Yarin kalkarsan ve geri yatmazsan 1/40 diye yazmayi unutma..Bende yarin itibariyle 7.00de kalkıyorum.
Ve bidaha yatmıyorum inşallah
Unutmamissin
Yarin görüşürüz
Aminn. Ben 3 e dogru yattim. Pes edip uyuyakalma sakinYookk unutmam kararliyim 40 görecem inşallah
Aminn. Ben 3 e dogru yattim. Pes edip uyuyakalma sakin
4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..bende artik daha erken kalkip günlerimi daha verimli gecirmek istiyorum... üniv.ögrencisiyim bir yandan part time calisiyorum is yerim saolsun... anladimki yeterince baski olursa... sabah 5 de bile ben calisabiliyormusumYarin itibari her Sabah 4.30 da Kalkmak Hedefim. Gazam mübarek olsun
5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasin4.30 ucuk degil mi ya... 40 gun boyunca devam edecek bu..
4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskiden5 gün kalkabildim bu saatde 40 günde niye olmasinyorumun icin cok tskler aldim motivasyonumu yalniz yurtdisindayim... tr de saat 6.30 oluyor.. sabahlari grsrz
terk etme cnm konu sahibi sensin4.30 u 40 gun becerebilirsen.... ben bu diyari terkederim arkadas.. 4.30 da uyuyordum ben eskidensabahlari gozumun tekini acamazken artik. Kafamin icinden bir ses, cansuuuuuu cansu kalkioooooo sen daha uyuuuu tembel chentiiiiiqqq diyecek ya
aklim karisti cnm. durumunda 5/40 yaziyor, topige suan 3/40 yazdin ? yani her ihmalde 0 dan basliyorsun.. ve durumun eski ?2/40
Gunaydin arkadaslar.....