42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

bu yazıyı arıyordum işte çook teşekkür ederim ya geçen sene bu yazıyı okumuş çook beğenmiştim ve uzun zamandır bu yazıyı arıyordum teşekkürler...

Çok önce okumuş olduğum beni tutuşturan ve kilolara karşı inanç geliştiren yazılardan birisi. Diyet rejim kelimelerinden korkmuyorum güzel güzel uyguluyorum çok şükür tek fark olarak. Ama diyet rejim kelimelerinin bende yüklü olan anlamı farklı sanırım ondan. Çünkü diyet listeleri çok sağlıklı misal ben hiç süt içmem yoğurt yemem günlük sürekli süt yoğurt tüketiyorum nasıl canlandığımı farkedince diyete güvenim artıyor. İyi bir diyet bence açlıktan bayıltan değil aksine kişiye kendisini dinç, sağlık hissettiren olmalı.

inşallah bızede kısmet olur bende çok zayıflamak istiyorum benım bebişim var bıraz daha havalar ısınsın yürüyüşlere başlıcam herkeze sabır diliyorum

büyük bi sabırla okudum tebrik ederim çok güzel beyinde enpoze etmiş ve uygulamış çokta doğru söylemiş 'bir tabak yesekte aynı tat bir dilim yesekte aynı tat ama o bir dilim güzellik bir tabak şişmanlık verir' düşüncesiyle bende doldurmaya basladım artık şuan andan itibaren beynimi

meleksu inşallah zayıflamışsındır çünkü bu bir kısır döngü

çok motive edici bir hikaye

kilo insanı gerçektende yaşlı gösteriyor

benimde yirmi kilo fazlam var

:84:

:84:
:84: :84: :84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…