40 yaşımın hikayesi...

ay canım benim yaa kıyamaminan okurken ağladım çok duygulu yazmışsın Rabbim dileyen herkese nasip etsin anne olmayı
ama var ya bu yılmadan mücadelene çok hayran kaldım yani herkesin sabırla yapabileceği bişey değil
sen de sabrının mükafatını almışsın inşallah bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın

amin canım amin ilşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşurum kızıma.teşekkür ederim canım. yaş geçiyordu. oturup oflanacak puflanacak zamanım yoktu. rabbimde milyonlarca şükürler olsunki layık gördü. bebeğime kavuşmama az kaldı. rabbim senin evladına da uzun ömürler versin.olmayanlara da versin işallah.

hiç mi hiç moralini bozma. gerekeni yap ve dua et yeter. o bayatların içinde mutlaka sağlam yumurta da olacaktır. hem 38 çok genç bir yaş.

amin canım. rabbim seni de en kısa zamanda yavruna kavuştursun işallah...

MASALHHHH COK SEVINDIM... RABBIM OLDEYINCE OLMAYAN SEYMI VAR... COK SEVINDIM MELEGININ GELISINE DARISI BIZIM BASIMIZA BIZEDE DUA ETOLURMUUU

slmlar ne güzel az kalmış mis kokulu kızını kucaklamana beni hatırladın mı bilemiyorum rahim kalınlığı sayfasından. bi kaç güne tansferim var benide dualarından eksik etme olur mu.Yukarıda yazmışsın ya Rabbim layık gördü beni diye boğazım düğüm düğüm oldu, inşallahh Rabbim benide layık görür anne olmaya...dilerim omis kokulu kızına ulaştığında silinsin hafızandan seni üzen herşey.yeni yepyeni bir sayfa açılsın meleğinle
sevgiler....

yağmursesi. yazını tek tek okudum ve çok duygulandım ağladım resmen Rabbimim gücü okadar büyükki o yeterki istesin.Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşlh hep mutlu olursun. benim yaşım 29 tüplerde problem var dediler ve rahim yanlardan daralma varmış. ama dediğin gibi tıpta 2kere 2 4 değilmiş her doktar farklı tespit ediyor olan tabi sana oluyor.2. tüp bebek denedik olmadı nasipse dondurulmuşlarla kasımda başlıycaz(11 tane dondurulmuşlarım var) ama çok korkuyorum cesaretim azaldı ama hiç bir zaman ümidimi kesmedim heleki senin yaşadıklarını okuyunca daha fazla ümitlendim ...

hatırlamaz olur muyum hiç. elbette hatırlıyorum.
işallah canım rabbim yüzüne güler herkesin tüm isteyenlerin işallah.ya layık gördü lafı yanlış anlaşıldı sanırım. üzdüysem özür . değiştirmek istedim ama değiştirilmiyor. yani dualarımı geri çevirmedi anlamında. allahım tamamına erdirir işallah. darısı başına gerçekten çok isterim herkes kavuşsun bebeklerine.işallah sen de bebeğine kavuşur bu günleri tez zamanda unutursun.

aminnn canım. sağlıklı hayırlı bir evlat olur işallah. yaşın çok çok genç önünde çok büyük zaman dilimi var.

hiç panik yapma bile.dondurulmuşun da varmış bak. benim zaten 2 yumurtam olurdu o yüzden dondurulmuşum olmazdı. işallah onlardan birini yavrun olarak alırsın kucağına tez zamanda .ümüdini kesme çok çok gençsin daha.

Allah razı olsun yağmursesi. Bugün cuma mübarek bir gün inşlh rabbim nurda evllat isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eder. inşlh dediğin gibi olur ve birgün o mutluluğu bende yaşarım (amin)

çook etkilendim bu okuduğum hikaye beni çok etkiledi ve bana umut oldu aağlayarak okudum ayrıca bu okuduğumun aynısını benim kuzenim yaşadı ben bizzat şahit oldum allah isteyen herkeze versin

Allah razı olsun yağmursesi. Bugün cuma mübarek bir gün inşlh rabbim nurda evllat isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eder. inşlh dediğin gibi olur ve birgün o mutluluğu bende yaşarım (amin)
aminnn ben de hep öyle dua ediyorum. işallah gönlünden evlat sahibi olan herkese verir rabbim.

çook etkilendim bu okuduğum hikaye beni çok etkiledi ve bana umut oldu aağlayarak okudum ayrıca bu okuduğumun aynısını benim kuzenim yaşadı ben bizzat şahit oldum allah isteyen herkeze versin
işallah sen de kavuşursun bir an önce canım.

yok inan aklıma kötü hiç bişey gelmedi aşk olsun gerçekten.sana bunu yazdıktan 10 dk sonra çağırdılar 2. gün transferi ahh ne bileyim hayırlısı olur inşallah umarım bebeklerim benimledir..

pınar var mı canım bir gelişme?
canımm hamileyim :)) ama biraz karışık. 9 gün sabah hafif lekelenme başladı. hemen test yaptırdık 9. gün 28.77
ertesi gün tekrar test 10. gün. 50.77 kanama pembe kırmızı bişeye döndü asıl test günü 12. gün yani bu gün 81 çıktı değerim . düşük diye çok üzüldüm ama doktorum 1,5 katı artması gerekiyor dedi. benimde tam o kadar artmış. hamileyim deyip sevinemedim.kanama afedersin pis kahve bişeye dönüştü. inşşş hayırlısı olur hakkımızda ne olur çok dua et bana olur mu??

maşallah valla. tebrik ederim çok. allah tamamına erdirsin işallah.duacınım rabbim işallah ellerini boş çevirmez. çok sevindim inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…