40 yaşımın hikayesi...

maşallah valla. tebrik ederim çok. allah tamamına erdirsin işallah.duacınım rabbim işallah ellerini boş çevirmez. çok sevindim inan.
ahh gönlü güzel arkadaşım Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla mutlulukla al kuzunu kucağına. inaan benim bebeğim dualarınız sayesinde nasip oldu nasip etti Rabbbim bna Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarını eksik etme ne olur.....

amin aminn. işallah bugünde yarında güzel sonuç alırsın bebeğne 8 ay sonra kavuşursun. allah tamamına erdirsin işallah...

canım bugün destina yazınca okudum hikayeni. Allah kızının bahtını açık etsin sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah. Ağlamamak için zor tuttum kendimi :))

canım bugün destina yazınca okudum hikayeni. Allah kızının bahtını açık etsin sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah. Ağlamamak için zor tuttum kendimi :))
teşekkür ederim canım. rabbim senin de yavrunu sana bağışlasın işallah. kızıma kavuştum binlerce kez şükürler olsun rabbime. kızım gene süpriz yaptı bana:)

cok sevındım ya ...saglıkla buyut kızını ......masallah sıze.....benımde ucuz kızlarım kırk yasımın cıceklerı rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ıns.......artık kısa bıı sure gıremezsın ılgılen bebısınle bol bol op canımmm mıs kokulunu

p
senin çiçeklerini zaten takip ediyordum. maşallah size.
teşekkür ederim teyzesi. ilgileniyorum minik kızımla. :)

yağmursesi ilk yazını okudum,çok duygulandım,seni çok güçlü buldum bana umut oldun,ALLAH senden razı olsun.bugünde bebeğinin geldiğini öğrendim,çok sevindim.ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun bebeğinin.sen lohusasın senin duaların daha makbul,bizim için ellerini açıp dua edermisin rabbime.inan çok ihtiyacımız var.

teşekkür ederim canım. rabbim senin de yavrunu sana bağışlasın işallah. kızıma kavuştum binlerce kez şükürler olsun rabbime. kızım gene süpriz yaptı bana:)
ayy nasıl sevindim şükürler olsun ne mutlu sana kuzucuğun koynunda. darısı banada olsun bende kuzumu kucağıma alacağım günleri yaşarım inşallah(amin)

Yağmursesi, bir de buradan tebrik edeyim seni. Allah sağlıklı, uzun, güzel, sevgi ve mutluluk dolu, bereketli bir yaşam nasip etsin güzel kızına. Doyasıya tadını çıkar arkadaşım, tekrar tekrar gözün aydın. Dileyen, isteyen herkesin kucaklarını minik yavrularıyla doldursun Allah inşallah.

Son düzenleme:
gözün aydın yağmurun sesi...ne zmanadır girmiyordum bu topiğe. tam zamnında girmişim vallahi.....rabbim korusun gözetsin..kendi güzel, gönlü güzel, bahtı güzel olsun...

Yağmursesi,bu sabah kızına kavuştuğunu okudum çok sevindim.Gözün aydın olsun canım.Sağlıkla,huzurla büyüt,çok çok güzel günlerini gör inşallah...Yeniden tebrik ediyorum.Sevgilerimle...

Hosgeldin Zeren Bebek!!!

Yagmursesi, gozunuzaydin arkadasim, listemizden bir kisinin daha eksildigini bilemk cok sevindirici...Allah saglikla-mutlulukla kizinizi buyutmeyi nasip etsin, seni ve esini cok tebrik ediyorum.

Canııııııııııııım,ne kadar sevindim anlatamam,demek kavuştun miniğine,rabbim analı babalı büyütsün,ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.Uzun zamandır giremiyordum nete,bu gün fırsatım oldu,ilk aklıma sen geldin,kasım da doğacağını biliyordum ama erken oldu demişsin umarım ikiniz de iyisinizdir.Ayyyy ne güzel,teyzesi yer o miniği,darısı bizim başımıza inşallah bizim için dua etmeyi unutma olur mu arkadaşım.Tekrar gözünüz aydın,ikinizi de kocaman öptüm,kendine ve bebişe iyi bak olur mu.Fırsat bulursan resimlerini ekle de görelim miniğimizi,sevgiler.....

yağmur sesim,umut kaynağım,sana daha önce yazmıştım,tekrar bebeğinin hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun.güzel kızından vakit ayırabilirsen,benimde güzel bebişlerim olsun diye bana yardım edermisin?buğday çimi,hayıt,bal-polen-arı sütü karışımı nasıl hazırlanıyor,nasıl kullanılıyor,aç tok?

rabbimden dileyen hherkese nasip et diye hep dua ediyorum. işallah tez zamanda kavuşursun canım yavruna çok güzel bir duygu rabbim tattırsın işallah.

ayy nasıl sevindim şükürler olsun ne mutlu sana kuzucuğun koynunda. darısı banada olsun bende kuzumu kucağıma alacağım günleri yaşarım inşallah(amin)
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
pınarcım senin de az kaldı hayırlısıyla bebeğine kavuşursun işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…