43 yaş tüp bebek deneyimim

Evet hazırları deneyeceğim ben de. Tarif pratik, tahin yumurta kabartmatozu karıştırıp 15dk fırında pişiyorsun hop hazır ama tahin yumurta kokusu bana fazla geldi.. ama kesinlikle hafifledim

Selam arkadaşlar
Peki marketlerde gulutensiz un varmıdır acaba
Ben de yurtdışındayım tam anlamıyorum paketlerdeki yazıyı ama çeviri yaparım artık

Selam arkadaşlar
Ben de yurtdışındayım tam anlamıyorum paketlerdeki yazıyı ama çeviri yaparım artık
Çok farklı unlar var aslında, badem unu, kinoa unu, hindistan cevizi unu, nohut unu, keçiboynuzu unu, karabuğday unu, pirinç unu, mısır unu hepsi glutensiz. Tek tek tariflere bakıp denemek lazım

Çok farklı unlar var aslında, badem unu, kinoa unu, hindistan cevizi unu, nohut unu, keçiboynuzu unu, karabuğday unu, pirinç unu, mısır unu hepsi glutensiz. Tek tek tariflere bakıp denemek lazım
Evet deneye deneye sevdiklerimizi bulacağız :) Instagram'da fitmühendisce diye bir hesap var. Ben önceden de takip ediyordum. Çok güzel tarifleri var. Ispanaklı böreği ve pırasalı böreği efsane oluyor.

bakın arkadaşlar unsuz şekersiz browni yaptım yumurta tahin pekmez ve cacoo biraz kabartma tozu biraz yağ çok güzel oldu

Canan Karatay ın bir röportajın da Sipiker sordu kadın 50 yaşında anne olabilir mi diye doğru şeylerle beslenirse her yaşta ta anne olur dedi tabi aynı zamanda erkekte doğru beslenmeli dedi
Bana umut oldu geçen Diğdem Uzel ide dinledim o da nefes çalışması ve doğru yakviye desteklerle AMH hormonunu 3 katına çıkardım dedi arı sütü buğday çimi hücre yenileyici şeyler kullanmış

Aslın da biraz daha keşke detaylı anlatsa o bir yıllık beslenme şeklini

bakın arkadaşlar unsuz şekersiz browni yaptım yumurta tahin pekmez ve cacoo biraz kabartma tozu biraz yağ çok güzel oldu
Yalnız bu efsane görünüyor :)) Eline sağlık.. Esasında hemen hemen her yemeğin alternatifi var. Sadece bilmediğimiz bir konu, zamanla öğrenip alışacağız.

Kadın esasında yumurtladığı sürece teorik olarak hamile kalabilir. Ben arada tek tük kaçamak yapsam da sigarayı bıraktım. Gluteni ve sütü de kestim ama kefir ve ev yapımı yoğurt serbest. Keçi sütü peyniri aldım. Sabahları aç karnına bir nac içiyorum, sonrasında da bitkisel sütle buğday çimi tozu, spirulina, green blend ve kale tozu karıştırıp içiyorum. Antioksidan ve yenileyici olduğu için bunları yapmaya başladım. Genel beslenmemi de çoğunluğu bitkisel olacak şekilde düzenlemeye çalışıyorum. Bir de yürüyüşlerimi arttırdım, eskiden günde 5000 adım atıyordum, şimdi de 7000 civarında. Pilates ve meditasyona da başlamak istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. Amacım elimden geldiğince en iyi şekilde vücudumu hazırlamak :)

Ben de burda Fransa da buğday çimi bulamadım maça tozu aldım ‘spirulina “tableti vardı tam olarak neye iyi geldiğini bilmediğim için almadım hücre yenileyici etkisi varsa alayım ben de

Bana ayrıca incir iyi geliyor yumurtlama akıntısı tam 10. Günde oldu incir kaynatıp içtiğim de fakat bu defa adetim 16. Günü geldi incir galiba yumurtlamayı tetikliyor

Ben de burda Fransa da buğday çimi bulamadım maça tozu aldım ‘spirulina “tableti vardı tam olarak neye iyi geldiğini bilmediğim için almadım hücre yenileyici etkisi varsa alayım ben de
Macayı da içiyorum ama onu bir düzene oturtamadım henüz. Sanırım karışımı yapıp ofise getireceğim ve öğleden sonra ara öğün olarak içeceğim. Maca ve buğday çimi yaş faktörü olanlara faydalıymış.
Orada da vardır kesin belki biraz araştırmanız gerekir. Buğdayı çimlendirip de tüketebilirsiniz.
Instagram'dan İdil Bozkurt'u takip edin, bu konuda bol bol paylaşım yapıyor.

Selam arkadaşlar
Çok farklı unlar var aslında, badem unu, kinoa unu, Hindistan cevizi unu, nohut unu, keçiboynuzu unu, karabuğday unu, pirinç unu, mısır unu
hemen takibe aldım mutfakta yusuf var diye bir hesap da tamamen glutensiz tarifler paylaşıyormuş.. bayıldım

O nasıl yemekler öyle Uzun uzun baktım yutkunmaya başlayınca anladım ki acıkmışım Takibe aldım.

Nasıl gidiyor bayanlar
Gayet iyi benim Bu hafta glutensiz yemeye başladım, hiç paketli ya da şekerli ürün yemedim. Zorlanacağımı düşünmüştüm ama hiç de zor olmadı. Yapabilmenin verdiği bir mutluluk var. Alacağım vitaminleri ve takviyeleri belirledim, çoğunu alıyorum bugün de tamamlayacağım. Perşembe günü de dahiliye randevusu aldım, b12, demir, d vitamini filan da baktıracağım. Eksikse onları da ekleyeceğim.
Sizlerin nasıl gidiyor?

Bende dikkat ediyorum kendimi daha iyi hissediyorum Ben çocuklar gibi tatlı çikolata delisiyim ama baktım doktorlar şekerin çok şeye sebeb olduğunu söylüyorlar mesela ben çok yorgun halsiz hissederim kendimi belki de sebebi beslenme şeklimdir hem sağlığımız hem de sağlıklı yumurta oluşsun diye dikkat edeceğim artık bakalım be gibi değişiklikler olacak hepimiz de

Didem Uzel 50 küsür yaşın da geçen bi canlı yayında gördüm genç kız gibiydi Maşallah pozitif enerjili bi kadın o da
Çevre çocuk soruyor istemiyorum bu soruları ama önce kendimi çok üzüyordum şimdi sanki ben de onlara güçlü bi şekilde savaş açmış gibiyim sopam elim de pat diye vuruyorum kafalarına şaka tabiki de ama pozitif olmaya ve etrafa takmamaya çalışıyorum
Benim eşimin bir kızı var ama sanki o çocuğu çocuktan saymıyorlar sürekli çocuk yok mu ah ah ah vah vah vah yapıyorlar Allah ın elin de bu işler bize düşen sebeblerine sarılmak Rabbim veriyor bazen de alıyor da kimse kendine güvenmesin

Çikolatayı kim sevmez ki Ben 1 haftadır hiç şekerli bir şey yemedim ve enerjim yükseldi. Çok gazım ve şişkinliğim olurdu, gluteni kesince o da azaldı. Daha erken bir şey demek için ama vücut zaten bize anlatıyor neyin iyi olduğunu. Beslenme için yaptıklarımız yumurtaları nasıl etkileyecek onu merakla bekliyorum. Vücuttaki oksidatif yük azalınca herhalde en azından kaliteye katkısı olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…