40 yaşımın hikayesi...

aminnn canım aminnn. rabbim senin ve herkesin de yavrusunu korusun işallah. hep yanımda oldun. şimdi düşünüyorum da ne çok başını ağrıtmışım. ne büyük sabırla olacak demişsin bana. binlerce kez teşekkür ederim.

gözün aydın yağmurun sesi...ne zmanadır girmiyordum bu topiğe. tam zamnında girmişim vallahi.....rabbim korusun gözetsin..kendi güzel, gönlü güzel, bahtı güzel olsun...
aminnn canım. teşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim isteyen herkese versin işallah.

Yağmursesi,bu sabah kızına kavuştuğunu okudum çok sevindim.Gözün aydın olsun canım.Sağlıkla,huzurla büyüt,çok çok güzel günlerini gör inşallah...Yeniden tebrik ediyorum.Sevgilerimle...
canım çok teşekkür ederim. rabbim tez zamanda sana da nasip etsin. bu arada kızıyorum sana. sigaraya son ve bu topiğin ilk başında bisürü önerim var. onları hiç dikkate almamışsın. buğday çimi tabletini edin mutlaka ve düzenli iç. bir de hayıt . buğday çimi emin ol fsh ve e2 yi düzene sokuyor. sevgiler...

Hosgeldin Zeren Bebek!!!

Yagmursesi, gozunuzaydin arkadasim, listemizden bir kisinin daha eksildigini bilemk cok sevindirici...Allah saglikla-mutlulukla kizinizi buyutmeyi nasip etsin, seni ve esini cok tebrik ediyorum.
çok teşekkür ederim tekrar. rabbim Ela yı da sizlere bağışlasın işallah...

:))) kızımın teyzesi kavuştum yavruma binlerce kez şükürler olsun rabbime. ben artık pek giremiyorum. şöyle bir göz atsam da yazamıyorum. ama inan gözüm üstünde. lütfen pes etmek yok. buğday çimini ihmal etme hayıtı da . bunlar çok önemli. ben pes etmeyenlerin mutlaka yavrusuna kavuşacağına inanıyorum. ne olur yola devam. "BU SON" demek kesinlikler hata ona göre menapoza kadar devam.dualarımdasınız hep:)

Canım Allah uzun ömürler versin sana ve bebeğine, nekadarzorlu bı yolculuğun bebeği , Allah isteyen herkese nnasip etsin.
Haftaya cuma transfer sonucum var ne olur benim İcin dua et..
canım geçmiş olsun ne denirki. lütfen biraz dinlen ama asla pes etmek yok .birgün olacağına inan ne olur. dua et bol bol.

canım teşekkür ederim. buğday çimi tabletini çeşitli sitelerden alabilirsin. bal polen arısütünü aktardan alıp kendin karışım yaparsın.aç karna bir tatlı kaşığı ye bu karışımdan. hayıt ıda aktardan al bir su bardağı kaynamış suda bir tatlı kaşığı hayıt ı 10 dakka beklet ve süzgeçten süz iç. sabah akşam aç. tadı iğrenç ama fsh yüksekse iç. değilse gerek yok.kolay gelsin sana.allahım tez zamanda nasip etsin işallah.

canım benim yaşadıklarını gözyaşları içinde okudum.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ALLAH razı olsun,bebeğinin vaktinden ayırıp cevapladığın için,ALLAH'ım eşinle sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin bebeğini.arada olsada bizi bırakma seni görelim buralarda,biz zorlu bir yolun yolcularıyız,bazen yoruluyoruz,kırılıyoruz ama savaşmış ve kazanmış senin gibi birinin varlığı bizim için güç kaynağı.ben bu ayın 17 sinde Aydın beyde başlayacağım,kürleride yapıyorum,hayırlısı hepimiz için.bebeğinle keyifli günler diliyorum sana

Yagmursesi hikayeni okudugumda cok duygulandım bende.Senin adınada ınan cok sevindim. Allah analı babalı buyutsun.
Yasadıklarını oyle guzel ıfade etmişsinki bu savasın bızlerede umut oluyor ...

Yagmursesi hikayeni okudugumda cok duygulandım bende.Senin adınada ınan cok sevindim. Allah analı babalı buyutsun.
Yasadıklarını oyle guzel ıfade etmişsinki bu savasın bızlerede umut oluyor ...
amin canım. işallah herkesin evladı sağlıkla sıhhatle büyür. rabbim olmayan herkese yaşatsın işallah bu duyguyu.

Rabbim ne büyük....anlattıklarınınn hepsini okudum hala tutamıyorum gözyaşlarımı ne büyük mucize....yavrunla birlikte kocaman sağlıklı mutlu ömrün olsun inşallah...ve umudunu yitiren herkese umut oldu yaşadıkların.

teşekkür ederim canım. rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın. rabbim herkese nasip etsin işallah. ben bile halen inanamıyorum. bu benim yavrum mu diyorum. geçenlerde severken halacım diye sevmişim. bunu sık sık yapıyorum elimde olmadan hep hala olmuşum anne olmamışım kendim bile inanamıyorum. allahım herkese versin işallahhh...

canım hikayeni baştan sona okudum...Rabbimin mucizesi...O herşeye kadir...ne güzel bir Rabbimiz var nekadar şükretsek az...çok tebrik ederim canım saqlıkla huzurla büyüt kızını..seni öpüyorum kızınıda kokluyorum canım..ikinizde Allaha emanet olun

çok teşekkür ederim canım. rabbim çok büyük kimse umudunu yitirmesin. hep dua ederim rabbim isteyen herkese versin

hikayeni ilk kez okudum, boğazım tıkandı inan ki... ne mutlu sana. Allah emeğini boşa çıkarmasın kimsenin, senin çabaların da takdire şayan derler ya aynen öyle... umut oldun bana da... Allah şansını daim eylesin...

amin canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…