir alan vardı. Hrs’den sonra burası bana çok konforlu geldi. Hemşire 3. sırada olduğumu söyledi ve yarım saat kadar bekledim. Ameliyathanede doktor uyuyacaksınız şimdi dediğinden sonra gözümü odada yatakta açtım. Bir süre dinlendikten sonra beni çıkardılar. Toplama işlemini Ahmet hoca yaptı ve sonrasında gelip korkuttun bizi dedi. Anesteziyle ilgili bir sorun yaşamışım. Oksijenim düşmüş ve tıkanmışım biraz. Sanırım aspire etmişler boğazım biraz ağrıyor. Sigara içmemle ilgili olduğunu söylediler. Neyse ki onların deneyimi sayesinde büyük bir sorun yaşamamışım
Yumurta toplama işlemi de olumlu geçti benim için. Mahremiyet konusunda evet biraz garipsedim tanımadığım biriyle aynı odada olmayı ama rahatsız edici değildi, sonuçta üstümde önlük vardı.
Canım çok geçmis olsun.senin fsh ve amh kacti?İnşallah hepimiz görelimBugün yumurta toplama vardı, 2 tane toplandı. Artık opu’yla ilgili görüş bildirebilirim. 9’da gelmem istenmişti, gittiğimde 5 dakika içinde aldılar. Hasta odaları gibi geniş ve ferah odalar ve 2 yataklı. Ben girdiğimde biri daha alınmak için bekliyordu. Önceki işlemlerim Hrs’de yapılmıştı. Orada bodrum katında küçük bölmeleri olan bir alan vardı. Hrs’den sonra burası bana çok konforlu geldi. Hemşire 3. sırada olduğumu söyledi ve yarım saat kadar bekledim. Ameliyathanede doktor uyuyacaksınız şimdi dediğinden sonra gözümü odada yatakta açtım. Bir süre dinlendikten sonra beni çıkardılar. Toplama işlemini Ahmet hoca yaptı ve sonrasında gelip korkuttun bizi dedi. Anesteziyle ilgili bir sorun yaşamışım. Oksijenim düşmüş ve tıkanmışım biraz. Sanırım aspire etmişler boğazım biraz ağrıyor. Sigara içmemle ilgili olduğunu söylediler. Neyse ki onların deneyimi sayesinde büyük bir sorun yaşamamışım
Canım çok gecmis olsun.senin fsh ve amh degerlerin kaçti?İnşallah hepimiz görelimBugün yumurta toplama vardı, 2 tane toplandı. Artık opu’yla ilgili görüş bildirebilirim. 9’da gelmem istenmişti, gittiğimde 5 dakika içinde aldılar. Hasta odaları gibi geniş ve ferah odalar ve 2 yataklı. Ben girdiğimde biri daha alınmak için bekliyordu. Önceki işlemlerim Hrs’de yapılmıştı. Orada bodrum katında küçük bölmeleri olan bir alan vardı. Hrs’den sonra burası bana çok konforlu geldi. Hemşire 3. sırada olduğumu söyledi ve yarım saat kadar bekledim. Ameliyathanede doktor uyuyacaksınız şimdi dediğinden sonra gözümü odada yatakta açtım. Bir süre dinlendikten sonra beni çıkardılar. Toplama işlemini Ahmet hoca yaptı ve sonrasında gelip korkuttun bizi dedi. Anesteziyle ilgili bir sorun yaşamışım. Oksijenim düşmüş ve tıkanmışım biraz. Sanırım aspire etmişler boğazım biraz ağrıyor. Sigara içmemle ilgili olduğunu söylediler. Neyse ki onların deneyimi sayesinde büyük bir sorun yaşamamışım
Bir sorun çıkmaz da transfere gelebilirsek taze transfer olacağım. Şu an tek dileğim ikisinin de sağlıkla döllenmesiGeçmiş olsun inşaallah yarın güzel haberler alırsınız taze transfer mi olacaksınız progestan falan ne için?
Ya evet sormayın ya bir başlayınca bırakması o kadar zor kiSigara bende içiyorum uzun yıllardır çok pişmanım başladığıma zaten yaş faktörümüz var birde sigara ekleniyor
Teşekkür ederim. Elimde eski testlerim vardı. Burada tedaviye başladığımda kan aldılar ama ne baktılar bilmiyorum, fsh bakmışlardır herhalde. Eski testlerimde fsh 5,44, amh 0,8’di. Amh iyice düşmüştür sanırım şimdi.Canım çok geçmis olsun.senin fsh ve amh kacti?
Canım çok gecmis olsun.senin fsh ve amh degerlerin kaçti?
Gözünüz aydın, hayırlı olsunArkadaşlar merhaba ben 43 yaşındayım 2 yıl önce tüp bebek yaptırmak için randavü aldım hamileymişim.kalp atışı olmadı kürtaj
Geçen yıl tüp bebek yaptırdım negatif
Sürekli her adet öncesi hamilelik test yapmalar negatifi görüp inanmayıp tekrar yapmalar her ay yumurtlama takibi derken psikolojik olarak çöktüm.ve bu ay bıraktım hiç umursamadım ve hamileyim şuan 5 haftalık.stres hamile kalınmıyor onu anladım .inşallah sağlıklı ilerler de kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım
Teşekkür ederim İnşallah sağlıkla ilerler Allah isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın, hayırlı olsunStresi geride bırakabilmek gerçekten çok önemli. Sizinki tam da mucize olmuş inşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız
Fsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordunTeşekkür ederim. Elimde eski testlerim vardı. Burada tedaviye başladığımda kan aldılar ama ne baktılar bilmiyorum, fsh bakmışlardır herhalde. Eski testlerimde fsh 5,44, amh 0,8’di. Amh iyice düşmüştür sanırım şimdi.