43 yaş tüp bebek deneyimim

Evet canım her şey kısmet bizim elimizde olmayan bişey için kendini üzme fazla Allah verse zaten veriyor bir sürü kadın 45 yaş üstü hamile kalıp doğuyor Allah verince yaşında önemi yok ama Allah tan iste yine de istemeden vazgeçme kendi sağlığımız her şeyin üstünde bunu da unutmayalım Allah hamdolsun sağlıkyız

Benim de bu ayki adetim sade kahverengi leke şeklinde biraz üzüldüm ama ne yapayım ben elimden geleni yapıyorum duamı da ediyorum
Adetin kahverengi olmasın bi anlamı mı var?

Merhabalar açıklamalarınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum elimde ovu testi vardı onun için yapmıştım çatlatma iğnesi kullanmadım benim embriyom dondulmuştu bugün evde kaset test yaptım malesef negatif çıktı 3.gün embriyosu bugün 10.gün Dü test tarihimde pazartesi olumsuz olduğunu bile bile yine de kan tahlili yaptıracağım ondan sonra da bebek sayfasını da kapatacağım malesef çünkü artık elimde embriyom kalmadı ve tekrar yapacak maddi gücümüz de Allah sizin muradınızı tez zamanda versin
Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 Bugün test yaptırdınız mı?

Bakın boşuna kendinizi testlerle stres etmişsiniz. Çok sevindim 😊 Sağlıkla tamamlamanızı dilerim 🙏✨ Darısı bizlerin de başına inşallah 🤗
Dogru söylüyorsun canım Dr ların dediği gibi aslında test gününü beklemek lazımmış neyse ki sonu güzel oldu inşallah senden de güzel haberler alırız Allah tez zamanda gönlünün muradını versin

Merhabalar embriyoloğu araştırmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta siz sorunca şimdi baktım kim olduğuna 😊 Araştırmış olsam da bir embriyoloğun iyi olup olmadığına karar verecek bilgi birikimine sahip değilim. Dışarıdan doktorların da kullandığı böyle büyük bir merkez işinin ehli biriyle çalışıyordur diye düşünüyorum.
Sizin tsh’ınız yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Uzun süredir tiroid ilacı kullanıyorum. Tsh’ın düşük olması gebelik için önemli. Tekrar başlamadan önce yine bir baktırın isterseniz, ilaç yeterli gelmediyse dozunuzu ayarlarlar.
merhaba, ben de aşılama ve ardından tüp bebek süreçlerini araştırıyorum. amh düşük bende 0.15. tsh 3, doktor tiroid ilacı kullanmakta kararsız kaldı.

merhaba, ben de aşılama ve ardından tüp bebek süreçlerini araştırıyorum. amh düşük bende 0.15. tsh 3, doktor tiroid ilacı kullanmakta kararsız kaldı.
Merhabalar. Umarım süreciniz kolaylıkla geçer, aşılamayla sonuç elde edebilirsiniz. Tsh’ın 2,5 altında olmasını tercih ederler genelde. Doktorunuz kararsızsa bir dahiliye ya da endokrinoloji doktoruna görünün isterseniz.

Son zamanlarda biraz düzeni bozuldu, 2 aydır üst üste birkaç gün erken oldum. Bir de çok kananamam olmuyor benim ama hangi doktora söyledimse önemli değil dedi 🙄 galiba sadece olup olmadığına bakıyorlar.
Akapunktura ben toplamda 5-6 kez gittim ama orda toksinler için hacamat gb bi şey de yaptılar, bir de kupa tedavisi uyguladılar.

Ben özetle şunları yapıyorum;
gluten, süt ürünü, rafine şeker yok
takviyeler:
Nac
Impryl
Resveratrol
Omepa q10
Biesteron DHEA
Bir de arısütü
Şimdi de hayıt çayına ve meryem ana suyuna başladım. 🥰

Ama bence hepsi bahane olacak olan oluyor, bunları sadece içim rahat etsin diye yapıyorum. Annemin komşusu da tüp bebek yaptı, 40 küsur yaşında kadın ne takviye ne başka bi şey kullandı, beslenme falan da dikkat etmemiş (zaten kilo problemi var) tuttu, doğurdu bile. O yüzden bunları yapmayan da acaba mı demesin, o çocuk doğacaksa ne yaparsan yap doğuyor. 🥰
Ben sadece bunları yapınca iyi hissettiğim için yapıyorum, Allah İnşallah hepimizin her çabasını vesile kılar ❤️👶
Merhaba, bu takviyeleri kaç saat aralıklarla alıyorsunuz

Sevgili cagcag78 cagcag78 konunu yeni gördüm ve sonuç kısmına gelene kadar heyecanla okudum, olumsuz sonucu görünce de çok üzüldüm. Pes etmemen yola devam etmen çok güzel inşallah başarılı olacaksın. Ben de 38 yaşımdayım, tiroid bezim yok, kilom ve insülin direncim var ve birkaç önce de sonlandırılmış gebeliğim. Şimdi çok şükür ki tekrar hamileyim, umarım sağlıkla ilerler. Öncelikle sana sonra da bu başlıkta bebek için mücadele eden herkese dua edeceğim. Yüce yaradan isteyen herkese nasip etsin.

Bende Antalya da tedavi gördüm Kemal Özgür doktorumdu Allah a şükür oldu
Sizi de tebrik ediyorum. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almanızı dilerim. Antalya Ivf doktorları ilgili ve bence labratuvarları da iyi. Yoksa ben çok denedim, bu sefer nasıl pozitif gördüm başka açıklayamıyorum.

X