Diyarbakir tüp bebek doktorları lazim yardimci olun

Negatifmi oldu peki evet mesela tramsfer için muame edilmesi gerekiyordu 3 gunde rahmin kasiklarim agrimlarim geçmedi göbekten 3 igne yapıyordum falan sizinki kacinci gun embriyosu
Benim ilk tedavide 5 yumurta toplandı geriye biri kaldı taze transfer oldum ama negatif oldu. İkinci kez yeniden deneyelim dedik üniversite hastanesinde denedik bu kez 4 yumurta toplandı amh falan iyi olmasına rağmen yine tek 5. Gün iyi kalite embriyo kaldı taze transfer oldu negatif oldu sürec çok hızlı ilerledi o yuzden cok gergindim hep

Benim ilk tedavide 5 yumurta toplandı geriye biri kaldı taze transfer oldum ama negatif oldu. İkinci kez yeniden deneyelim dedik üniversite hastanesinde denedik bu kez 4 yumurta toplandı amh falan iyi olmasına rağmen yine tek 5. Gün iyi kalite embriyo kaldı taze transfer oldu negatif oldu sürec çok hızlı ilerledi o yuzden cok gergindim hep
Peki canım amh kaçtı senin yada sperm faktörümü var taze transfer çok nadir tutuyor

Peki canım amh kaçtı senin yada sperm faktörümü var taze transfer çok nadir
Hayır yok amh 1.90 falandı sebepsiz infertilite bizim
Yaa neden az döllenme oluyor benim 0.04 amhım

Peki canım amh kaçtı senin yada sperm faktörümü var taze transfer çok nadir

Yaa neden az döllenme oluyor benim 0.04 amhım
Evet çok az oldu ve doktorumuz hiçbir açıklama yapmadı zaten benim normal döngüde adilamada bile 2 3 yumurta olgundu bizde anlamadık. Bu kez bende zeki hocaya gitmeyi düşünüyorum il.disindan geleceğim sen tavsiye etmiyor musun öyle söyleyince biraz umudum kırıldı

Evet çok az oldu ve doktorumuz hiçbir açıklama yapmadı zaten benim normal döngüde adilamada bile 2 3 yumurta olgundu bizde anlamadık. Bu kez bende zeki hocaya gitmeyi düşünüyorum il.disindan geleceğim sen tavsiye etmiyor musun öyle söyleyince biraz umudum kırıldı
Doktor bana çok ümitli konuştu taze transfer dedi bende güvendim çünkü daha agrilarim vardi rahmim yorgundu çok kalabalık hemen soyunup muayene ediyor soyle olucak diyorsun çıkıyorsun dışarı yogun oldugu için böyle çok izleyemiyorum seninle bende çok güvendim bende 2 saatlik yoldan gidiyorum aslında böyle çok yoğun olmayan doktor seçmek lazım ilgilenmesini için transfer için gittiğimde 3 saat sıkışık beklettiler yani saatinde almadilar kasiklarim 3 saat ağrıdı bide kalmak yasak diyorlar kendileri düzgün yatarak baska sedyeye geçiyorsun kendi kendini sürükleyerek oda geliyorsun yine kendini sürükleyerek geciyorsun madem öyleyse odadki sedyeyi çıkarıp yattığım sedyeyi koysalar daha iyi

Zekiyi bir daha düşün derim 3-5 yorumda da cok ilgisiz olduğu hastaya dönüşler yapmadığı muayeneyi yapıp düzgün cevaplar vermek yerıne yoğunluktan aceleci olduğunu okudum hatta kadının birini test sonucu ıcın bile arayıp sormamışlar sağlık ocağında kendı yaptırıp hemşiresini aramış istersenız gelın bakalım bi demiş hani yani gelın doktorla görüşün falan yok kadın embrıyolarını da bıraktı .

tüp bebek defterını yanlış doktor secımı ve öküz koca sendromuyla kapattı . Karsıdaki doktor dan umutluydu eşini tetıkler mi die ama doktor dan da en ufak bi telefon çağrı iletişim olmayınca öküz koca bunlara mı para dökcem kusura bakma gücüm yok demiş gecmıs kendı numarasını vermeyi geç hemsıresı bile geç dönüşler yapıp bazen yoğunduk unuttuk cevabı verdıgı oluyormuş

Yine sen bilirsin ben gerçek yorumlara ınanıyorum Google de kim kimi övüyor belli değil arada 2-3 tutan bebegı reklamını yapıyor o kadar

Konu sahibi de ilgisizliğinden yeterli cevap alamamaktan iletişimsizlikten dolayı müzdaripti yanlış hatırlamıyorsam

Zekiyi bir daha düşün derim 3-5 yorumda da cok ilgisiz olduğu hastaya dönüşler yapmadığı muayeneyi yapıp düzgün cevaplar vermek yerıne yoğunluktan aceleci olduğunu okudum hatta kadının birini test sonucu ıcın bile arayıp sormamışlar sağlık ocağında kendı yaptırıp hemşiresini aramış istersenız gelın bakalım bi demiş hani yani gelın doktorla görüşün falan yok kadın embrıyolarını da bıraktı .

tüp bebek defterını yanlış doktor secımı ve öküz koca sendromuyla kapattı . Karsıdaki doktor dan umutluydu eşini tetıkler mi die ama doktor dan da en ufak bi telefon çağrı iletişim olmayınca öküz koca bunlara mı para dökcem kusura bakma gücüm yok demiş gecmıs kendı numarasını vermeyi geç hemsıresı bile geç dönüşler yapıp bazen yoğunduk unuttuk cevabı verdıgı oluyormuş

Yine sen bilirsin ben gerçek yorumlara ınanıyorum Google de kim kimi övüyor belli değil arada 2-3 tutan bebegı reklamını yapıyor o kadar
Ben genellikle burada da olumlu yorumlar gördüm ama yine de bilmiyorum biz de zaten sadece ön görüşmeye gideceğiz kesin ona karar verdik değil Diyarbakır bahçecide de hangi doktorlar var çok bilmiyorum açıkçası daha kapsamlı bir araştırma yapmadım. Benim önceki hastanem gibi çok yoğun bir hastane ve ilgisiz bir hastane sen gitmem kesinlikle

Doktor bana çok ümitli konuştu taze transfer dedi bende güvendim çünkü daha agrilarim vardi rahmim yorgundu çok kalabalık hemen soyunup muayene ediyor soyle olucak diyorsun çıkıyorsun dışarı yogun oldugu için böyle çok izleyemiyorum seninle bende çok güvendim bende 2 saatlik yoldan gidiyorum aslında böyle çok yoğun olmayan doktor seçmek lazım ilgilenmesini için transfer için gittiğimde 3 saat sıkışık beklettiler yani saatinde almadilar kasiklarim 3 saat ağrıdı bide kalmak yasak diyorlar kendileri düzgün yatarak baska sedyeye geçiyorsun kendi kendini sürükleyerek oda geliyorsun yine kendini sürükleyerek geciyorsun madem öyleyse odadki sedyeyi çıkarıp yattığım sedyeyi koysalar daha iyi
Ben genellikle hep olumlu yorumlar gördüm sizin yorumlarınızı çok az şaşırdım

Ben genellikle burada da olumlu yorumlar gördüm ama yine de bilmiyorum biz de zaten sadece ön görüşmeye gideceğiz kesin ona karar verdik değil Diyarbakır bahçecide de hangi doktorlar var çok bilmiyorum açıkçası daha kapsamlı bir araştırma yapmadım. Benim önceki hastanem gibi çok yoğun bir hastane ve ilgisiz bir hastane sen gitmem kesinlikle
Bazı yerler de hastaya göre .. nabza göre şerbet yani karşıdaki he he diyorsa pasif ise önemsemiyor sallayıp gecıyorler bu el perçem die

Bazı yerler de hastaya göre .. nabza göre şerbet yani karşıdaki he he diyorsa pasif ise önemsemiyor sallayıp gecıyorler bu el perçem die
Bizim doktorumuz öyle biri değildi benim eşim de aynı hastanede çalışıyor profesör araları iyi diye biz ona gittik ama adamın iletişimi gerçekten çok kötüydü

Bizim doktorumuz öyle biri değildi benim eşim de aynı hastanede çalışıyor profesör araları iyi diye biz ona gittik ama adamın iletişimi gerçekten çok kötüydü
Devlet hastaneleri cidden maddiyat açısından suan daha çok tercih ediliyor hocalar artık bıkmışlar cevap verip aynı kelimeleri hastalara kurmaktan ben özele gittim ama Konya da bi tane olunca merkez inan ne ben sordum ne o söyledi adam bosverın Benı aramayın diyordu galesizdi yani o bile bıkmış artık . Tekinde direk çok yorgunum size içimi döksem benden fazla ağlarsınız die bi cümle kurup gülümsedi

Var ama hastane olarak var merkez adı altında bitane olunca herkes oraya gıdıyor ve sadece 4 doktor var yetısemıyorlar

Amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım 4 yumurta toplandı 1 tanesi bos çıktı 1 tanesini 3. Gün embriyosu olarak opudan 3 Gün sonra transfer edildi 2 embriyomj 5. Güne gitti dondurdum tüp bebege başladığımda bana bir soru. Yok tutar dendi hsg falan önceden çekilmiştm yenisini istemedi Diyarbakıra hangi doktor hastane iyi 2. Yapicam bu son şansım memnun. Kalan varmi doktorum yogun negatif haberini verip neden olmadığını 2. Transfer için ne zaman yapmam gerektiğini soyluyecem ama hafta içi gorustureceklermis doktorla
Tüp bebekse Uğur değer derim.Kendisini tüp bebek alanında yoğunlaştıran bi hoca.Arkadaşlarımdan gidenler çok memnundu .Benim tüp bebek olmadığı için başka doktora gittim.Ama tüp bebek olsaydı Uğur hocaya giderdim.

Evrt bu konuda haklisin doktorla goruşemiyorsun sonuç böyle oldu ne yapılması gerek bile diyemiyoruz hwmsire kendi numarasini veriyor arkadaşım hsg çekildi diye hemsireden nosnu istemiş oyle almis hsg sonucunu atmak için bende ondan aldım dün msj attım müsait olduğunuzda konuşalım diye yarin konuşuruz demisti dun bugunde hemşire aradı sonuç nedir negatif dedim doktorunuzla müsait oldugunuzla görüşme sağlayacağız dedi doktordan haberleri bile yok

Bende ilk gittim olumlu konustu tamam dedim ama çok yogun yan tarafta oda var oralarda hasta aliyor sen geç hazırlan geliyor muane et 3 sonra yine gelin diyor hop yan odaya diger hastaya geçiyor yogun oldugu için ilgilenemiyor para kolay kazanılmıyor sırf bu yüzden 1 buçuk yıl çalışıp biriktirdim herkes için hayırlısı olsun Uğur değer var diyorlar

Back
X