40 GÜN ERKEN KALKMAK

Allah kabul etsin. Darisi basima. Eskiden bir dönem aksatmadan kilardim..okulda mescidimiz vardi.. okulda dahi ders aralarinda (30dk) vakti kacirmamak icin özellikle kisin ögle ve ikindi vakitlerinde mescid tiklim tiklim olurdu... o kadar güzel bir ortamdiki...farkli mezheblerin müslümanlari tek sirada ayni yönde cemaatce namaz kilmak..heleki imam ile birlikte kiliniyor onun tadini hic anlatamam evet o zamanlarida stressliydi hayatim... ama hersey daha kolay hal oluyor stress beni daha az etkiliyordu.. ama simdi günlük teslaslarimin icinde nefessiz kaliyorum sanki

Yatsi Namazi aslinda insanin uykusunu getiriyor... yani yatsidan hemen sonra cok kolay uykuya daliniyor.

Kesinlikle nerede o eski insanlar ama o zamanları böyle bir yaşama akışkanlığı yoktu
Böyle telasli, böyle stressli degildi o zamanlar... Insanlar Tarihlere, Saatlere bizim kadar köle degildi. Simdi inanilmaz bir baski var.

5 maddeye kesinlikle katiliyorum, kedi otunu ilk kez duduyorum, alarm konusunda konu sahibine katiliyorum... bir sürü app var... isterseniz matemik islemi dahi cözmeden kapanmiyor benimde kapimin dibinde bir resim var orayi cekmeden susmuyor... bir alarm daha buldum youtubeda diyelimbegendiniz bir oyun havasi veriyorsunuz linki oo saatde caliyor bazen wlan kapatip yatma huyum oldugundan bunu pek kullanmiyorum ama kesinlikle ise yariyor. roman havasiyla kim uyanmaz ki

Sayfa 11 e kadar bir göz attim güzel paylasimlar var...konu cok güzel...umarim cok kisiye vesile olursun

Insallah.. senin sayende gecmisteki faydali seyleri tekrar okuyup faydalandim. Guzel makaleler paylastik... bu kadar erken kalkoyorsan ve evinde kilma sansin varsa basla aslinda. Nefes almaya :)
Ayni alarm appi bende de var galiba . Benimki banyo lavabosuna susuyor kapiya degil.. hatta bir gun esim banyodaydi. Mutfak lavabosunu cektim eslesmiyor diye kabul etmedi esim çıkana kadar car car ottu

Insallah basliycam yeniden. Ama kesinlikle yememek gerek ac uymak lazim..part time iste cok gec cikiyorum .acda oluYorum yiyipte yatmak aslinda cok yanlis..vücüd dinlenecegi saat halas calisiyor.

Benimki calarken sag köseds 60 saniyeye tiklayip 60 saniye sesi kisik oluyor fotoyu tutturana kadar kullaniyorum cünkü inanilmaz bir gürültü annemler filanda uyanir diye..sesin ciktigi yere parmagimi bastigimda olur -.-
Alarmy benimkinin adi Android kullaniyorum.

Dedim ya ayni app diye. Benimki de o. Yalniz 3 kere sesi kapata bastiktan sorna hakkiniz kalmamistir diyor.. onu da denemistim. esim banyodan cikana kadar sessiz yaptim.. arkadas benden zeki

Dedim ya ayni app diye. Benimki de o. Yalniz 3 kere sesi kapata bastiktan sorna hakkiniz kalmamistir diyor.. onu da denemistim. esim banyodan cikana kadar sessiz yaptim.. arkadas benden zeki

Kiz onu nasil becerdin 3 keremiymis o ses kapatma hakki simdi duyuyorum en güvenilir alarm. Sabahci yazilirsam tek tük olur.. Bu alamrdan 1 tane 1 tanede normal alarm 10 dk sonrasina...uya kalma ihtimali bir hayli dusunyor. Ya aslen biri icat etse cok iyi olur..alarm calacak yataktan suya firlatilacaksingeride uymazsin garanti

Yok yanlis anladin. Alarm hala guvenli gunahina girme... 3 kere sustur tusundan sonra sustura basamiyorsun. Foto cekene kadar 10 dk da olsa uyaniyor. Ben de roman havasi degil de karadeniz horonu denemistim yatakta oynayip alarmi susturup geri uyuyordum ayyy o halim aklima geldi... gulme krizindeyim su an

Hahahah en kötüsü ne biliyormusun.. Cekiyorsun resmi kabul etmiyor krize giriyorsunn.. Isik gibi en kücük detaya kadar hassas. Gecen deli oldum birtürlü kabul etmedi.. Ne yaparsan yap susmuyorda gecen isyerinde alarm caldi 20.00 kurmusum kesin aksama dogru cok uykum geldiginde kestirmek amacli...is yerinde üst kademedeki arkadasa birsey sorarken basladj calmaya müsteriler tip tip bakiyor bu müzik nerden geliyor Allahtan resimli alarm degildi. Eski nokialar telefon kapaliykan dahi caliyordu androidde öyle birsey varmiki birde eski tip canli saatim var..cok ses yaptugu icin kullanamiyorum...ama kesinlikle uyandiriyor..birkeresinde yataktan düsüp sürünerek kapatmistim

Sende de
Komik anilar cokmus. Androidde yok malesef. Sarji bitince de calmiyir. Dusunememisler. Senin alintiladigin mesaj vardi ya eski toprakalr diye.. hey gidinin telefonlaru.. eskiden sarj kapaliyken calsrdi :))) ya dikkat etmek lazim hakkaten. Bendeki dert uyanma degil de geri uyumak.. o kadar iskenceden sonra geri yatabilirim. Git lavaboyu cek geri yat.. :)) senin dedogin gibi ilk baslarda 10 dk sonraya baska bi alarm kuruyordum.. simdi sorun degil ise basladim.. erken kalkmak icin ise baslayan kac kisi var acaba :)) topigi actigimda evdeydim...

Inanmiyorummm :O o derece diyorsun..bu ara uykum baya baya acildi cok saol. Geri uyurum diye korktum.
Bir yazida her gün 15 dk daha erken kalkmayi pat diye degistirmeli yaziyorda.. Bazi insanlara radikal degisimler yariyor...
Simdi bir köpegimiz olsaydi kalkar yürüyüse cikardim ama tek insan korkuyor. Kalkip ders caliscam simdi
Gece yarisi tehecüde kalkmak istersen garanti förmül:uymadan önce wc gitme uyduktan 2-3 saat sonra uyanirsin tam vaktinde

Boyle giderse Topikten cikamayacagiz biz. Iyi yakaladik sohbeti

Benim uyanmak degil dedim ya. Teheccude kalkmayi,,,,
bugun oglum gece 3 te kalkip yanimiza gelmeye calisinca ve esim aaaaanaaaa bunun alti islanmis diye kiyameti koparinca ve tum isiklar acilip evde kiyafet bez bulma seferberligi ilan edilince dusundum.. sonra da uykum acilir sabah 6 da kalkamam diye hoop yataga zipladim gene...garantili formulu uyumama konusunda verirsen super olur..

Bir de sen antrenör değilsin degil mi? Keske antrenör olsan su fotodaki sen olsan sonra ben de oyle olsam.. hayaller gercekler

ben aslinda 100% geri uyurdum cokkk denedim saati kurdum kalktim resmi cektim hooppp gene yataga... ama bizimkisi bildigin ask yani... o beni tüm gün özlüyor.. sonra yatinca hic kalkma yorgunsun yat bir 9 saat ben hic gocunmam diyor
simdi seninle konustuk ya inanilmaz uykum acildi... ondan yataktan kalktim..wc, yüzüme soguk su carptimi olay bitmistir odama bir sürahi ile kücük legen koyayim en iyisi

Boyle giderse Topikten cikamayacagiz biz. Iyi yakaladik sohbeti

Bir de sen antrenör değilsin degil mi? Keske antrenör olsan su fotodaki sen olsan sonra ben de oyle olsam.. hayaller gercekler

o resim Hedef.. ama antrenör ruhu var bende. ayrica sen dün ucuk, zor filan dedin bu beni cok körükledi...bir kissa anlatayim:
cansu yeni 18 yasina girmis ehliyetini alali henüz 6 ay olmustu...ailesiyle cikti sila yoluna...yolda insaatda dolayi daraltilmis bir yol..önünde tir...evet kizimizi hizli kullanmayida seviyor babaya sorulur: bu tir sollanabilir mi ? yani yeterince yer var mi Baba. Baba: Varda.. Sen solliymazsin.. Cansuya Taabiiki hic sorun olmadan, gayet kontrollü bir sekilde solladim..
Sonra dedim: hhh solliyamazmisim ben..ask olsun
Cok seyden zevk alirdim ama birinin yapamzsin dedigini basarmak cok degisik bir ha
z verdigini ögrendim.

Su resmi herkez cok begeniyor su Hatun gibi olup koyacam tüm kk konuscak

Ben once sen sandim. Sonra 10. Takim kaptani diyor aha kesin o dedim. Sonra hakkinda kismina baktigimda resmen soyle oldumbiri sormus senin verdigin cevabi okudum..

Bu arada trafikte iddia olmoaz. Bir daha yapmakontrollu de olsan yapma. Cunku her seyin sakasi olur orqda olmaz. Esim bana hep der. Trafikte hakli yoktur diye. Ben de cok gaza gelirimadam bana bir yamuk yapsin trafikte illa gidecem durtecem korna basacam. Bir kere birini sikistirdjm dar yolda... hatali sollama yapti benim seridimi ihlal etti diye. Dunyanin binbir turlu hali var gozunu seveyim...

haklisin aslinda.. ama babamda güvendi o an.. yoksa fazla bagrip cagirsaydi cesaret edemezdim..simdilerde sadece hizima kizar...
ayyy hic unutmam... okul yolunda önümde bir tir ama saka gibi... o sag seritte sola geciyorum solliycam oda sola geciyor... sag geciyorum bu sefer sagdan solarim diyorum oda gecmezmi en sonunda.... 3 bir serit daha var... arabalarda bir agriza vesaire oldugunda kullandiklari oraya gectim mecburi..
sen bu ara hangi iste basladin calismaya ?
tüm kk ya inat o fotonun aynisi kemdinden koymazsam

Ben sana yanlis ikon koymusum iyiki atarlanmadin.bunu koyacaktim altinda kusmuk ikonu var ona basmisim. Telin ekrani kucuk olunca. iyiki kendinle barisiksin yoksa yanlis anlamaya zemin resmen.... sanki seni begenmiyormusuz gibi.

Haa bu arada sen o kadin gibi olamazsin ki o gobek sana gore biraz ucuk degil mi.m sen mi basaramazsin ki fit olamazsin ki geldin mi gaza

kusmuk ikonunu gördüm... bu simdi ne demek istiyor dedim aklimca.... ama atarlanmam icin baya birseyler yapmali.. Kaptanim...öyle herseye pat diye atarlanma lüksüm yok ki.
Ayyy o hic aklima gelmedi bak.. bu beni begenmiyormu yoksa filan.. evet barisim galiba
kiz okuyorum ya devam... bu ne diyor banami diyor sen görürsün bakk trampolinede basliycam bugün

birazdan spor ardindan bir kalkule yaparim heralde simdiden bir ufak capli kahvalti yapsam iyi olacak.. sohbetine doyum olmuyor tanistigima memnun oldum.. yarin sabah gene damliycam

Son düzenleme:
birazdan spor ardindan bir kalkule yaparim heralde simdiden bir ufak capli kahvalti yapsam iyi olacak.. sohbetine doyum olmuyor tanistigima memnun oldum.. yarin sabah gene damliycam
NAVLEE buraya gel kuzum. Anlat napio prolar

Cevapla dedim baska mesaj geldii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…