40 yaşımın hikayesi...

merhaba yagmursesi,
hikayeni bir solukta okudum. allah senin ve ailenin yuzune hep gulsun. insallah yasayacagin guzelliklerle bunlarin hepsini unutursun. dogum yapmissindir diye tahmin ediyorum.
ben de tecrubelerinden etkilenerek safranli tableti kullanmaya basladim. benim de onceki operasyonlardan kaynakli rahim duvarinde incelik var. merak ettim, gunde kac tablet aldin ve bir ay sure ile mi kullandin?
sevgiler,

canım amin işallah.kızım beş aylık teyzesi:) işallah rabbim sana da en kısa zamanda evlat versin işallah. safran tableti günde kaç kullandım unuttum inan ama günde üç gibiydi sanırım. gene de ömer nazar ın muayenehanesini arayıp sor dilersen.bir kutu içmiştim.

Son düzenleme:
yagmursesi canim cok cok sevindim unutmana unut gitsin yavrucum... allah saglik sihhatle sevdiklerinle cocugunu buyutmeyi nasip etsin.
sen zaten yazmissin hikayeni burada. pek cok kisiye ışık olduguna eminim. en azından bana oldun. allah razı olsun canım.
sevgiler,

not: ben gunde 2 defa 3'er tablet içiyorum.

aminnnn.ne güzel dua etmişsin. teşekkür ederim.rabbim senin de yavrunu versin bir an önce işallah.

merhaba yagmurun sesi.
yazini okurken inan kendimi tutamadım ağladım.
yazdıkların bize umut oluyor.

38 yaşındayım.
1,5 yıldır çocuk bebek özlemi içindeyim.
FSH değerim 10 çıktı
LH ise 19
doktor bu değerlerle hamile kalamazsın dedi ve 6ay Gynelle denen doğum kontrol hapını kullanmamı önerdi.
güvenemeyip başka doktora gittim...o da solda antral folikül yok sağda ise sadece bir tane var bu değer çok az.
en az 5-7 tane olmalıydı dedi.
beni bir tüp bebk merkezine yönlendirdi.
oradaki randevuya gitmek için adet olmayı bekliyorum.
lütfen bizim için de dua et.
listede yazdığın ürünlerin hepsini aktar ve eczanelerde bulabilir miyiz?
hayıta başladım ama soğan kürünü malsef düzenli yapamadım.

Allah kızına analı-babalı uzun ömürler versin.

Üzerinden 2 sene geçmiş ama bu yazıyı yazdığınız için teşekkürler. Acaba yanlış mı anladım, dr lar hep 18-20 mm ye kadar bekliyor ya, acaba sizin yumurtanızın daha erken yani o büyüklüğe erişmeden döllenmiş olma ihtimali var mı?

Acı içinde geçen zamanlar ve güzel sonuçlanan bir hikaye... benim durumum da aynı. Geç evlendim be şimdi çocuk için deliriyorum. Bazen kendimi suçluyorum neden geç evlendim diye ama işte insan en çok kendini hırpalıyor. Doktorun kişiye yaşattığı o duyguyu biliyorum. Yumurtalarım hakkında konuşan doktorlardan ben de nefret ediyorum, benim doktorum neyse ki benden daha iyi biliyorsun diyor negatiften sonra. Ama eşimin yanında bu aşağılanma duygusunu çok iyi tanıyorum. Ben hala sonuç alamadım, alacak mıyım onu da bilmiyorum. Mücadele ediyorum. Başka da en yapabilirim ki zaten.

BENCE MENAPOZA GİRİLMEDİĞİ SÜRECE DEVAM .
HEPİMİZİN pişmanlıkları çok umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…