40 GÜN ERKEN KALKMAK

Ilk mesajimi guncelleyecegim tekrardan.

Bundan sonraki 40 gun icin hedefim

06.12 de kalkmak. Ve tabiki sonrasinda uyumamak :))

Sizin hedefiniz belli mi? Benimle beraber yazin ve burada bildirimde bulunun her sabah.

Ba sa ra bi li rim

Bende yarin itibariyle 7.00de kalkıyorum.
Ve bidaha yatmıyorum inşallah

Günaydin :) Benim bu gün hic kalkasim yoktu,saat 5:30da caldi benim kalkmam 6 yi buldu.kalktim esime kahvalti hazirladim,birazdan kalkip oturma odasini toplayip havalabdirayim kizim uyanmadan.Güzel bir gün olsun..

1/40

bende artik daha erken kalkip günlerimi daha verimli gecirmek istiyorum... üniv.ögrencisiyim bir yandan part time calisiyorum is yerim saolsun... anladimki yeterince baski olursa... sabah 5 de bile ben calisabiliyormusum Yarin itibari her Sabah 4.30 da Kalkmak Hedefim. Gazam mübarek olsun

4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..

5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasin yorumun icin cok tskler aldim motivasyonumu yalniz yurtdisindayim... tr de saat 6.30 oluyor.. sabahlari grsrz
4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya

4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden sabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya
terk etme cnm konu sahibi sensin sasirtmayi severim..olmaz denileni yapmaktan cok zevk alirim... misal 5 yildizli otelden..kilo veripte dönmek gibi yarin 1/40 olacak insallah ...

2/40

Gunaydin arkadaslar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…