40 yaşımın hikayesi...

amin canım amin. benim bir öğretmen arkadaşımın kayınpederi yıllardır hergün propolis kullanıyormuş adam 70 ine yakın delikanlı gibi. bence çok faydalı. bende hamileylen dilim yara oldu onun için kullanmıştım bence güzel bişi.

allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah....
sabrın ve tevekkülün sonu selamettir. yapabileceğiniz herşeyi yapıp allaha tevekkül etmişsiniz. mükafatınız çok büyük. hele bir kucağınıza alıp kokusunu içinize çekin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. sağlıkla kalın...

ben daha şimdiden kızıma aşık oldum gece onunla kavuşacağım günü hayal etmekten uyuyamadım. allahım diyorum ne olur olmayan herkese ver.allah size de sağlıkla sıhhatla nnasip etsin işallah.

Canım semra kahraman histeroskopi yaptı.hersey tertemiz dediler . Her ay 1-2 folikoluşuyor. Sol tarafım zaten çalışmıyor .adet kanamamın az gelmesinin sebebi yumurta rezervinin az olması ozaman öle mı?

canım semra kahraman histeroskopi yaptı.hersey tertemiz dediler . Her ay 1-2 folikoluşuyor. Sol tarafım zaten çalışmıyor .adet kanamamın az gelmesinin sebebi yumurta rezervinin az olması ozaman öle mı?

selam ses
eğer öyleyse yani benim de önceden adet kanaması az olurdu ben sonradan neredeyse 3 tur incir suyu kaynattım içtim ondan sonra çogaldı reglim .benim de hep 2 yada 3 folik olusurdu incir suyundan sonra sayı 7 cıktı ama yine tedavilerde az yumos elde edildi ama embryolog cıkanlar cok kaliteli demisdi .

Arada bir kullanıyorum.Dhea ve antioksidan kullanıyorum.Bazen çok yoruluyorum umutlarım kalmıyor bazende olacak diyorum.Hayırlısı olsun.Maddi manevi herşeyi yaptım yapmayada devam ediyorum.Hakkımızda hayırlı ise inşallah vade gelince olacak.Bekliyoruz .bekliyoruz...

İnşallah şifa verir.Allahım isteyen herkese versin.Bebeğin sağ selim doğup,tez zamanda sağlıkla büyüsün.

Yagmur sesi cok saol canım incir kuru dhea g.n.c megawomen hayıt ara ara antioksidan ve hergüne 2 tane estrofeme başladım.

Yagmur sesi cok saol canım incir kuru dhea g.n.c megawomen hayıt ara ara antioksidan ve hergüne 2 tane estrofeme başladım.
hadi bakalım hakkında hayırlısı. sen çok panik yapma bile yaşın çok çok genç olur işallah dua et bol bol.

Yağmursesi nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik,umarım herşey yolundadır,doğum ne zaman?
canım gayet iyiyim sen nasılsın?
var mı bir gelişme?
takvim 8 aralık gösteriyor ama doktorum 28 kasımda alırız eğer herşey yolunda giderse dedi.

Son düzenleme:
Rabbimin ''ol'' demesiyle gebe kalan Meryem annemizin hikayesi geldi aklıma okurken.
Sizin adınıza olan sevincimi anlatmak icin malesef kelimelerim kifayetsiz şu anda..
Diliyorum sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

çok teşekkür ederim canım. allahım dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu işallah.

AZMİN ZAFERİ BU İŞTE!!!!TEBRİK EDİYORUM...YAZIYI HAZİRANDA YAZMIŞSIN YAĞMURSESİ AMA DUYGULARI BANA YANSIDI VE BENİ AĞLATTIII...TAZECİK BİR YAZI OLMUŞ SANA BAYAT YUMURTA DİYENLERE İNAT....:)SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMM BENDE 38 YAŞINDAYIM BENİMDE YUMURTALAR BAYATLAMAYA BAŞLADI :))))KISMET İNŞ 2 AY SONRA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZZ...ALLAHIM EVLADINA SAĞLIK SIHHAT UZUN ÖMÜR VERSİN MAAŞALLAH......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…