40 GÜN ERKEN KALKMAK

NAVLEE mesaji degistirmis. Vallaha sucum yok. Alintiladigim mesajda yaziyordu ki

Prolar 10 dk gecse bile mesajibi duzenleyebiliyor mu yaziyordu.. bosuna etiketlemedim bak

NAVLEE buraya gel kuzum. Anlat napio prolar

Cevapla dedim baska mesaj geldii..
NAVLEE mesaji degistirmis. Vallaha sucum yok. Alintiladigim mesajda yaziyordu ki

Prolar 10 dk gecse bile mesajibi duzenleyebiliyor mu yaziyordu.. bosuna etiketlemedim bak
dün gece iki eski dost ve geçmişle alakalı konular kendine kızmaca ,arkadaşların kolundaki altınları kıskanmaca bol gıybet biraz kahkaha
ev almalarına şaşırmaca
benim hayal de bile yok sonra koca ve kızla ilgilenme sonra iki film bi sugar belgeseli izledim saat dokuza doğru uyudum
Yani chentiq ne dedin anlamadım

Degisik ve karisik bir gun olmus.. altinlari kiskanma. Daha guzelleri senin olacak tatli hatun.. ahirette bundan saha hayirlisi var..

Sabah kendi kendime uyandim. Bir baktim saat 06.45 alarm salonda kendi kendine caliyor

Gene de 3/40 sayiyorum. Ertelemeden direkt uyandigim icin.

Günaydin :) Benim bu gün hic kalkasim yoktu,saat 5:30da caldi benim kalkmam 6 yi buldu.kalktim esime kahvalti hazirladim,birazdan kalkip oturma odasini toplayip havalabdirayim kizim uyanmadan.Güzel bir gün olsun..

1/40
dun 2. Gunundu bildirim yapmamissin?

chentiq geri uyudum cok yorgundum moralda bozuk hic kalkasim yoktu ( simdi yarin itivari 1/40 dan basliyorum degjlmi ?

chentiq geri uyudum cok yorgundum moralda bozuk hic kalkasim yoktu ( simdi yarin itivari 1/40 dan basliyorum degjlmi ?

Uyanamadim maalesef chentiq.daha doğrusu uyandim ama eşimi işe gonderdikten sonra geri uyudum.
belki de bugun de bir aey vardir. Ben de 30 dk gec uyandom. Yerin devam edelim derim saymaya. Eger ayni seyi yaparsak bu sefer 1 den tabiki de

belki de bugun de bir aey vardir. Ben de 30 dk gec uyandom. Yerin devam edelim derim saymaya. Eger ayni seyi yaparsak bu sefer 1 den tabiki de
tmm yarin itibari 2/40 oluyorum o zaman.. aslinda erken uymustum ama iste insanin cani SIkkin olunca hicbirsey yapmak istemez ya mod aynen oydu

İyi akşamlar güzel insanlar bende sabah 6_6. 15 gibi uyanıyorum tekrar yatmıyorum işe gitmek için hazırlanıyorum aceleden size yazmayı unutuyorum. Nasıl bildirim yapmalıyım

günaydın hanımlar.
ben de her sabahki gibi 06.15 de uyandım. bu aralar böyle. daha önce 06.30 da kalkıyordum.
yetişemiyorum işe tabi. 15 dk bile farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…