- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Maca cim tozu bende duymuştum, sana kullanan mi Dr mu tavsiye etmişti?Arkadaşlar nasıl gidiyor tedavileriniz ben de maca kullanıyordum artık buğday çimi tozuna da başladım sabahları ilk hayıt çayı sonra maca ve buğday çimi tozu suya katıp içiyorum inşallah faydası olur
Ben uzun zamandır Amh ve Fsh değerlerime baktırmadım sadece kontrollerde 1 yumurta görünüyor .Maca cim tozu bende duymuştum, sana kullanan mi Dr mu tavsiye etmişti?
Inş değerlerini iyileştirir
Amh, fsh kaçtı?
Merhaba canım,Ben uzun zamandır Amh ve Fsh değerlerime baktırmadım sadece kontrollerde 1 yumurta görünüyor .
Maca yı 5 aydan fazladır kullanıyorum çim tozuma da yeni başladım Murat Berksoydan duymuştum maca tozu yumurta rezervi az olan veya menepozda olan kadınların mutlaka kullanmasını önermişti şöyle söyleyeyim ben maca tozunu kullandığımdan bu yana hiç kuruluk olmuyor beraberlik yaşayınca ben de öyle fazla bir kuruluk olmada da yine de bayağı fark etti maca tozu sanırım östrojeni yükseltiyor
Baltonik şifa ve mucize karışımı aldım adetim de kullanmaya başlayacağım
Merhaba ben iki kez tüp bebek denedim yumurta gelişmedi Prp yaptım yine gelişmedi doktor 2 ay ara ver tekrar gel dedi prp nin etkisi 8 ay sürüyor diye fakat corona çıktı ben de Yurtdışın da olduğum için gelemedim ondan sonra da yapmadım tedavi bazen enfeksiyon için kadın doğuma gittiğim de 1 tane yumurta görüyorMerhaba canım,
Ne zamandır deniyorsunuz? Tedavi ne süreçte?
Kuruluk ilişkide bi veri menepozla ilgili, bu yönünün düzelmesi bile iyi.
Keten tohumu yada yağınıda kullanabilirsin.
Yumurtalık kalitesi için arı mamülleri, badem, fındık, Qenzimq10, omega, c/ d vitamini kullanabilirsin.
Canım ben yurtdışındayım internetten sipariş verip aldım maca ve buğday çiminiMerhaba maca tozunu ve bugday cimini nerden aldiniz nasil kullaniyorsunuz
Kendi başıma kür yaptığımda ara kanamalar bende de oluyordu.Merhaba ben iki kez tüp bebek denedim yumurta gelişmedi Prp yaptım yine gelişmedi doktor 2 ay ara ver tekrar gel dedi prp nin etkisi 8 ay sürüyor diye fakat corona çıktı ben de Yurtdışın da olduğum için gelemedim ondan sonra da yapmadım tedavi bazen enfeksiyon için kadın doğuma gittiğim de 1 tane yumurta görüyor
Evet ilişki de hiç kuruluk olmuyor maca bayağı etkili ama benim zaten öyle kuruluk problemim yoktu ama maca kullanalı daha çok ıslaklık oluyor tavsiye ederim
Kendime bakmaya çalışıyorum d vit günlük kullanıyorum q enzim de alacağım magnezyum kullanıyorum benim düşük çıkmıştı bayağı güzel enerji veriyor magnezyum zeytin yağın da incir yiyorum önceden kaynatıp suyunu içiyordum incirin fakat o şekilde kullandığım da yumurtlamadan 1 hafta sonra tekrar az az kanama yapıyordu Allah önce sağlık ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasib etsin tüm isteyenlere çabalayanlara
Amin canımKendi başıma kür yaptığımda ara kanamalar bende de oluyordu.
Ins her birimiz hayırlı sonuçlar alır
Evet canım her şey kısmet bizim elimizde olmayan bişey için kendini üzme fazla Allah verse zaten veriyor bir sürü kadın 45 yaş üstü hamile kalıp doğuyor Allah verince yaşında önemi yok ama Allah tan iste yine de istemeden vazgeçme kendi sağlığımız her şeyin üstünde bunu da unutmayalım Allah hamdolsun sağlıkyızBnm bu 4.denemede hüsranla sonuçlandı zorlamanın anlamı yok bence nasipten öteye yol yokmuş idrar testi yaptım sonuç negatif
Haklısın biz elimizden geleni yapalım Rabb'im verirse verecek hayırlısını versin bütün isteyen hakedenlere versin Rabb'im görüyoruz etrafta annelik hak etmeyen insanlar var ama anneler.Evet canım her şey kısmet bizim elimizde olmayan bişey için kendini üzme fazla Allah verse zaten veriyor bir sürü kadın 45 yaş üstü hamile kalıp doğuyor Allah verince yaşında önemi yok ama Allah tan iste yine de istemeden vazgeçme kendi sağlığımız her şeyin üstünde bunu da unutmayalım Allah hamdolsun sağlıkyız
Benim de bu ayki adetim sade kahverengi leke şeklinde biraz üzüldüm ama ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum duamı da ediyorum
Henüz yok. Eylül adetiyle kontrole gideceğim. O zaman anlaşılır prp, vitamin destekleri ve beslenme değişimi nasıl etki etti? İnşallah kaliteleri artmıştır birazAl bendende o kadar
Hayırlı bi sonuç var mı?
Ben de hiç ara kanama olmuyor. Gerçi ben incir kürü denemedim hiç. Onun herkese iyi gelmediğini duymuştum çekindim açıkçası.Kendi başıma kür yaptığımda ara kanamalar bende de oluyordu.
Ins her birimiz hayırlı sonuçlar alır
Üzüldüm sizin adınıza. Her negatif insanda bir yara bırakıyor maalesef. Ben de 4. tedaviye hazırlanıyorum. Kaçta dururum bimiyorum. Ama maddi durumun elverdiği sürece ve yumurtlamaya devam ettiğim sürece denerim herhalde. Bu süreç çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBnm bu 4.denemede hüsranla sonuçlandı zorlamanın anlamı yok bence nasipten öteye yol yokmuş idrar testi yaptım sonuç negatif
Benim de bir süredir adetimin çoğu kahverengi, tam sökülmüyor gibi. Başlangıç öyle başlıyor, bir gün kadar da normal kırmızı geliyor ve sonra yine kahverengiye dönüyor. Herhalde yaşla alakalı buEvet canım her şey kısmet bizim elimizde olmayan bişey için kendini üzme fazla Allah verse zaten veriyor bir sürü kadın 45 yaş üstü hamile kalıp doğuyor Allah verince yaşında önemi yok ama Allah tan iste yine de istemeden vazgeçme kendi sağlığımız her şeyin üstünde bunu da unutmayalım Allah hamdolsun sağlıkyız
Benim de bu ayki adetim sade kahverengi leke şeklinde biraz üzüldüm ama ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum duamı da ediyorum
Evet galiba yumurta azalınca östrojen azalıyor ondandır mutlakaBenim de bir süredir adetimin çoğu kahverengi, tam sökülmüyor gibi. Başlangıç öyle başlıyor, bir gün kadar da normal kırmızı geliyor ve sonra yine kahverengiye dönüyor. Herhalde yaşla alakalı bu
Herhalde öyle olmalı. Doktor bana kanama olduğu sürece sorun değil demişti, her ay düzenli adet görmek daha önemliymiş.Evet galiba yumurta azalınca östrojen azalıyor ondandır mutlaka
Ay düşünüyorum şöyle eskisiye dönsek 5 sene sağlıklı yumurtlasak iki tane bebiş doğsak kurtulsak bu doktorlardan
Merhabalar umarım süreciniz pozitif sonuçlanırArkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler
Merhabalar açıklamalarınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum elimde ovu testi vardı onun için yapmıştım çatlatma iğnesi kullanmadım benim embriyom dondulmuştu bugün evde kaset test yaptım malesef negatif çıktı 3.gün embriyosu bugün 10.gün Dü test tarihimde pazartesi olumsuz olduğunu bile bile yine de kan tahlili yaptıracağım ondan sonra da bebek sayfasını da kapatacağım malesef çünkü artık elimde embriyom kalmadı ve tekrar yapacak maddi gücümüz de Allah sizin muradınızı tez zamanda versinMerhabalar umarım süreciniz pozitif sonuçlanırGebelik testinde pozitif çıkması için henüz erken. Neden yumurtlama testi yaptığınızı anlamadım. O size sağlıklı bir veri sağlamayacaktır. Kullandığınız ilaçlar ya da çatlatma iğnesi yumurtlama testini etkileyebilir. Yumurta toplamadan sonra yumurtlamanız pek mümkün değil. Olanları alıyorlar zaten. Bence test gününüzü bekleyin ve kanda test yaptırın. Stres bu süreçte çok önemli, evde gebelik testi ve yumurtlama testi yapıp kendinizi boşu boşuna strese sokmayın diyorum ben.
Ben tedavilerimde kan testi günü dışında idrar testi yapmadım. Test günümün sabahında idrar testi yaptım. Hatta en son tedavimde eşim eve gebelik testi alıp gelmişti. Yapmayacağım dedim dolaba kaldırdımBekleme süreci zaten zor, sürekli muhtelif testleri yapı kendinizi strese sokmayın. Test gününüz ne zaman?