43 yaş tüp bebek deneyimim

Cok sevindim bulabilmenize. Marketlerde de glutensiz un bulunur. Eger colyak hastasi degilseniz, tavsiyem hep glutensiz takilmayin. Bulebiliyorsaniz, ata tohumundan un-siyez unu- karakilcik unu deneyebilirsiniz. Hatta eksi maya da gluteni parcalar, eksi maya ekmekleri de tercih edebilirsiniz.
Benim glutene hassasiyetim var. Ailem de colyak hastalari da var bu arada. Ama ben saglik amaciyla azalttim. Simdi beslenmemde cok cok az gluten var. Ekmeklerim hep artizan eksimaya ekmekler (karakilcik-ata tohumu-siyez vs)
Ben hamilelik icin ugrasmadan evvel vucudumda enflamasyon azalsin diye glutensiz beslendim ki gercekten faydasini gordum. Ancak glutensiz gidalarin bazilari cok nisastali oldugu icin onlardan uzak durdum, malum kilo da zararli bu surec icin.
Tesekkur ederim, yas 43 oldu, ilk gebeligim. Umarim saglikla kucagima alirim, umarim buradan hepinizin guzel haberlerini duyarim.

bende hayıt sirkesi içiyorum

Aynen canım, kilolu olmasına rağmen kalan var.

Aynen insan elinden geleni yapınca en azından içi rahat ediyor, sonuç Allah'ın takdirinde tabi.

Bu dediklerini bende yaptırıyorum şu san n, akupunktur, kupa, bitkisel destek (macun) ve sülûk.
Sen nerde yaptırmıştın?
Ben uygur hekimde.

Merhaba hayırla sonuçlanır insallah tedaviniz darisida bizlere nac dediginiz bildigimiz balgam söktürücü diye verilen nac mı onu kullanmanizda ki amac nedir

İnşallah Vakti geldiğinde olacağına inanıyorum ben. Umudumu hiç kaybetmedim. Yumurtluyorsak, yumurta da varsa, eninde sonunda olacaktır.
Bende inanıyorum vaktı geldiğinde olacağına
mücadeleye devam
İnşallah arkadaşım inanmak başarmanın yarısı güzel haberlerle geleceğiz inş. allahın izniyle

Ben sülük yaptırmadım korktum ama çok faydası varmış. Sen onu da uygur hekim’de mi yaptırdın, nerde yeri?
Benim gittiğim levent akapunktur kliniği’ydi.

Merhaba hayırla sonuçlanır insallah tedaviniz darisida bizlere nac dediginiz bildigimiz balgam söktürücü diye verilen nac mı onu kullanmanizda ki amac nedir
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız Nac çok güçlü bir antioksidan. Ben bu tedavilerden önce de dönem dönem kullanırdım. Esasında doğru olan vitamin gibi hap formunu almak ama onlar çok pahalı olduğu için ben suda eriyen formunu alıyorum. Siz de bir araştırın isterseniz.

Canım bana sormuştun doğurganlıkla ilgili neler yapıyorsun diye incir son iki adetimde kaynatıp içtim 10. Günler de yumurtlama akıntım ve kasık ağrım daha belirgin oldu fakat adetimden 15 sonra tekrar kanamam oldu incirden dolayı oldu kesin
Bende sülük yaptırmayı düşünüyorum sen de sonuçlarını nelerin iyi geldiğini paylaşır mısın lütfen

Incirle beraber hayıt otu yemistim, nal tarçın çörek otu da, adetim benimde erken oldu, bunlardan biridir diye düşünüyorum sebebi.

Diğer soruma cevabın var mı?

Bu dediklerini bende yaptırıyorum, şu an akupunktur, kupa, bitkisel destek (macun) ve sülûk.
Sen nerde yaptırmıştın?
Ben uygur hekimde.

Ben sülük yapmadım henüz Bi kadınla uçakta tanışmıştın o bahsetti gelini bi çocuk doğurmuş adet olmamış doktor menepoz demiş sonra bi yerde sülük yaptırmış onun üzerine adet olmuş ve iki çocuk daha soğurmuş dedi Türkiye ye geldiğinde mutlaka haber ver seni de götüreyim demişti bakalım. Ben henüz Yurtdışındayım oturum kimliğimin süresi bitmiş yenisini bekliyorum

Sen yurt dışında mı akupunktur, kupa yaptırdın?

Sülüğü ben yaptırdım 3,4 kez, henüz sonuç alamadık, biraz irkilsede insan alışılıyor görmeyince.

Bahçeci Umut u tavsiye ederim Prof. Cem çelik ben ordan 2. Bebeğime kavuştum 40 yaşımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…