Opu sonrası yalnızca 1 embriyo döllendi çok moralim bozuk bana umut verebilecek olan var mı?

Bir çok şey sebep olabiliyor bu duruma . Benim de yumurta kalitem kötüydü her defasında sil baştan olmak üzere 4 kez tedavi oldum bir tanesinde hiç transfer olamadım hatta . Zaten en son tedavide de sadece tek bir embriyom 5. Güne gitti o da 3bc kalite idi çok üzüldüm çok ağladım ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma:)
Merhaba, Siz kac yasindasiniz, pgt kromozom testini yaptirdiniz mi?

Arkadaşlar selam, ultrasonda pazartesi doktorum 6 tane 17-18 mm yumurta bir tane de 15 mm geriden gelen görmüştü yani ortalama 6-7 bekliyorduk. Dün opuda 4 yumurta toplandı. Sizce neden ultrasondakinden az toplandı bu da kafamı karıştırdı? Ve bugün haber geldi 4 yumurtadan yalnızca 1 tanesi döllenmiş. İlk günden şansımız yüzde 25e indi bile embriyo sayısı olarak. Neden olabilir? Yumurta kaynaklı veya sperm kaynaklı denebilir mi? Böyle olup da pozitif sonuç alan var mıdır? Daha ilk gün ve 3 veya 5. Güne gideceği de belirsiz, ilk tüp bebek denemem. Hep kendimi pozitif tuttum ama bugün bunu duyunca malesef ağlamaya başladım lütfen bana yardımcı olun 🙏🏼
Benimde doktor 4 tane yumyrya topladı digerleri küçük büyüdük dedi taze transfer dedi ve çok korkuyorum 3 tane falanda küçük gelişmeden gumurtam vardi ne yapacağımı bilmiyorum

Benimde doktor 4 tane yumyrya topladı digerleri küçük büyüdük dedi taze transfer dedi ve çok korkuyorum 3 tane falanda küçük gelişmeden gumurtam vardi ne yapacağımı bilmiyorum
Canım hiç stres yapma, ilk gün ben de öyle üzülmüştüm. Bugün doktorumla görüşmeye gittim. Toplanan 4 olgun yumurtadan yalnızca 1 embriyo oluştu bizde. Donduruldu, sonra transfer edilecek. Ama üzülecek bir durumun olmadığını doktorumla konuşunca anladım. 20 yumurta da toplansa belki günün sonunda 1-2 embriyo olabilir, sayıya takılmayıp sağlıklı embriyolar beklemek lazım şimdi gün gün sana haberi gelecek 🙏🏼

Canım hiç stres yapma, ilk gün ben de öyle üzülmüştüm. Bugün doktorumla görüşmeye gittim. Toplanan 4 olgun yumurtadan yalnızca 1 embriyo oluştu bizde. Donduruldu, sonra transfer edilecek. Ama üzülecek bir durumun olmadığını doktorumla konuşunca anladım. 20 yumurta da toplansa belki günün sonunda 1-2 embriyo olabilir, sayıya takılmayıp sağlıklı embriyolar beklemek lazım şimdi gün gün sana haberi gelecek 🙏🏼
İnşallah olumlu olur canim benim taze transfer arkadaşım 31 tane toplandı ama 6 tanesi iyi yumurta çıktı 2 tane embriyo oluştu eş faktorunden dolayı belli olmadan bana taze transfer dedi

Merhaba canim oncelikle lutfen kendini uzme. Ertesi gun dollenen de olabiliyor. Benim 2 tane sonradan dollenmisti.
Ultrasonda gorunen yumurta ile toplanan arasinda sayisal fark olabiliyor cunku hepsi olgun olmuyor veya bos cikabiliyor . Bende 19 yumurta gorunuyordu 12 toplandi.
Tek embriyo bile yeterli. Yasayacak omru varsa tek embriyodan da oluyoe . Cok yakin tanidigim 19 embriyodan geriye sadece 1 tane kalmisti o da ikiye bolunmus anne karninda tek embriyodan ikizleri var suan. Lutfen moralini bozma.
Merhaba sonradan döllenen 5. Güne geldi mi

Hayirli ugurlu olsun simdiden, hic moralinizi bozmayin. Iki ayri sefer opu oldum, ikisi bambaska sonuclar verdi ayni yumurta toplanmasina ragmen. Sperm faktorunden oturu boyle olduguna yorduk sonucu doktorumla, ya da ilkinde cok sansliymisiz kendimize gore fark etmemisiz diyorum. Bahsettigim ikinci opu da 8 yumurta toplandi 7 si dolu cikti fakat yalnizca 1 tane blastokist embriyomuz oldu :) bu arada ikinci gun dollenmeye baslayan emb olmustu bende, hic belli olmuyor gelisimleri gercekten. Demem o ki o bir embriyo umarim saglikla bolunur ve blast olur size de evlat olur🙏🏼 olmazsa da tekrar denersiniz ve umarim daha iyi sonuclariniz olur☺️
2. Gün döllenen blast oldu mu acaba

Bir çok şey sebep olabiliyor bu duruma . Benim de yumurta kalitem kötüydü her defasında sil baştan olmak üzere 4 kez tedavi oldum bir tanesinde hiç transfer olamadım hatta . Zaten en son tedavide de sadece tek bir embriyom 5. Güne gitti o da 3bc kalite idi çok üzüldüm çok ağladım ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma:)
Ne guzel olmuş onemli olan sonuç. Bende de aynisi oluyordu. 20 uzeri yumurtadan sadece b, c kalite bir iki embriyo oluyordu. Zorlukla 3cu transferde aldim kucagima çok şukur. Yaşim 33 o yuzde yeniden 2ci bebek çalişmalarina başladik. Şubatta 25 yunurtadan hiç 5gune giden olmadi. 3gun için de kaliteleri kotuydu transferim iptal oldu. Bu ay 37 yumurtadan 2 embriyoyu 3 gun dondurdular kalitesi iyi. Diger 15 embriyo gelisecekmi 5 gune gidecekmi bekletecekler. Riske atmamak için iki tane iyi kaliteyi dondurdular. Kismet olsa adet olunca tedavime transferime başliycaz. InsAllah 🤲🤲

Back
X