43 yaş tüp bebek deneyimim

Günaydınlar
Şimdi verdim
Ama çim kıpır kıpır meraktan ölce inşallah sonuç olumlu çıkarda müjdel haberi size yazarım.

M Mulka cagcag78 kızlar novaartta kimileri yazmış hemşireler doz hesaplaması bile yapamıyor, kalabalık gir çık acele acele doktorlar ilgisiz vs. Gibi yorumlar yapmış. Ama sanırım doğru değil sizler memnunsunuz değil mi? Ne konularda eksik veya hangi konularda sizin için çok iyi? Bizi aydınlatır mısınız :)

O mesajların çoğunu ben de okudum. Ben memnunum, çok güvenilir bir referansla oraya başladım. Beklentinizin ne olduğuyla alakalı herhalde. Doktorlarından hemşirelerine herkes çok profesyonel. Benim deneyimim çok olumlu. Kalabalık olduğu doğru, muayeneler de hızlıca oluyor. Benim muayenem uzun sürsün üstüne de doktorlar uzun uzun konuşalım gibi bir beklentiniz varsa novaart size göre değil. Muayenelerin hızlı olması ve sabah kan verme işinin de halledilmesi benim açımdan çok iyi oldu. Her şey hallolup oradan direkt işe gidiyordum. Takıldığım sorular için aradığımda genellikle 5 dakika içinde cevabıyla döndüler ve mesai saatleri dışında sorabilmem için bir numara verildi. Sorularınız her halükarda cevaplanıyor. Benim görüşüme göre her şey tıkır tıkır işliyor.
Yumurtalarım yarın toplanacak onunla ilgili yorumu da yazarım.

Açıkcası kliniğin artıları da eksileri de var yüzde yüz memnunum diyemem ama daha önce başkentte onun öncesinde de hacettepede olumsuz denemelrimiz oldu. Onlarca özel hastane ve drla görüştük hiçbiri size 5 dakikadan fazla zaman ayırmıyor. O yüzden buna takılmamak gerekiyor. Başkentte hulusi hocayla iletişimimiz çok iyiydi ama aşırı yoğundu o ve gittiğimde devlet hastanesi gibi saatlerce bekliyoduk o yüzden orayı eledim çünkü çalışıyorum.
Novartta hiç beklemek yok hemşireler doz konusunda yanlış hesaplama yapıyor o da şmyle size 2 doz lazım ama onlar 3 doz yazıyor siz ilaçları anlaşmalı eczanelerinden alıyosunuz fazla geleni iade ediyosunuzo yüzden bu da çok önemli değil. Drla sadece muayene olurken uıhattapsınız o da sadece 2 - 3 dakika ama sorunuz olursa gidip odasında sorabiliyosunuz. Hocanın duruşu sert ama inanın bi önemi yok. Çok fazla konuşmuyor soru sorarsanız cevaplıyor. Opu ve transfer kısmına gelince mahremiyetin bi önemi yok. Üstünüz başınız açık herkes yanınızdan geçiyor bana kalırsa en büyük eksisi bu ama zaman benim için çok kıymetli ve oraya gittiğimde işlerim 10 dakika içinde bittiği için katlanıyorum. Danışmadakiler asık suratlı dr asık suratlı hemşireler desen öyle ama drlar alanında uzman kısa zamanda işimiz yor artı rapor hakkın varsa çok fazla işlem yapmadan raporunu çıkartıyorlar bunlar da artıları. Ama dediğim gibi diğer klinklerde de her şey dört dörtlük değil ha bi de en büyük eksisi şuydu benim sonucumu arefe günü öğrendik dr beni nerdeyse 1 haftasonra aradı konuyla ilgili. İlk olumsuzum olsaydı o süre bana çok koyardı ama 2. Denemem olduğu için sallamadım. Ben dr a15 k para veriyorum ama gördüğüm muamele devlet hastanesi kıvamında aradığında da 2 dakka konuştu zaten 5 hastası ogün sonucunu öğrenmiş olsa hepsini arasa 10dk süre rzatenbunun için 5 6 gün bekletilmek çok yanlıştı bence kaldı ki bayram bile değildi arefeydi yani durumlar böyle :) umarım güzel aktarabildim süreci

Merhabalar yumoşlarımı verdim ve geldim. 2 tanesi boş çıktı en büyük ve en küçük olanlar. 2 tane toplandı. Yarın döllenip döllenmediği konusunda haber verilecekmiş. Kullanacağım ilaçları da yazdılar. Bugün estrofem, folik asit ve prednol alacağım. Yarın da bunlara ek olarak progestan fitil, progestan dex enjeksiyon ve coraspin başlayacağım.
Anesteziden sersem gibiyim. Bu durumda dinlenmek en iyisi.

Anladım, ikinize de Cook teşekkür ederim, inşallah pozitif sonuçları görürsünüz en kısa surede
İnşallah hepimiz görelim Bugün yumurta toplama vardı, 2 tane toplandı. Artık opu’yla ilgili görüş bildirebilirim. 9’da gelmem istenmişti, gittiğimde 5 dakika içinde aldılar. Hasta odaları gibi geniş ve ferah odalar ve 2 yataklı. Ben girdiğimde biri daha alınmak için bekliyordu. Önceki işlemlerim Hrs’de yapılmıştı. Orada bodrum katında küçük bölmeleri olan bir alan vardı. Hrs’den sonra burası bana çok konforlu geldi. Hemşire 3. sırada olduğumu söyledi ve yarım saat kadar bekledim. Ameliyathanede doktor uyuyacaksınız şimdi dediğinden sonra gözümü odada yatakta açtım. Bir süre dinlendikten sonra beni çıkardılar. Toplama işlemini Ahmet hoca yaptı ve sonrasında gelip korkuttun bizi dedi. Anesteziyle ilgili bir sorun yaşamışım. Oksijenim düşmüş ve tıkanmışım biraz. Sanırım aspire etmişler boğazım biraz ağrıyor. Sigara içmemle ilgili olduğunu söylediler. Neyse ki onların deneyimi sayesinde büyük bir sorun yaşamamışım
Yumurta toplama işlemi de olumlu geçti benim için. Mahremiyet konusunda evet biraz garipsedim tanımadığım biriyle aynı odada olmayı ama rahatsız edici değildi, sonuçta üstümde önlük vardı.

Geçmiş olsun inşaallah yarın güzel haberler alırsınız taze transfer mi olacaksınız progestan falan ne için?

Sigara bende içiyorum uzun yıllardır çok pişmanım başladığıma zaten yaş faktörümüz var birde sigara ekleniyor

Canım çok geçmis olsun.senin fsh ve amh kacti?
Canım çok gecmis olsun.senin fsh ve amh degerlerin kaçti?

Sigara bende içiyorum uzun yıllardır çok pişmanım başladığıma zaten yaş faktörümüz var birde sigara ekleniyor
Ya evet sormayın ya bir başlayınca bırakması o kadar zor ki hiç başlamamış olmayı dilerdim gerçekten ben de çok pişmanım.. Daha önce iki kez bıraktım, ikisi de 3 ay sürdü. Sanırım tekrar deneyeceğim. Şimdi uyanıp kalktım da boğazım baya ağrıyor yutkunurken bu beni korkuttu. Bir terslik de çıkabilirdi.

Arkadaşlar merhaba ben 43 yaşındayım 2 yıl önce tüp bebek yaptırmak için randavü aldım hamileymişim.kalp atışı olmadı kürtaj
Geçen yıl tüp bebek yaptırdım negatif
Sürekli her adet öncesi hamilelik test yapmalar negatifi görüp inanmayıp tekrar yapmalar her ay yumurtlama takibi derken psikolojik olarak çöktüm.ve bu ay bıraktım hiç umursamadım ve hamileyim şuan 5 haftalık.stres hamile kalınmıyor onu anladım .inşallah sağlıklı ilerler de kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım

Canım çok geçmis olsun.senin fsh ve amh kacti?

Canım çok gecmis olsun.senin fsh ve amh degerlerin kaçti?
Teşekkür ederim. Elimde eski testlerim vardı. Burada tedaviye başladığımda kan aldılar ama ne baktılar bilmiyorum, fsh bakmışlardır herhalde. Eski testlerimde fsh 5,44, amh 0,8’di. Amh iyice düşmüştür sanırım şimdi.

Gözünüz aydın, hayırlı olsun Stresi geride bırakabilmek gerçekten çok önemli. Sizinki tam da mucize olmuş inşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız

Fsh degerin iyiymis dusurmek icin herangi bir ilac vermislermiydi veya sen bitkisel kür ictin mi.canim bir sorum daha olcak sigara kullaniyormuydun ne sıkla kullaniyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…