43 yaş tüp bebek deneyimim

Adetin kahverengi olmasın bi anlamı mı var?

Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Bugün test yaptırdınız mı?

Bakın boşuna kendinizi testlerle stres etmişsiniz. Çok sevindim Sağlıkla tamamlamanızı dilerim Darısı bizlerin de başına inşallah
Dogru söylüyorsun canım Dr ların dediği gibi aslında test gününü beklemek lazımmış neyse ki sonu güzel oldu inşallah senden de güzel haberler alırız Allah tez zamanda gönlünün muradını versin

merhaba, ben de aşılama ve ardından tüp bebek süreçlerini araştırıyorum. amh düşük bende 0.15. tsh 3, doktor tiroid ilacı kullanmakta kararsız kaldı.

merhaba, ben de aşılama ve ardından tüp bebek süreçlerini araştırıyorum. amh düşük bende 0.15. tsh 3, doktor tiroid ilacı kullanmakta kararsız kaldı.
Merhabalar. Umarım süreciniz kolaylıkla geçer, aşılamayla sonuç elde edebilirsiniz. Tsh’ın 2,5 altında olmasını tercih ederler genelde. Doktorunuz kararsızsa bir dahiliye ya da endokrinoloji doktoruna görünün isterseniz.

Merhaba, bu takviyeleri kaç saat aralıklarla alıyorsunuz

Sevgili cagcag78 konunu yeni gördüm ve sonuç kısmına gelene kadar heyecanla okudum, olumsuz sonucu görünce de çok üzüldüm. Pes etmemen yola devam etmen çok güzel inşallah başarılı olacaksın. Ben de 38 yaşımdayım, tiroid bezim yok, kilom ve insülin direncim var ve birkaç önce de sonlandırılmış gebeliğim. Şimdi çok şükür ki tekrar hamileyim, umarım sağlıkla ilerler. Öncelikle sana sonra da bu başlıkta bebek için mücadele eden herkese dua edeceğim. Yüce yaradan isteyen herkese nasip etsin.

Bende Antalya da tedavi gördüm Kemal Özgür doktorumdu Allah a şükür oldu
Sizi de tebrik ediyorum. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almanızı dilerim. Antalya Ivf doktorları ilgili ve bence labratuvarları da iyi. Yoksa ben çok denedim, bu sefer nasıl pozitif gördüm başka açıklayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…